Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Ktoś już wyżej wklejał pierwszy zwiastun. Tutaj kolejny

https://youtube.com/watch?v=TYotKcx8rw8

Antologia horroru sygnowana przez Del Toro. Robiona dla N. Premiera 25.10.22r.
Trafiło na moją listę, bo chociaż Del Toro sam nie reżyseruje, to zgromadził zacną ekipę aktorów i reżyserów. M.in jeden odcinek kręci Panos Cosmatos.

Hmm.. Dziwne, wrzucam na 3 różne sposoby i na lapku i tak nie pokazuje tak jak trzeba xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(15-08-2022, 19:01)zombie001 napisał(a): Hmm.. Dziwne, wrzucam na 3 różne sposoby i na lapku i tak nie pokazuje tak jak trzeba xD

Proszę :)

Odpowiedz
No, no, jestem ciekaw... odcinka Cosmatosa i Kent. Reszta nazwisk budzi we mnie mniejszy optymizm.
Po cholerę wybrali opowiadania Lovecrafta które już miały udane ekranizacje w innych antologiach telewizyjnych (Night Gallery i Masters of Horror)?

Odpowiedz
Czikulinka która nakręciła Birds of Prey z Harley Quin na czele ma zaadaptować książkę Paprika którą w 2006 już zaadaptował w formie anime mistrz Satoshi Kon. No kurvva powodzenia.

Odpowiedz
Madafaka wraca na ekrany! Z drugiej strony - szkoda, że do jakiegoś serialiku komediowego, a nie projektu wielkiego reżysera.

https://deadline.com/2022/08/joe-pesci-pete-davidson-edie-falco-bupkis-peacock-comedy-series-acting-return-1235100327/

Odpowiedz

Jezu, jak gównianie to wygląda, a zastępstwo Oscara w postaci mulata z dredami to wisienka na torcie.

Let the Showtime go fuck themself.

Odpowiedz
Moje pytanie brzmi przede wszystkim: po co?

To już miało dwie wersje, obie niezłe.

Odpowiedz
Po to, że czymś ramówkę trzeba zapełnić, a pewnie im wyszło, że lepiej zrobić drugi remake czegoś w miarę znanego, niż ryzykować zupełną nowość.

Odpowiedz
Oryginalny film jest świetny i klimatyczny, trafili w sedno za pierwszym razem, wersja Reeves'a to był holywódzki produkt bez wyobraźni i teraz już lecimy prosto na dno.

Nie wiem po co się za to wzięli skoro Let Me In jebło w box office, wątpię by LTROI było popularne w Ameryce.

Odpowiedz
(31-08-2022, 15:40)simek napisał(a): Po to, że czymś ramówkę trzeba zapełnić, a pewnie im wyszło, że lepiej zrobić drugi remake czegoś w miarę znanego, niż ryzykować zupełną nowość.

Ale to jest serio takie znane? Jak kolega już wyżej wspomniał, remake to był takim hitem, że nawet flopnął w BO :P

Odpowiedz
W miarę znane, powiedziałbym, że dosyć słabo, ale wciąż bardziej znane niż wymyślona od zera historia.

Odpowiedz
Refn wraca z nowym serialem.

Odpowiedz
Bałem się, że to będzie coś mniej pojebanego od Too Old to Die Young. Nope.

Troszkę się jaram.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Serial oparty na powieści Williama Gibsona. Chloe Grace Moretz w roli kobiety z amerykańskiej prowincji, która eksperymentując z wirtualną rzeczywistością przenosi się do... Londynu przyszłości. Premiera 21 października.

Odpowiedz
Fajny trailer, fajne wizualia, a nazwiska Nolana i Joy każą mi zastanowić się jak to spieprzą.

Odpowiedz
Ale Nolan i Joy tu są na doczepkę - poza produkowaniem chyba nic tu nie robili.

Odpowiedz
No tak, widzę, że showrunnerem jest... Scott Smith? To już bardziej interesujące, choć mam wrażenie, że facet skończył się na drugiej i ostatniej powieści. Ale też za rzadko coś pisze żeby można było sformułować zdecydowaną opinię.

Odpowiedz
Amazon bierze się za serialowy western "Butch & Sundance". W rolach głównych Regé-Jean Page (meh) i Glen Powell (<3).

https://www.ign.com/articles/butch-and-sundance-series-lands-top-gun-and-bridgerton-stars-headed-to-amazon
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
5 gości