Zgodzę się z Gigaczem, scena jest świetna. Być może jedyna dobra w tym filmie:(
Directed by James "THE KING" Cameron
23-06-2010, 20:56
|
Predators (Robert Rodriguez)
|
|
Pewnie liście na drzewach zamortyzowały uderzenie:P
Zgodzę się z Gigaczem, scena jest świetna. Być może jedyna dobra w tym filmie:(
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 23-06-2010, 20:56
Wszystko wskazuje na to, że film będzie jak scenariusz, tylko gorszy.
Podstawowym błędem jest założenie, żeby uczynić Predatora bardziej bajeranckim i dopakowanym. Po pierwsze, lepsze wrogiem dobrego. Po drugie, Rodriguez bluźnierczo sugeruje przez to, że pierwotny Predator nie był kwintesencją zajebistości. W tym żałosnym scenariuszu jego rola polega w zasadzie wyłącznie na dostawaniu wpierdol od Super Afroamerykańskich Predatorów. Na jedyną przyzwoitą postać zapowiada się naturalnie gość grany przez Gogginsa. No bo kto poza tym: Tofer? Brody, czyli człowiek, zgodnie ze scenariuszem, "o obliczu Steve'a McQueena"(noż w mordę)? I jescze te wszystkie tak zwane bajery: predatoro-psy (Predaterriery?), deszcz kwasu (normalka na planetach porośniętych dżunglą. Pewnie wylatuje z Obcych, których Super Predatory zrzucają ze swych statków). Poza tym jestem rozczarowany, że Super Predatory nie mają wielkiego S na klatach. Przez to nie widać, jacy są super. 23-06-2010, 22:40 Paszczak napisał(a):Po drugie, Rodriguez bluźnierczo sugeruje przez to, że pierwotny Predator nie był kwintesencją zajebistości. Skadże ? On dokładnie to potwierdza ( pewnie nieswiadomie ). W koncu w Jedynce , 1 predator ( słownie Jeden ) wyzyna całą ekipe prawdziwych matkojebców żujących tyton :lol: ( no wiem... nie wszyscy ). Czyli był zajebisty. ( wiem, chodziło ci pewnie o wybajerowanie filmu ) Paszczak napisał(a):Brody, czyli człowiek, zgodnie ze scenariuszem, "o obliczu Steve'a McQueena"(noż w mordę)? A tu jest człowiek o obliczu PRZEPRASZAM ZA WSZSYTKO, PRZEPRASZAM, ze ZYJE . blisko McQueena :lol:
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-06-2010, 23:08 shamar napisał(a):W koncu w Jedynce , 1 predator ( słownie Jeden ) wyzyna całą ekipe prawdziwych matkojebców żujących tytonAbsolutnie. Natomiast tutaj ma być krzyżowany, bity i kopany przez swojego super kuzyna. Wniosek - to czarne pokractwo jest 10x razy bardziej zajebiste od klasycznego kosmity. Głównie w opinii swego twórcy. 24-06-2010, 11:05
Tia... naprawdę można mieć wrażenie w czasie lektury, że Rodriguez pisał jedną ręką a drugą głaskał się po głowie z zachwytu nad swoim dziełem.
24-06-2010, 11:07
Pierniczę to - daję stówę, że to będzie na podium, zaraz obok Salvation i 2012. Tylko jeszcze nie wiem, które miejsce zajmie.
Czy, do jasnej cholery, zawsze musi byś śliczna kobita w takim filmie? Za niedługo zobaczę Predator VS Hannah Montana (czy jak to się pisze). Jak przeczytałem dawno temu, że powstaje coś tam z predkiem, byłem nakręcony jak mało kiedy a tu takie gówno robią. Na mnie nie zarobią - e-e - po Salvation nie dam się!
loading podpis...
25-06-2010, 22:14 Martinipl napisał(a):Za niedługo zobaczę Predator VS Hannah MontanaAkurat by obejrzeć takie starcie gotów jestem oddać duszę diabłu :D 25-06-2010, 22:30 gigacz napisał(a):Martinipl napisał(a):Za niedługo zobaczę Predator VS Hannah MontanaAkurat by obejrzeć takie starcie gotów jestem oddać duszę diabłu :D Ale Majlej - córka Cirusa - wygrała by ten pojedynek więc twoje marzenie by sie nie spelniło...
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 26-06-2010, 00:07
Oj tam. Już samo ujęcie Miley gdy nagle pojawiają się na jej ciele celowiniki predatorów by mnie usatysfakcjonowało :razz:
Wracając do tematu to ciekawe jakiego happyendu możemy się spodziewać? Komandosi siedzą z Predatorami przy ognisku i pieczą kiełbaski czy co? 26-06-2010, 13:18
Pani Pred zakocha się w Panu Adrien Brody i rozpierdzieli konkurencje ratując lubego [romantishe]. Następnie razem udadzą się w stronę zachodzącego słońca, a w tle będzie pobrzmiewać "Per un Pugno di Dollari" Morricone... i napisy.....
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."
26-06-2010, 13:40
pierwsza recka 4/5 :shock:
http://www.epinions.com/review/Predators_98118358/content_515650195076 "No longer is Brody dominated by his nose;" czyzby ?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 26-06-2010, 14:52
Fajnie czyta się takie słowa no ale to tylko jedna recka, trzeba czekać na następne w momencie premiery. Narazie w to nie wierzę choć jeśli film byłby taki jak w zamieszczonej wyżej recenzji, to bez watpienia określiłbym to zaskoczeniem roku.
koronex1989
26-06-2010, 15:22
Chciałbym zauważyć, że ten sam recenzent wystawił najnowszej części Zmierzchu ocenę 4/5.
27-06-2010, 09:21
:D Już sam fragment o tym, że film buduje postacie zupełnie wyzerował wiarygodność tego tekstu w moich oczach.
27-06-2010, 09:32 Craven napisał(a):Wydaje mi się, że w tym gównianym scenariuszu mieli jakieś spadochrony...W filmie też mają: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jBge46HeLq0[/youtube] Inne klipy: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BoAhiJ4azbo[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ecPa0yGCxk[/youtube]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
30-06-2010, 11:06
Z tych klipów wycieka żenada na poziomie Terminator Salvation. Te komiksowe rypnięcie w ziemię w 12 sekundzie pierwszego fragmentu - WTF?!? Dalej - Ukrainiec (?) zaczyna strzelać z Gatlinga i nikogo nie trafia mimo, że Trejo stoi jakieś 5 metrów przed nim. Spaślak Morfeusz, "Run!", Brody... oj chyba w kinie będzie wesoło jak nigdy :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
30-06-2010, 11:29
Idziesz na to do kina? Powodzenia. 15 zł wolę wydać na zajebiste lody a nie na spasionego Fishbourne'a i stek bzdur na dokładkę :lol:
30-06-2010, 11:34 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |