Predators (Robert Rodriguez)
Nie wiem z czego to wynika, ale są jakieś "terytorialne" tendencje. W/g moich obserwacji w USA Alien 3 jest generalnie traktowany jako zły film (na IMDB ma ocenę porównywalną z czwórką), wiadomo jak jest u nas. Z tak mocną krytyką Predatora 2 spotkałem się chyba tylko tutaj (choć teraz zaglądam i na jakże miarodajnym IMDB :) jest znacznie niżej).

Odpowiedz
Może wypowiedziałem się zbyt zawile :)
Z opinią, że to zły film spotkałem się tutaj, nie-tutaj często był to przykład dobrego sequela. Comprende? :)

Odpowiedz
Phil napisał(a):Ja z kolei nie rozumiem w co w nim fajnego. Uważam, że to film, który się podoba tylko dlatego, że powstał x lat temu. Gdyby powstał dzisiaj (bez ŻADNYCH zmian), zjechalibyście go całkowicie :].

A wieść całkiem dobra - tłumaczyłaby brak rozwinięcia cywilizacyjnego na planecie.

EDIT: Jest gdzieś do pobrania ten filmik z Predators?

Ad1 . :arrow: Moje krótkie i jak zwykle pokrętne wytłumaczenie TUTAJ

Ad 2. Ja czasem zassysam z Utube przy uzyciu zewnetrznego programu. Jest na Hataku - do sciagniecia.
http://hatak.pl/zwiastuny/1516/Predators/

[Obrazek: 84781_RR888_122_1104lo.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar napisał(a):jako, ze chyba nie ma osobnego tematu o Predatorze 2
http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=108

Odpowiedz
Patrzę na ten sneak peak i cholera ... źle to wygląda :/, co prawda za dużo nie pokazali, ale nie podoba mi się obsada i ogólna koncepcja. Jakoś to zacofanie Predatorów trudno sobie wyobrazić mając na uwadze to, że polują przy użyciu nowoczesnego sprzętu i podróżują po wszechświecie.

No chyba, że w tak jak ktoś wspomniał planeta na której będzie się działa akcja "Predators" będzie tylko księżycem, takim poligonem ćwiczebnym, a prawdziwa planeta łowców będzie hi-tech.

Pożyjemy zobaczymy. Na razie nie jestem przekonany.

Super Black Bredator .. LOL, wygląda jak guzieć (taka świenia z afryki ;)).

Odpowiedz
Kuźwa dopiero dzisiaj na stopklatce rzuciłem dokładniej okiem na plakat:

[Obrazek: 63948-01.jpg]

I mam silne wrażenie, że nie Predatora skrzyżowali nie tylko z guźcem, ale też z Gosiewskim. Czemu on ma tak blisko od łokcia do nadgarstka?

Odpowiedz
Mówiłem już, ze ten film będzie do bani:P Dobra już się zamykam:P Idę oglądać Predatora z kochanym Arnim:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Słuchaj, tamtym plakatom wystarczyło że był Arni i już z automatu urywało dupę. :razz:

Odpowiedz
Jak wiadomo, w Tekasie trwa South By Southwest Film Conference, czyli popularna SXSW. Imprezka ta służy jako pierwsza okazja do zaprezentowania Predators - najpierw sneak peek, potem trailer (na razie brak) i wypowiedzi Rodrigueza i tego drugiego:
- film bazuje na znanym scenariuszu z 1996, mocno przerobionym,
- w retrospekcji pojawi się Predator z jedynki;
- niestety NIE BĘDZIE 3D;
- jak zwykle efekty praktyczne, jak najmniej CGI, wracamy do źródeł, blablabla;
- na pewno będzie R-Rated, a na DVD nawet Unrated;
- trailer miał spore problemy z przejściem przez MPAA;
- pojawią się zupełnie nowe rodzaje Predatorów: "Sokolnicy", "Naganiacze" i "Mr. Black";
- będzie wiele obcych zwierzaków;
- i dwa różne plemiona Predów.

Źródło: Zakazanaplaneta.pl

z moją opinią odnośnie tego filmu jak z sinusoidą, znów pojawił się promyk nadziei ;)

Odpowiedz
Heh ktoś musiał źle zinterpretować te rzekome retrospekcje, tu chodzi o pojawienie się na tej plenecie Predatora, któreg owygląd będzie przypominał ten z oryginału.
koronex1989

Odpowiedz
Pewnie to będzie Predator- Mentor najstarszy z klanu w dodatku na emeryturze hoduje sokoły i jednego z nich będzie miał na ramieniu.

Odpowiedz
Oczywiście temu sokołu będą wystawały kolce z losowych regionów ciała :P

Odpowiedz
A zapomniałem o lasce. Predator Mentor z sokołem na ramieniu będzie miał laskę którą będzie się podpierał. Na której szczycie będzie ludzka czaszka:)

Odpowiedz
Wiem czym mi śmierdzą...

[Obrazek: FigBullLoose1a.jpg]
[Obrazek: FigGorillaLoose1a.jpg]
[Obrazek: FigRhinoLoose1a.jpg]
[Obrazek: FigWildBoar1a.jpg]

Odpowiedz
mnie bardziej zastanawia skąd kurwa sokoły na planecie predatorów.

ED

to w końcu akcja dzieje się na rodzinnej planecie predziów czy na jakimś poligonie dośiwadczalnym?

Odpowiedz
Arahan napisał(a):"Mr. Black";

ciekawe czy zamiast siatki będzie nosił garnitur. przecież predatorzy to przewyższająca nas rasa, na pewno w ich szeregach są jacyś dżentelmeni.

Odpowiedz
Nowe arty:

[Obrazek: news_predator347.jpg]

[Obrazek: news_predator348.jpg]

[Obrazek: news_predator349.jpg]

[Obrazek: news_predator350.jpg]

[Obrazek: news_predator351.jpg]

[Obrazek: news_predator352.jpg]

Źródło: zakazanaplaneta.pl

Odpowiedz
Ostatnie zdjęcie jest wręcz żenujące. Do reszty się nie czepiam, zobaczymy jak to będzie prezentowało się w gotowym filmie albo niedługo debiutujacym zwiastunie.
koronex1989

Odpowiedz
[Obrazek: news_predator348.jpg]

To są te latające pterodaktyle z Awatara.

[Obrazek: news_predator349.jpg]

A to Oddworld: Abe's Oddysee

[Obrazek: news_predator352.jpg]

A to Dżejk Suli w przebraniu.

I zagadka fauny rozwiązana.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://movies.ign.com/dor/objects/429477/predator-3/videos/predators_trl1_031810.html - kto zacznie? :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości