Predators (Robert Rodriguez)
A ilu najemników w życiu widziałeś?

Odpowiedz
Ja widziałem osiemnastu i żaden z nich nie wyglądał jak Brody. A ty?

Odpowiedz
Filmowych? Całe setki.

Odpowiedz
military napisał(a):Ja widziałem osiemnastu i żaden z nich nie wyglądał jak Brody. A ty?
A jak wyglądali?

Odpowiedz
[Obrazek: expendables_poster1.jpg]

tak

Odpowiedz
Że też ludziom chce się robić takie rzeczy.

Odpowiedz
To, że 18 nie wyglądało jak Brody, nie oznacza, że 19 nie może wygladać, jak on. A Michael Biehn? On też jest chudy, a co najmniej 2 razy zagrał przekonująco komandosa. Jet Li jest jeszcze mniejszej postury niż Brody.

Odpowiedz
Kadaver napisał(a):A Michael Biehn? On też jest chudy, a co najmniej 2 razy zagrał przekonująco komandosa. Jet Li jest jeszcze mniejszej postury niż Brody.

A kto mówił, że chodzi o chudość? :roll:

Odpowiedz
A więc o co chodzi?

Odpowiedz
Chodzi zapewne o jego nos :)
koronex1989

Odpowiedz
Ba! I o ogólną wymoczkowatość zbitego psa :)

Odpowiedz
Najemników rekrutują ze względu na rozmiary nosa?

Odpowiedz
Heh,dobra na ten moment wybór takiego aktora mnie zajebiście nie cieszy ale też nie będę narzekał. Choć jak pisałem wcześniej, Daniel Craig by się o wiele lepiej nadawał albo i Kevin Bacon.
koronex1989

Odpowiedz
Słyszałeś kiedyś o castingu? :) Tutaj mamy przypadek epic fail.

Odpowiedz
Widzę, że jesteś specjalistą od castingu.

Odpowiedz
Po prostu nie obsadza się aktora z zakazanym ryjem w roli czułego poety geja, tak samo jak nie obsadza się ludzkiego basseta w roli kopiącego tyłki Predatorów komando-ninja-killera. No dla mnie to jest całkiem logiczne.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
A dla mnie nie, ponieważ w walce wręcz z Predatorem żaden człowiek nie ma szans. W jedynce gdy Arnold przywałił Predatorowi, ten to ledwie odczuł.

Odpowiedz
Ale można tez do Predatorów strzelać albo zastawiać zasadzki :wink:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
No i jeśli do strzelania i zastawiania zasadzek Brody będzie używał swojego nosa, to powiem, ze się myliłem :D

Odpowiedz
Będzie kichał i smarkał na Predki z ukrycia :smile:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości