Predators (Robert Rodriguez)
Phil napisał(a):Mówcie co chcecie, ale dla mnie Glover wyglądał jak wiecznie spocony policjant bez cienia formy :].

No bo tak było, z tego co pamiętam miał pełno w gaciach lażąc po rynnie, z trudem się podciągał zwisając z gzymsu itd. Ale jednocześnie miał jaja. Jak dla mnie Glover był właśnie zajebiście przekonujący w tej roli. Chociaż nie... Może "idealnie wpasowany" brzmi lepiej, bo przekonujący może się kojarzyć z realistyczny, a to śliski temat w filmie takim jak Predator :)

Snuffer napisał(a):Akurat Brody to wygląda na spryciarza, cwaniaka i oszusta. Źle mu z oczu patrzy.

Dla mnie wygląda jak zbity pies, który bałby się cokolwiek przycwaniaczyć.

Odpowiedz
SonnyCrockett napisał(a):Ja nie widziałem, zapodaj link.

Linka nie ma, bo byłby do torrenta chyba.:) Widać to tylko w dodatkach na 2 płycie z filmem. Kup albo ściągnij. Kostium- masakra.:)

Odpowiedz
Nie no, Brody to nie zbity pies. I przycwaniaczyć by mógł na pewno. Był z nim kiedys taki film gdzie grał badguya, co zakopał jakąś babkę w trumnie żywcem. :smile: Naprawdę był groźny i nie nadrabiał mięśniami tylko charyzmą i sprytem. Te czynniki tylko mogły skłonić twórców "Predators" do jego zaangażowania.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
military napisał(a):
SonnyCrockett napisał(a):Ja nie widziałem, zapodaj link.

Linka nie ma, bo byłby do torrenta chyba.:) Widać to tylko w dodatkach na 2 płycie z filmem. Kup albo ściągnij. Kostium- masakra.:)
Fotki tego kostiumu są też w analizie efektów specjalnych Adiego :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Dokładnie.
Obejrzyjcie 'Zabójczy Warunek' - chyba tak u nas ten film przetłumaczono (Oxygen). Warto, bo mimo że widziałem go z 5 lat temu to pamiętam że Brody był dość przerażający.

Odpowiedz
No proszę, czyżby jednak była jakaś malutka nadzieja...

Odpowiedz
Hitch napisał(a):Fotki tego kostiumu są też w analizie efektów specjalnych Adiego :)

Tam są tylko fotki z czerwoną wersją kostiumu - do tworzenia efektów specjalnych.

Odpowiedz
Dla mnie świetnym wyborem do odegrania głównej roli byłby Daniel Craig. Facet ma odpowiednią budowę(szczególnie po nowych Bondach),charyzmę i przede wszystkim to bardzo dobry aktor. Gdyby to jego zatrudniono,to byłaby to onajlepiej zagrana główna postać w serii.
koronex1989

Odpowiedz
Cytat:Gdyby to jego zatrudniono,to byłaby to onajlepiej zagrana główna postać w serii.

nawet gdyby w nowym Predku zagrał odpowiednio napakowany Daniel Day-Lewis, to i tak aktorsko nie przebiłby pana na załączonej fotografii. w ogóle eki z pierwszego Preda nikt nigdy nie pokona.

[Obrazek: predator.jpg]

Odpowiedz
koronex1989 napisał(a):Dla mnie świetnym wyborem do odegrania głównej roli byłby Daniel Craig. Facet ma odpowiednią budowę

Ale on miał ostatnio wypadek. Wyskoczył mu mięsień piwny i nie bardzo teraz może...

Odpowiedz
Wszystko zależy. Brzuchaty kolo też może dawać radę - Daredebilowy Kinglip (Michael Clarke Duncan), czy Hamish z Bravehearta...

Odpowiedz
military napisał(a):Na pewno nie McTiernan.:) Widziałeś materiały ze zdjęć z pierwszą wersją kostiumu? Pred wyglądał jak krewetka stylizowana na Power Rangers.:)

Oczywiscie, ze nie McTiernan. Projekt Predka byl autorstwa Winstona, pomysl na paszcze(oraz bodajze szkic) wyszedl od Camerona <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Winston szkicował w samolocie, a obok leciał jego kumpel Cameron i podrzucił pomysł na szczękożujki :) Widziałem na własne oczy!

Odpowiedz
Dobrze, że kręcili to ponad 20 lat temu, bo dziś wszystko oprócz dżungli by było niebieskie i miało fajne CGI zmarszczki czy tam inne pory ;-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kto wie, kto wie :)

Niezla fota:

[Obrazek: rr888936.jpg]
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Brody na planie Predatorów. Nie powiem abym był zachwycony, ale mogło być pewnie gorzej...

[Obrazek: 1zvvql4.jpg]

Odpowiedz
Post z 15 Października 2009:
koronex1989 napisał(a):No cóż Brody chyba za bardzo nie przypakuje :)

http://www.avpgalaxy.net/index.php?subaction=showfull&id=1255617073&archive=&start_from=&ucat=18&;

Gartuluję refleksu Oconnel.

Odpowiedz
Dziś na necie pojawiła się wersja scenariusza przerobionego,datowana na lipiec tego roku. Przeczytałem z 10 pierwszych stron,potem przejrzałem skrypt ogólnie żeby nie wiedzieć za dużo i cholera zapowiada się to naprawdę dobrze. Praktycznie wszystko zgadza się z tym o czym niektóre osoby na zagranicznych serisach mówiły już wcześniej. Z szajsu napisanego przez Roberta Rodriguez'sa pozostało w zasadzie miejsce akcji a więc planeta predatorów oraz inne stwory które ją zamieszkują.Pozostałe elementy są drastycznie zmienione, na lepsze oczywiście. Teraz wszystko w rękach reżysera, aktorów i co najważniejsze ludzi odpowiedzialnych za design predatorów. O dorównaniu do pierwszej części oczywiście nie ma mowy, ale na przyzwoity film jest szansa jak najbardziej.
koronex1989

Odpowiedz
koronex1989 napisał(a):Dziś na necie

Tits or gtfo.
(znaczy poproszę o linka, jakby ktoś nie wiedział)

Odpowiedz
http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=26756.0
koronex1989

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości