Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Oppenheimer (2023)
zastanawia mnie co tam Nolan chce nowego, odkrywczego pokazać czy to będzie styl Dunkierki poszatkowany czasowo na różne miejsca gdzie konstrukcja bomby będzie tłem czy dostaniemy jakiś szpiegowski film może w stylu Incepcji

najbardziej zaśmieję jak wjedzie w pierwszych 15 minutach filmu nolanowski styl czyli tłumaczenie jakiegoś naukowca jakie zadanie i konstrukcję ma bomba atomowa i to tyle o samej bombie

Odpowiedz
(24-04-2022, 17:17)Spoilerowo napisał(a): szpiegowski film może w stylu Incepcji
Nolan wszystkich zaskoczy i tak naprawdę będzie to szpiegowski film o budowie... rosyjskiej bomby atomowej Uśmiech

Odpowiedz
[Obrazek: 81fe77899a60b1f3med.jpg]

Odpowiedz
Kurde. Czy aby na pewno nie jest to fan-made? xD

Odpowiedz
Oczywiście, że fan-made. Główny bohater z petem na plakacie promującym hollywoodzką superprodukcje?

Odpowiedz
Samo zdjęcie było widziane już dawno
.

Odpowiedz
(24-05-2022, 21:54)Mental napisał(a): Oczywiście, że fan-made. Główny bohater z petem na plakacie promującym hollywoodzką superprodukcje?

W takim razie przepraszam, sam dałem się wkręcić. Zostawiam, niech mi przypomina, że trzeba jednak wszystko sprawdzać.

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
Plakacik ciekawy Uśmiech

[Obrazek: FYJtMnmVsAEEOnF?format=jpg&name=4096x4096]

Odpowiedz
Tak sobie teraz myślę, że znacznie lepszy byłby tytuł "The Destroyer of Worlds".

Odpowiedz
Ja tam się jaram, a plakat bardzo fajny.

Odpowiedz
(21-07-2022, 13:46)RagnarMartens napisał(a): Plakacik ciekawy Uśmiech

[Obrazek: FYJtMnmVsAEEOnF?format=jpg&name=4096x4096]

To dym palonych przez niego cmikow? Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Pomysł na plakat ok, ale powinni bardziej zaakcentować grzyb atomowy. Bo tak to kojarzy się bardziej z:
[Obrazek: explosion-wolverine.gif]

Odpowiedz
Ten plakacik doskonale uosabia dzisiejszą pogodę u mnie Język

Odpowiedz
Strasznie marny plakat.

Odpowiedz
Wyciek trailera na tik toku.

https://www.tiktok.com/@film_fanatic/video/7122889964895063342?_t=8UAwMqUdYFp&_r=1

Odpowiedz
Gardzę tiktakiem, widziałem na Reddit, bez szału, ale teaser to teaser.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nolan, słuchaj, zmień tytuł na:

THE
DESTROYER
OF
WORLDS

a gwarantuje ci, że film zarobi $300+ mln więcej.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości