Predators (Robert Rodriguez)
Fragment muzyki:

http://www.avpgalaxy.net/2010/06/02/sneak-peak-of-predators-score/
koronex1989

Odpowiedz
nie prezentuje się zbyt dobrze. w ostatniej partii zero napięcia.

Odpowiedz
Jak dla mnie całkiem nieźle, acz miejscami graniczy z próbą plagiatu kompozycji z pedzia 1.

Odpowiedz
Muzyka nie brzmi najgorzej, ale tylko dlatego, że bazuje Debney bazuje (jak najbardziej słusznie) na materiale Silvestriego.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tak czy inaczej ten film wyglada jak remake Jedynki.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Można byłoby dodać, że niepotrzebny remake :wink: Widać, że twórcy chcą naśladować klimat "jedynki", ale czy to od razu gwarantuje dobry to już inna kwestia. Same naśladowanie to jednak za mało.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Od cholery fotek ukazujących przede wszystkim klasycznego predatora z oryginału i nowy rodzaj predziów.

http://img15.yfrog.com/gal.php?g=3535752pred238a82006228.jpg

O dziwo wygląd nowych predatorów mi się podoba. W gotowym filmie będzie to pewnie wyglądało jeszcz lepiej. Jedyne zastrzeźenia mam do nieco przydużych i przebajerowanych masek.
koronex1989

Odpowiedz
Allah... jak dla mnie te mordy predów wygladaja tragicznie - jakby ktoś pozakladał gumowe maski kupione w tanim kazachskim sklepie internetowym...

A zwłoki bohaterów ? Co to jest c-klasowy horror straight to VHS ?

Dramat i udziwnianie na sile...

PS - ten z mózgiem ( czyli Tha Brain bez Pinkiego ) na wierzchu jest chyba najtragiczniejszy...

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Z fotek przypomina jakiś remake Predatora - dżungla, grupa wojaków, bohater z upaćkaną błotem klatą...

[Obrazek: scaled.php?tn=0&server=821&filename=3535...&ysize=640] - ale kwas
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
zuo :)

Odpowiedz
Snappik napisał(a):ale kwas
Dlaczego on ma taką WIELKĄ głowę?

Odpowiedz
Bo to predator z wodogłowiem :razz:

Odpowiedz
Taki urok masek. W poprzednich filmach było podobnie, ale sprawnymi ujęciami można było to zamaskować.

Odpowiedz
Co tam robi Topher Grace? To raz, a dwa to debilizmem jest powielanie pomysłu Andersona o niebotycznie długich ostrzy Predatora. Gdzie on je chowa- w kościach?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
W dupie. Tyle żarcików na poziomie.

A Topher Grace gra rolę najambitniejszą, czytaj jedną z gorszych w tym ociekającym szajsem scenariuszu. Czyli wannabe Hannibala Lectera o charyzmie pani z dworcowego głośnika.

Odpowiedz
Godny następca Dutcha, rzeznik miedzyplanetarny...

[Obrazek: 3535756pred019b71834e7a.jpg]

Odpowiedz
Widzicie jak wycelował nos w Predatora? Zaraz zrobi mu Fatality!

Odpowiedz
Jest pod wrażeniem jego fizycznych postępów. Ja zresztą też.

Odpowiedz
Fizycznych postępów? On tymi łapkami to nawet zapałki nie złamie :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
chyba mu napompowali klatę photoshopem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości