14-03-2010, 14:59
|
Predators (Robert Rodriguez)
|
|
Nie wiem z czego to wynika, ale są jakieś "terytorialne" tendencje. W/g moich obserwacji w USA Alien 3 jest generalnie traktowany jako zły film (na IMDB ma ocenę porównywalną z czwórką), wiadomo jak jest u nas. Z tak mocną krytyką Predatora 2 spotkałem się chyba tylko tutaj (choć teraz zaglądam i na jakże miarodajnym IMDB :) jest znacznie niżej).
Może wypowiedziałem się zbyt zawile :)
Z opinią, że to zły film spotkałem się tutaj, nie-tutaj często był to przykład dobrego sequela. Comprende? :) 14-03-2010, 15:08 Phil napisał(a):Ja z kolei nie rozumiem w co w nim fajnego. Uważam, że to film, który się podoba tylko dlatego, że powstał x lat temu. Gdyby powstał dzisiaj (bez ŻADNYCH zmian), zjechalibyście go całkowicie :]. Ad1 . :arrow: Moje krótkie i jak zwykle pokrętne wytłumaczenie TUTAJ Ad 2. Ja czasem zassysam z Utube przy uzyciu zewnetrznego programu. Jest na Hataku - do sciagniecia. http://hatak.pl/zwiastuny/1516/Predators/
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-03-2010, 21:30 shamar napisał(a):jako, ze chyba nie ma osobnego tematu o Predatorze 2http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=108 14-03-2010, 21:45
Patrzę na ten sneak peak i cholera ... źle to wygląda :/, co prawda za dużo nie pokazali, ale nie podoba mi się obsada i ogólna koncepcja. Jakoś to zacofanie Predatorów trudno sobie wyobrazić mając na uwadze to, że polują przy użyciu nowoczesnego sprzętu i podróżują po wszechświecie.
No chyba, że w tak jak ktoś wspomniał planeta na której będzie się działa akcja "Predators" będzie tylko księżycem, takim poligonem ćwiczebnym, a prawdziwa planeta łowców będzie hi-tech. Pożyjemy zobaczymy. Na razie nie jestem przekonany. Super Black Bredator .. LOL, wygląda jak guzieć (taka świenia z afryki ;)). 15-03-2010, 09:01
Kuźwa dopiero dzisiaj na stopklatce rzuciłem dokładniej okiem na plakat:
I mam silne wrażenie, że nie Predatora skrzyżowali nie tylko z guźcem, ale też z Gosiewskim. Czemu on ma tak blisko od łokcia do nadgarstka? 15-03-2010, 16:39
Mówiłem już, ze ten film będzie do bani:P Dobra już się zamykam:P Idę oglądać Predatora z kochanym Arnim:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 15-03-2010, 17:19
Słuchaj, tamtym plakatom wystarczyło że był Arni i już z automatu urywało dupę. :razz:
Directed by James "THE KING" Cameron 15-03-2010, 17:38
Jak wiadomo, w Tekasie trwa South By Southwest Film Conference, czyli popularna SXSW. Imprezka ta służy jako pierwsza okazja do zaprezentowania Predators - najpierw sneak peek, potem trailer (na razie brak) i wypowiedzi Rodrigueza i tego drugiego:
- film bazuje na znanym scenariuszu z 1996, mocno przerobionym, - w retrospekcji pojawi się Predator z jedynki; - niestety NIE BĘDZIE 3D; - jak zwykle efekty praktyczne, jak najmniej CGI, wracamy do źródeł, blablabla; - na pewno będzie R-Rated, a na DVD nawet Unrated; - trailer miał spore problemy z przejściem przez MPAA; - pojawią się zupełnie nowe rodzaje Predatorów: "Sokolnicy", "Naganiacze" i "Mr. Black"; - będzie wiele obcych zwierzaków; - i dwa różne plemiona Predów. Źródło: Zakazanaplaneta.pl z moją opinią odnośnie tego filmu jak z sinusoidą, znów pojawił się promyk nadziei ;) 15-03-2010, 20:00
Heh ktoś musiał źle zinterpretować te rzekome retrospekcje, tu chodzi o pojawienie się na tej plenecie Predatora, któreg owygląd będzie przypominał ten z oryginału.
koronex1989
15-03-2010, 20:55
Pewnie to będzie Predator- Mentor najstarszy z klanu w dodatku na emeryturze hoduje sokoły i jednego z nich będzie miał na ramieniu.
Directed by James "THE KING" Cameron 15-03-2010, 21:09
A zapomniałem o lasce. Predator Mentor z sokołem na ramieniu będzie miał laskę którą będzie się podpierał. Na której szczycie będzie ludzka czaszka:)
Directed by James "THE KING" Cameron 15-03-2010, 21:14
mnie bardziej zastanawia skąd kurwa sokoły na planecie predatorów.
ED to w końcu akcja dzieje się na rodzinnej planecie predziów czy na jakimś poligonie dośiwadczalnym? 16-03-2010, 09:06 Arahan napisał(a):"Mr. Black"; ciekawe czy zamiast siatki będzie nosił garnitur. przecież predatorzy to przewyższająca nas rasa, na pewno w ich szeregach są jacyś dżentelmeni. 16-03-2010, 09:08
Ostatnie zdjęcie jest wręcz żenujące. Do reszty się nie czepiam, zobaczymy jak to będzie prezentowało się w gotowym filmie albo niedługo debiutujacym zwiastunie.
koronex1989
16-03-2010, 15:53 To są te latające pterodaktyle z Awatara. A to Oddworld: Abe's Oddysee A to Dżejk Suli w przebraniu. I zagadka fauny rozwiązana.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 16-03-2010, 19:58
http://movies.ign.com/dor/objects/429477/predator-3/videos/predators_trl1_031810.html - kto zacznie? :D
19-03-2010, 09:55 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |