Predators (Robert Rodriguez)
koronex1989 napisał(a):31 marca odbywał się chat z Rodriquezem. Informacje w linku poniżej:

http://www.avpgalaxy.net/2010/04/01/robert-rodriguez-chat-summary/

Predator 2, AvP and AvP Requiem are generally ignored with this movie...

Rodrigez to debil.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Rodrigez ? Gościa raczej da sie lubić. Ale jego film np. Planet Terror pozostwiają wiele do życzenia.
Mental napisał(a):zostałeś źle poinformowany. to ma być nowy film o Godzilli, która jest w każdym z nas i tylko czeka na dogodny moment, żeby się ujawnić:)
Zejdź ze mnie :)
Godzilla jest w każdym z nas...

Odpowiedz
Rodrigez ? Gościa raczej da sie lubić. Ale jego film np. Planet Terror pozostwiają wiele do życzenia.
Mental napisał(a):zostałeś źle poinformowany. to ma być nowy film o Godzilli, która jest w każdym z nas i tylko czeka na dogodny moment, żeby się ujawnić:)
Zejdź ze mnie :)

Odpowiedz
No nie wiem.

Odpowiedz
Phil napisał(a):shamar, dlatego, że ignoruje P2 (sądzę po pogrubieniu)? Moim zdaniem to debil, że ignoruje jakąkolwiek część uniwersum. AVP powstało i już się nie odstanie. Jednak jeśli postanowił zignorować AVP, to na jego miejscu zignorowałbym i P2 ;).

Chociaż... czym te ignorowanie będzie się przejawiało właściwie?

Nie oszukujmy się. Seria AvP to zupelnie inna bajka. W tresci i jakosci. Nie ma tam też połączenia z czescią 1 ani 2.

Czemu zignorowałbyś P2 ? Co tam jest tak razącego ? Albo inaczej - Dlaczego Predators ma być kontynuacją Predatora 1 ( chyba jakas zrzynka koncepcji Alien - Aliens ) a olewać P2, który jest dobrą kontunuacją P1 ( wiem, powtarzam sie ) ?

Czym się bedzie przejawiało ? to wiem sam Rodrigez chyba na razie. Cos tam , gdzies tam pisze, że bedzie jakas wzmianka o Łowcy z 1 czy nawet on sam bedzie w tym filmie :roll:

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nowy klip

Odpowiedz
mi też...

Odpowiedz
Nic tam nie ma.

Odpowiedz
A to dzięki za informację, gdyż mi się jakoś nie chce włączać i oglądać :wink:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Przedstawienie kolejnego bohatera:

http://www.filmweb.pl/WIDEO+Oko+w+oko+z+bezwzgl%C4%99dnym+bohaterem+%22Predator%C3%B3w%22,News,id=59734

Odpowiedz
koleś zna roslinnosc na tej planecie... :roll:

Odpowiedz
Ja pitolę, też to mnie uderzyło. Jak to możliwe?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Danus napisał(a):Ja pitolę, też to mnie uderzyło. Jak to możliwe?

Nie chce wiedzieć. No chyba, ze w ogole darują sobie wytlumaczenie. Drzewo to drzewo, paproć to paproć. W całej galaktyce mają taki sam skład chemiczny :mrgreen:

Odpowiedz
Najwidoczniej za dużo się "Avatara" naoglądaliśmy i teraz za dużo od każdej produkcji aspirującej do fantastyki oczekujemy :wink:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
heeeeeeeeeee, skoro goście mogą normalnie oddychać, a cała roślinność bliźniaczo przypomina tą ziemską to chyba bardzo prawdopodobne że życie na tej predziowej planecie jest oparte na związkach węgla.

Odpowiedz
ale jest drobna różnica między "jest oparte na związkach węgla" a "to kiwatus niedorzecznus, BAAARDZO trujący" :D

Odpowiedz
Gdybyście czytali scenariusz, to oprócz tego że porzygalibyście się po 10 stronach, wiedzielibyście że to planeta TAKA SAMA JAK ZIEMIA (IDENTYCZNA!), ale ileś milionów lat temu.

O dziwo, nie było dinozaurów.

Odpowiedz
military napisał(a):Gdybyście czytali scenariusz, to oprócz tego że porzygalibyście się po 10 stronach, wiedzielibyście że to planeta TAKA SAMA JAK ZIEMIA (IDENTYCZNA!), ale ileś milionów lat temu.

Chwila, chwila to do tego dochodzą podróże w czasie, czy znowu jakieś światy równoległe :???: :wink:

A już trochę bardziej na poważnie, to szykuje się nam niezły pastisz, czy wręcz parodia "Predatora". No chyba, że ten film nie okaże się jednak aż taki zły :roll:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja pawiowałem już koło 5. strony.

Odpowiedz
Wawrzyniec_85 napisał(a):
military napisał(a):Gdybyście czytali scenariusz, to oprócz tego że porzygalibyście się po 10 stronach, wiedzielibyście że to planeta TAKA SAMA JAK ZIEMIA (IDENTYCZNA!), ale ileś milionów lat temu.

Chwila, chwila to do tego dochodzą podróże w czasie, czy znowu jakieś światy równoległe :???: :wink:

a może ta planeta po prostu powstała znacznie później od Ziemi???????????????

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości