Oscary 2015
Hurra. Każda porażka związana z Nolanem, mnie cieszy. Pijem. Uwielbiam Zimmera ale niech juz nie pracuje z pierdołą. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Przyznam szczerze, że myślałem, że "GBH" będzie tzw. największym przegranym tej gali, a tu takie miłe zaskoczenie. :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
(23-02-2015, 06:27)SonnyCrockett napisał(a): Hurra. Każda porażka związana z Nolanem, mnie cieszy. Pijem. Uwielbiam Zimmera ale niech juz nie pracuje z pierdołą. ;)

On uwielbia z nim pracuje i niech pracują jak najdłużej i nawet jeżeli mają nie otrzymać ani jednego Oscara to oni zapiszą się w historii kina!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
ale typiara ze studia nie kuma filmów :(

Odpowiedz
to cholerne sports padło na dobre chyba :/
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat:O niepełnosprawnych czarnych żydach geniuszach homoseksualistach.

SonnyCrockett napisał(a):Przekombinowałeś. ;)

A ci czarni żydzi to Felaszowie, nie dość że czarni i z Izraela to pochodzą z głodującej Etiopii. :P

A w dodatku mieszkają w Warszawie w 1939 roku.

Grievous napisał(a):Nie mówię że był to jakiś specjalnie dobry film, ale jakby wypieprzyć sceny z Oprah i przemontować nieco drugą połowię, to w zasadzie coś by z tego mogło wyjść. Było kilka dobrych scen, no i Oyelowo nawet dał radę. O Craphoodzie mogę tyle dobrego powiedzieć że... nie, czekaj, nie mogę nic dobrego o nim powiedzieć, no może poza tym że Hawk i Arquette byli poprawni.

Film był solidnie zrobiony i dobrze zagrany przez Oyelowo, ale strasznie bezjajeczny i nużący. Żadnego nowego ujęcia na temat rasizmu tylko odgrzewanie starego kotleta. Parę scen faktycznie było trochę emocjonujących, ale trwały po kilkanaście sekund.

Boyhood ma więcej zalet i jest bardziej interesujący. A z tych 12 lat można się śmiać ale to chociaż fajny gimmick. Selma nie ma nic ciekawego.

Lawrence napisał(a):Nie, nie, nie :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Desplat spoko, chociaż też wolę soundtrack Zimmera.

Odpowiedz
A ja muszę dziś sobie przypomnieć GBH bo się na forum nie przyznawałem ale pomimo całego uwielbienia do Wesa Andersona średnio mi podobał.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Eddie wchodzi do Browna, spoko :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Tak, jeszcze dawac Keatona !

Odpowiedz
Niezła szpila z zarobków Murphego, zważywszy na jego obecny status. :)

Odpowiedz
No, wreszcie jakiś dobry wybór, brawooo

Odpowiedz

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Keaton za te gumę to bana powinien dostać.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Birdman za scenariusz oryginalny, fajnie. Ale nie ogarniam trochę tych nominacji. W jaki sposób "Foxcahtcher" nie jest adaptowanym scenariuszem?

Odpowiedz
(23-02-2015, 06:32)Persona non grata napisał(a): Keaton za te gumę to bana powinien dostać.

A dla mnie spoko, pełen luzz i ma wyjebane.

Odpowiedz
Ale bieda :D z The Imitation Game ...

Odpowiedz
Ten koleś jest gejem, na bank. Te kocie ruchy...

Odpowiedz
No to Damien Chazelle bez statuetki.

Statuetka dla scenariusza Imitation game to ponury żart.
Z takimi kliszami i błędami.

Odpowiedz
Gej spicz...

Odpowiedz
Whaaat? Za tę plejadę zmyślonych pierdół? Film nie był tak zły jak wielu na forum go przedstawiało, ba, nawet mi się podobał, ale kurde... ten scenariusz...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon