Only God Forgives
ten angol gangster też się patrzył.

film do oglądania tylko na kwasie, inaczej nie ma sensu.

Odpowiedz
Eee tam, znam od cholery lepszych filmów do oglądania na kwasie, OGF nawet do tego się nie nadaje.

Odpowiedz
A ja dodam tyle, że znam lepsze narkotyki do oglądania filmów niż kwas Oczko W sumie to nie wiem co on miałby zmienić poza tym, że moglibyśmy obejrzeć np. wszystkie Pottery ciągiem.

Odpowiedz
Zabawnie czyta się pierwsze 3 posty w tym wątku Oczko
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(02-03-2012, 01:36)Mental napisał(a): Fajnie, że Refn po przybyciu do USA chwyta się amerykańskiej klasyki, a nie kręci jakieś irańsko-europejskie gówniane kino psychologiczne Oczko Facio wyraźnie ciąży w stronę coraz większej epy Uśmiech
WY-RA-ŹNIE. Uśmiech

Odpowiedz
Przypomina mi się sytuacja z przedpremierową podnietą "Valhalla Rising" Oczko

Odpowiedz
I podnieta Lords of Salem Duży uśmiech Mental nie ma wyraźnie wyczucia do epy Uśmiech
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
No cóż, tego roku nie zaliczę do filmowo udanych. Wyruchany dwa razy, trzeci raz się nie dam - dupe od teraz trzymam blisko ściany Uśmiech

[Obrazek: image.jpg]

[Obrazek: image.jpg]

Odpowiedz
Mówiłem ci już

Że nie masz podbródka?
Uśmiech

Mam problem z tym filmem, bo za dużo w nim plusów, żeby jednoznacznie zmieszać go z błotem. Co jest fajne:
+ oniryczna, hipnotyzująca atmosfera przypominająca schizujące sekwencje rodem z Twin Peaks
+ świetna, surowa muzyka
+ ładne obrazki
+ mistrz Yoda, który jak ktoś wcześniej zauważył zasługuje na dużo lepszy film, bo jego postać to mistrzostwo świata
+ ładna Azjatka
+ świetna choreografia końcowej walki

Ale z drugiej strony:
- pretensjonalne ,,głembokie i waszne" sceny pełne dziwacznej symboliki takie jak
- Gosling, którego nie da się ani oglądać ani słuchać. A jego wybuch, kiedy uprzejmie prosi dziewczynę o zdjęcie sukienki to najlepsza scena komediowa roku.

Dziwaczny to był eksperyment, ale co ciekawe nie znudził mnie, a klimat OGF ciągle siedzi mi głowie. Dzisiaj jedząc obiad w Ha Longu czułem się prawie jak Julian patrzący się na to, jak inni patrzą.

5/10
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Cytat:Gosling, którego nie da się ani oglądać ani słuchać. A jego wybuch, kiedy uprzejmie prosi dziewczynę o zdjęcie sukienki to najlepsza scena komediowa roku.
Gosling w ogóle jak drze ryja, to ma komiczny głosik. Słychać to zwłaszcza w scenie napadu na bank w "Place Beyond the Pines" - komedia Uśmiech)

A Azjatka rzeczywiście ładna:
[Obrazek: instyle-vol-4-no-61-june-2012-yayaying-r...0b8985.jpg]

Odpowiedz
Ta pani to Yayaying Rhatha Phongam, jakby co.

[Obrazek: instyle-vol-4-no-61-june-2012-yayaying-r...0b8982.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ta pani to nic specjalnego. Ładna jak milion innych Azjatek.

Odpowiedz
imo najlepsza scena w tym filmie to rozmowa tego zboczka, brata goslinga z alfonsem w burdelu.

Odpowiedz
Najlepsza scena to zamach na żółtka z mieczem i jego przydupasów.

Odpowiedz
Najlepsza scena to wpierdol, jaki słusznie spuszcza Goslingowi mistrz Yoda. Uśmiech
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Mnie Yoda wkurwiał przez cały film, więc ta scena jakoś mnie nie ruszyła. Nawet pomimo tego, że Gosling wkurwiał jeszcze bardziej Język

Odpowiedz
Najlepsza scena to ta z kolorem czerwonym.

Odpowiedz
To był szkarłat, Crov, nie kompromituj się.

Odpowiedz
(23-07-2013, 00:22)Phil napisał(a): Ten film nawet nie ma zakończenia.

Ma zakończenie i ma fabułę.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ma, ale to, że są o kant dupy i słabe to już inna sprawa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości