Antologia horroru sygnowana przez Del Toro. Robiona dla N. Premiera 25.10.22r.
Trafiło na moją listę, bo chociaż Del Toro sam nie reżyseruje, to zgromadził zacną ekipę aktorów i reżyserów. M.in jeden odcinek kręci Panos Cosmatos.
Hmm.. Dziwne, wrzucam na 3 różne sposoby i na lapku i tak nie pokazuje tak jak trzeba xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
15-08-2022, 19:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2022, 19:09 przez zombie001.)
No, no, jestem ciekaw... odcinka Cosmatosa i Kent. Reszta nazwisk budzi we mnie mniejszy optymizm.
Po cholerę wybrali opowiadania Lovecrafta które już miały udane ekranizacje w innych antologiach telewizyjnych (Night Gallery i Masters of Horror)?
15-08-2022, 19:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2022, 19:34 przez Paszczak.)
Czikulinka która nakręciła Birds of Prey z Harley Quin na czele ma zaadaptować książkę Paprika którą w 2006 już zaadaptował w formie anime mistrz Satoshi Kon. No kurvva powodzenia.
23-08-2022, 23:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2022, 23:25 przez marsgrey21.)
Oryginalny film jest świetny i klimatyczny, trafili w sedno za pierwszym razem, wersja Reeves'a to był holywódzki produkt bez wyobraźni i teraz już lecimy prosto na dno.
Nie wiem po co się za to wzięli skoro Let Me In jebło w box office, wątpię by LTROI było popularne w Ameryce.
31-08-2022, 15:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2022, 18:19 przez marsgrey21.)
(31-08-2022, 15:40)simek napisał(a): Po to, że czymś ramówkę trzeba zapełnić, a pewnie im wyszło, że lepiej zrobić drugi remake czegoś w miarę znanego, niż ryzykować zupełną nowość.
Ale to jest serio takie znane? Jak kolega już wyżej wspomniał, remake to był takim hitem, że nawet flopnął w BO :P
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Serial oparty na powieści Williama Gibsona. Chloe Grace Moretz w roli kobiety z amerykańskiej prowincji, która eksperymentując z wirtualną rzeczywistością przenosi się do... Londynu przyszłości. Premiera 21 października.
No tak, widzę, że showrunnerem jest... Scott Smith? To już bardziej interesujące, choć mam wrażenie, że facet skończył się na drugiej i ostatniej powieści. Ale też za rzadko coś pisze żeby można było sformułować zdecydowaną opinię.