Predators (Robert Rodriguez)
New 'Predators' Behind-the-Scenes Video Features Adrien Brody as 'Royce'
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Rodriguez... ty sprzedajna ździro :(

Odpowiedz
http://www.fangoria.com/index.php?option=com_content&view=article&id=359:exclusive-days-among-the-predators&catid=36:demo-articles&Itemid=56

Tekst o pracy reżysera nad filmem, pojawia się także wzmianka o miescu akcji. Nie jest to planeta predatorów, tylo inna obca planeta.
koronex1989

Odpowiedz
koronex1989 napisał(a):Nie jest to planeta predatorów, tylo inna obca planeta.

Ja tam nie jestem specjalistą i nie znam się tak na Predatorach, ani nie wiem co tam w ich głowach się kłębi, ale dla mnie to trochę bez sensu. Porywają ludzi z Ziemi, następnie transportują na jakąś inną planetę, która w sumie po zwiastunie Ziemi jest bliska. aby tam na nich polować. Gdybym ja był Predatorem to polowałbym sobie na Ziemi, zamiast tyle zachodu robić. Oczywiście to jest moje rozumowanie i możliwe, że się nie znam. :???:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W sumie to samo możesz powiedzieć o ZOO. Po co wywozić zwierzęta z Afryki, skoro można pojechać i zobaczyć je w naturalnym środowisku? A może jest kasta biednych predatorów, których nie stać na paliwo na Ziemię, i kupują tanie bilety na polowanie na planecie bliższej Predatorlandii?:)

Odpowiedz
A czy w ZOO masz możliwość polowania na te zwierzęta? Skoro biedne Predki nie mają na paliwo na Ziemię, jak spłacają tych, co mieli kasę na podróż? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Też tego nie kapuję. Przechwycili ludków z Ziemi i wrzucili na swoją planetę by znowu ich przechwycać? Niezłe... A może potem jak znowu ich złapią to jak wędkarze niektórzy wypuszczają swoje ofiary i znowu polują? :grin:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Na upartego można uzasadnić tak, że na tamtej planecie nie przyleci po nich ratunek, nie ma tam GPSa a predatorzy nie pozostawią śladów.

Odpowiedz
Gdyby predom zależało na tym, żeby nie przeszkadzali im inni ludzie, to chyba nie wpieprzaliby się w sam środek L.A.

Odpowiedz
A to już można wytłumaczyć inaczej. Tamten Predator to mógł być jakiś samotny łowca lub jakiś wygnaniec, który na własną rękę samotnie tułał się po kosmosie w poszukiwaniu światów idealnych do polowania.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Dokładnie. W Polsce np. niektórzy polują na łosie w środku miasta.

Odpowiedz
Craven napisał(a):Dokładnie. W Polsce np. niektórzy polują na łosie w środku miasta.

Łosia to ja jeszcze w środku miasta nie widziałem :wink:

Ale co do tej łapanki ludzi to dalej uważam to za mało logiczny motyw :???: Mnie się wydawało, że Predatory lubią sytuacje ekstremalne, adrenalinę itd. A tak to w sumie wyłapują bezbronnych ludzi, a potem sobie w dogodnych dla nich warunkach polować. Jak dla mnie, choć nie jestem Predatorem, to nuuuda. To już większa frajda i przypływ adrenaliny gwarantuje polowanie na terytorium ofiary. Tak sądzę, choć nigdy sam nie polowałem.

Cytat:Skoro biedne Predki nie mają na paliwo na Ziemię, jak spłacają tych, co mieli kasę na podróż? :)

A no właśnie "paliwo"! To całe rozwiązanie jest bardzo nieekonomiczne. Podróż na Ziemię, potem z Ziemii na inną planetę, a potem jeszcze podróż powrotna. Dobra tutaj to już się doszukuję :wink:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No bo wszystkie już wystrzelali :D

Odpowiedz
Wcale nie, ja codziennie widuję wielu łosi w środku miasta.

Odpowiedz
good point. :)

Odpowiedz
31 marca odbywał się chat z Rodriquezem. Informacje w linku poniżej:

http://www.avpgalaxy.net/2010/04/01/robert-rodriguez-chat-summary/
koronex1989

Odpowiedz
Słyszałem coś. To ma być nowy film o Predatorach ?
Godzilla jest w każdym z nas...

Odpowiedz
Na Boga, Holmesie! Jak na to wpadłeś? :-)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Wolf01 napisał(a):Słyszałem coś. To ma być nowy film o Predatorach ?

zostałeś źle poinformowany. to ma być nowy film o Godzilli, która jest w każdym z nas i tylko czeka na dogodny moment, żeby się ujawnić:)

Odpowiedz
Nie karmcie trolla :/.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości