Jeździcie po Brodym, a on tu już chyba najlepszy z całej ferajny.
20-03-2010, 00:04
|
Predators (Robert Rodriguez)
|
|
warczący Christian Bale czy ta śliczna lasia udająca twardą bitch byli dobrze dobrani? Tak tylko pytam.
Jeździcie po Brodym, a on tu już chyba najlepszy z całej ferajny. 20-03-2010, 00:04
Dopóki Brody nie zrobi sobie plastyki brwi , nie może grać ostrych matkoj...ów. On zawse wyglada jakby miał za chwile płakać.
Dajcie spokój. To wyglada gorzej niz sie spodziewałem :roll: . Wlasciwie to przeczytaniu tego starego skrytptu i informacji , ze na nim oprze sie film... :roll: Mogliby zrobic film w stylu Batman vs Predator 1. Bez Batmana. Bylby prze klimat.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-03-2010, 00:21
Brody wygląda jakby miał się rozpłakać i jakby miał wykłóć widzowi oko swoim nosem
Albertino napisał(a):Jeździcie po Brodym, a on tu już chyba najlepszy z całej ferajny. TrejoTrejoTrejo i szybko zginie wiec bedzie mial najmniej do czynienia z tym gównem :D 20-03-2010, 00:21 Danus napisał(a):Ok, wypowiem się co do trailera. Kolejna rzecz która potwierdza, że to będzie rzecz śmiechowa. Przez cały seans w kinie będę się śmiał. Film będzie beznadziejny, ale do kina pójdę.Ale ty to samo miałeś z Transami od Baya, nie? :-) 5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie... :lol:
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
20-03-2010, 02:29
Powyższy screen dowodzi niezwykłego poczucia humoru Predatorów przy absolutnym braku profesjonalizmu, jaki był dotąd znakiem firmowym tych łowców. Pytam: dlaczego zamiast wycelować w każdego z członków drużyny, wszyscy celują w jedną pierdółkę?
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 20-03-2010, 04:14
Coś mi mówi że w tej scenie będzie tylko jeden celowniczek a reszta została dodana na potrzeby trailera.
20-03-2010, 09:44 slepy51 napisał(a):le ty to samo miałeś z Transami od Baya, nie? :-)Jakbyś zgadł. BezcelowyAlbatros napisał(a):wszyscy celują w jedną pierdółkę?To nie jest taka pierdółka. To przecież największy badass tego filmu. Czyż nie tak? :razz: Mierzwiak napisał(a):Coś mi mówi że w tej scenie będzie tylko jeden celowniczek a reszta została dodana na potrzeby trailera.A mi się wydaje, że w filmie bedzie tyle samo celowników. Po to by była cool scena gdy badass odskoczy w ostatniej chwili.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 20-03-2010, 14:10
Po zobaczeniu tego klatka po klatce już wiem że będą ;)
Powiedzcie mi że Fiszburn nie będzie nosić hełmu z maską Predatora... ![]() ...a jednak będzie!
20-03-2010, 16:08 slepy51 napisał(a):5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie... :lol: no prosze, jak się ładnie ułożyły punkciki laserowych celowników. każdy predator wybrał sobie miejsce na ciele brody'ego, w które wyceluje: jeden czoło, drugi lewe ramię, trzeci - prawe, czwarty - splot słoneczny, piąty - lewego suta, szósty - prawego, a siódmy chyba nawet nie trafi porządnie, bo wybrał dziwne miejsce - kołnierz koszuli. 20-03-2010, 16:21 Mierzwiak napisał(a):Powiedzcie mi że Fiszburn nie będzie nosić hełmu z maską Predatora... Szyszak + maska predatora.. co on jest kurwa MacGyver? 20-03-2010, 16:40 Craven napisał(a):TrejoTrejoTrejo ano racja jak to obejrzałem drugi raz to dochodzę do wniosku, że chyba rzeczywiście będzie żałosne, a liczyłem na okolice 3-4/10 ;( 20-03-2010, 17:56
po drugim obejrzeniu trailera muszę się zgodzić z Albertino - Brody rzeczywiście wypada najlepiej z tej całej bezmózgiej hołoty. jakoś tak najbardziej poważnie i naturalnie.
20-03-2010, 18:33
W końcu nie dostał Oskara za jaja. Ale i tak nie pasuje do tego filmu, a cały projekt to jedna, wielka pomyłka.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 20-03-2010, 18:43 slepy51 napisał(a):5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie... Fajnie by było, ale nie będzie tak, że kamera trochę się oddala i wszystkie Predy naraz w niego jebną, rozczłonkowując ciało Brody'ego, który w tej scenie nawet trochę Chhristiana Bale'a przypomina. Prawdopodobnie wyjdzie tak, że fajnie, że mało green screena, że niedużo CGI, a ze scenariuszem się nie postarano, bo ewidentnie to pokazali na zwiastunie, że bazuje na one-linerach. A gdzieś czytałem, że to nie jest planeta Predatorów, tylko planeta po prostu podobna do Ziemi, czy gdzieś jest potwierdzone, że dom Predatorów?
Demokracja: Bóg, który zawiódł
21-03-2010, 21:48
Im częściej oglądam ten zwiastun tym mniejszą mam ochotę zobaczyć ten film :/ te 2 minuty są zupełnie nijakie i teraz są dwa warianty:
a. albo nauczyli się robić dobre zwiastuny, tzn. takie, które nie pokazują najlepszych scen, b. albo film będzie do dupy i zostanie zmarnowany wielki potencjał tej postaci :/ Mierzwiak bardzo dobra analiza, trochę w stylu Jacka Gmocha, ale ok ;) 22-03-2010, 10:42 slepy51 napisał(a):[Obrazek A idź to nawet nie jest śmieszne :razz: :wink: Kiedy zobaczyłem tę scenę to już zupełnie zwątpiłemw ten film. I od razu naszło mnie pewne dziwne skojarzenie efekciarskości: A mianowicie Matrix i Neo zatrzymujący dłonią pociski. Plus Matrix: Reaktywacja i Neo zatrzymująca dłonią całą serię z karabinów. Tak też pewnie sobie twórcy pomyśleli: "Hm, fajnie w jedynce wyglądał ten celownik. To my zrobimy jeszcze fajniej i damy dwadzieśćia :razz: ". A w ogóle to mam mniemać, że w tej scenie Adrien Brody zginie, skoro został namierzony? 24-03-2010, 22:30
Wybaczcie jakość:
Matrix: Matrix: Reloaded: a teraz: Predator (sorry za jakość): Predators:
24-03-2010, 23:39 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |