Oscary 2015
Ma ktoś linka do dobrego streamu w HD czy muszę sam szukać i tu wrzucić jak rok temu?:P

Odpowiedz
Tylko takie mam:

http://www.livenewschat.eu/the-oscars-live-stream/
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
jakby ktoś chciał sobie jeszcze strzelić seans przed galą to pojawiły się napisy pl do Selmy
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
W końcu... Ale tera to za późno.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Niektórzy prosili mnie o wrzucenie swoich finalnych prognoz, więc podrzucam. Po kilku latach kierowania się statystykami, siedzenia w temacie i obserwowania prognostyków (co np. dało mi w tym roku ok 80% trafionych nominacji i przyspieszony oddech kobiet) postanowiłem tym razem postawić na odrobinę luzu i zaryzykować, bo wyścig jest naprawdę przedni.

Starcie między "Birdmanem" i "Boyhoodem" jest tak bliskie, że do końca nie będziemy wiedzieć na pewno, do kogo trafią film i reżyseria, a jeśli dojdzie do odpowiedniej rozsypki głosów to nie zdziwcie się, jeśli wygra coś jeszcze; w obu kategoriach scenariuszowych zdarzyć się może niemal wszystko, a i niektóre sekcje techniczne to tak naprawdę niezła zagwozdka. Dla przykładu, rok temu na tym etapie nie byłem zupełnie pewien tylko filmu, aktorki drugoplanowej (co jest zresztą powiązane) i scenariusza ortyginalnego; ostatecznie trafiłem je wszystkie.

Finalne prognozy w 24 kategoriach:

Uciekam powoli do Kina Kijów na transmisję, więc pozostaje mi życzyć, aby gala była przyzwoitą rozrywką pełną zaskoczeń.

PS. God Save the Keaton!

Odpowiedz
Fajnie Agata Trzebuchowska wygląda :)

Galadh serio wierzysz, że Guardiansi wygrajo z Interstellar?

Odpowiedz
http://zerocast.in/?a=3&b=1

http://www.livenewschat.eu/the-oscars-live-stream/ (leci już relacja z dywanu)

http://www.time4tv.com/2013/08/abc.php

A tutaj ma niby hulać w HD i 60 (!!!) fps:

http://sportstv1.moonfruit.com/

Odpowiedz
Barney Stinson się w grobie przewraca, kiedy widzi NPH z mężem XD

Odpowiedz
Oscary a cały czas gadają o 50 twarzach greja...

Odpowiedz
Te relacje z czerwonych dywanów to mega parada sucharów...Idę po piwo, albo i dwa. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Keaton czy Redmayne?

Odpowiedz
Bardzo mnie cieszą przewidywania Galadha odnośnie efektów specjalnych, jeśli ma rację, to będę bogatszy o kilka stów :D
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
kim jest kobieta z tvn24, która mówi o strojach? jest najgorsza :/

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że ta od "50 twarzy Greya" to córka Melanie Griffith. Ale trzeba jej coś oddać wygląda na typową szarą myszkę, która w łóżku jest wyuzdaną suką. Niespecjalnie ładna, ale to zazwyczaj właśnie te robią cuda. xD

Odpowiedz
(23-02-2015, 02:34)Motoduf napisał(a): Bardzo mnie cieszą przewidywania Galadha odnośnie efektów specjalnych, jeśli ma rację, to będę bogatszy o kilka stów :D

Nie ma szans. Interstellar albo małpy. Ja obstawiam te drugie.

Odpowiedz
(23-02-2015, 02:24)SonnyCrockett napisał(a): Te relacje z czerwonych dywanów to mega parada sucharów...

Oj, nie wiem czy wytrwasz całą galę ;)

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(23-02-2015, 02:38)Persona non grata napisał(a): Nie wiedziałem, że ta od "50 twarzy Greya" to córka Melanie Griffith. Ale trzeba jej coś oddać wygląda na typową szarą myszkę, która w łóżku jest wyuzdaną suką. Niespecjalnie ładna, ale to zazwyczaj właśnie te robią cuda. xD

No bez jaj przecie to córka Melanie i Dona "Crcocketta" Johnsona. To wiedza podstawowa. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
O której startuje sama uroczystość? Dopiero o 2:30?

Odpowiedz
Nawet w najlabszych latach byly tytuly/aktorzy, ktorym w mniejszym lub wiekszym stopniu kibicowalem. Rozdanie 2015 - niente, nada, zippo, nul.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Co do typów Galadha to wyglądają zbyt pięknie, coś czuję że jednak więcej kategorii opanują laurki biograficzne.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon