PLAKATY!
To jest tak dramatyczne i złe, że szkoda słów. Mam nadzieję, że to kiepski żart jakiegoś grafika...

[Obrazek: gandalfs.th.jpg]

Odpowiedz
Raczej nie jest to żart, bo plakat widziałem dzisiaj na przystanku :)

A hasło "Kraków wart jest zaliczenia" wymiata :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Chyba nie wyjadę poza miasto przez 6 miesięcy żeby ludzie zapomnieli o tym plakacie :P

Odpowiedz
Nie wiem czy bylo, ale wlasnie mnie to zabilo:

http://www.filmweb.pl/%22Wojna+polsko-ruska%22+jak+%22Trainspotting%22+-+Zobacz+plakat,News,id=51276

Nasi nawet jak doja z innego pomyslu, to potrafia to kompletnie spierdolic...szkoda slow.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
A żebyś widział trailer jaki jest...

Odpowiedz
trailer akurat jest okej, miał być wieśniacki. A poprzedni plakat jest 100x lepszy

Odpowiedz
This one?
http://www.filmweb.pl/f298581/Wojna+polsko-ruska,2009/plakaty
IMHO za bardzo...ekscentryczny

Odpowiedz
Może nie tyle plakaty co fotki z hiciorów filmowych z ostatnich 20 lat na 20-lecie magazynu Empire.

http://www.empireonline.com/20/birthday-portfolio/

niektóre naprawdę miodzio, mój faworyt to Braveheart. W wersji papierowej jest jeszcze świetne zdjęcie z Milczenia Owiec i T2.
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=55541 - Expendables. Dla mnie wypasik.

Odpowiedz
Tak szczerze - to średni trochę. Jedzie tandetą.
Trochę mi brakuje treści. Skoro film ma być oldschoolowy, to plakat tez powinien. A nie jest.

Odpowiedz
Myślę, że jest stosowny - czytaj: w filmie też nie będzie zbyt wiele treści :D

Odpowiedz
Liczę na dużo treści, choć nie fabularnej. :)

Odpowiedz
[Obrazek: NewMoon1.jpg]

A ja myślałem, że plakat "Zmierzchu" był zły... ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
O kurde, to sequel będzie tak szybko, widzę, że biorą przykład z serialu kinowego "Saw"... :)

Odpowiedz
Jeszcze im trochę brakuje, bo "Piła" chyba ostatnio osiągnęła wynik dwóch filmów rocznie, czyż nie?

Odpowiedz
Nie, bez przesady, to było po prostu spowodowane "poślizgiem" polskiej premiery jednej z nich :)

Odpowiedz
Negrin napisał(a):Jeszcze im trochę brakuje, bo "Piła" chyba ostatnio osiągnęła wynik dwóch filmów rocznie, czyż nie?

A co z "If it's halloween it must be Saw" ?

Anyway widze, że emo wracają. Ciekawe, czy sequelowi uda się być gorszym filmem od zmierzchu.

Odpowiedz
Rozumiem, że film jak i jego poprzednik to będzie kupa... Ale plakat pod względem graficznym całkiem dobry, mimo tego, że nie lubię aż takiego obcowania grafików z fotkami aktorów... ;-)

Odpowiedz
Wiecie, jak fotograf sobie, a grafik sobie, to potem efekt jest taki, że mam wrażenie (nieco megalomańskie i pewnie nie do końca słuszne), że ja bym lepiej umiał wtopić zdjęcie w tło. Ten plakat tak bardzo "ocieka" studiem (można by dokładnie określić, gdzie światła stały -- oczywiście wszędzie, tylko nie tam, żeby symulować ten księżyc na niebie), że tło wygląda niemalże nie jak wklejone w Photoshopie, tylko jak zwijane tło wiszące za modelami ;) No a obróbka twarzy, która też do niczego nie pasuje, dopełnia efektu. Iiiik.

Odpowiedz
Dokładnie - wali po gałach sztucznością i do tego nie ma zupełnie pomysłu ani polotu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon