Prison Break
A to ciekawe Went zachowuje się jak "rozpieszczona księżniczka" :P Czyli w rzeczywistości umie mówić w jakiś inny sposób niż szept. ;)

Odpowiedz
Tyle czasu sie nie widzi z chlopakiem przez zdjecia to jest poirytowany ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Michael JEST genetycznie stworzony do uciekania z więzień! :D

Kumpel mi dzisiaj zwrócił uwage na końcówkę drugiego sezonu:

Supertajna baza, dwaj goście w fartuchach (jeden to wielki tajemniczy szef-niemowa):
- To Scofield. Mają go.

i później

- Scofield z powrotem w więzieniu. Muszę przyznać, że tego się niespodziewałem. Wie pan, że on ucieknie. Ma to we krwi. [To jest w jego krwi?]
- To dokładnie to czego chcemy.

Zresztą, sami zobaczcie: http://youtube.com/watch?v=e4LMO2ZjBfM Oglądajcie od ósmej minuty.

Ale żenada! :D Podejrzewam, że wyjdzie na to, że to coś w stylu ojciec Michaela zgłosił się na ochotnika w Firmie i mu zrobili badania jakies, coś wstrzykneli i Michael urodził się jako super-prison breaker. :P

Odpowiedz
Ha! A ja przewidzialem to pol orku temu widzac to zakonczenie. Kto chce mnie dotknac? :)
--
Laozi

Odpowiedz
[Obrazek: prisonbreakver3ic4.th.jpg]

Prisons were made to be broken. :lol:

Odpowiedz
Czyli wedle tłumaczenia tytułu z Polsatu: "Skazani są po to by być uśmierconym."

Odpowiedz
no od dzisiaj zaczął się nowy Prajzon Brajk 3 . Ogólnie akcja w nowym wiezieniu bardzo mi sie podobała ale ta naciągana intryga na zewnątrz jest trochę przegięta i miejscami tandetna miejmy nadzieje ze jakoś sie to pozytywnie rozkręci :P

Odpowiedz
Chyba przykreci. Jak sie rozkreci to do gry dolacza kosmici i rozbitkowie z Lost :)
--
Laozi

Odpowiedz
Odcinek średni, ale to co mi się bardzo podobało to klimat. Zrobił się ciężki, cały serial brutalniejszy. To na plus, ale reszta kiepściutko.

Odpowiedz
Czy wyżej jest napisane 'ciężki klimat' i 'brutalniejszy'?

Odpowiedz
Chyba tak :lol:

Odpowiedz
A nie? Nie mówię że jest to jakies teraz bardzo przzejmujące kino. Ale w porównaniu z dwoma poprzednimi sezonami, zdecydowanie cięższy klimat. Czekam aż mnie zlinczujecie.

Odpowiedz
w dupie ma ciężkie klimaty i brutalność jeśli dialogi i fabuła tandetne...

jeśli tak wygląda odcinek Kevina Hooksa (*najlepszego reżysera prisona) to ja już się boję o następne odcinki.

Odpowiedz
Jak dla mnie to oni zdecydowanie polecieli na kase tworząc trzeci sezon. Przecież to jest niedorzeczne jeśli teraz wykona tą misję która ma wykonać (nie bede pisał o co chodzi żeby nie spojlerować, ale wiadomo). Może ma gdzieś na tyłku wytatuowaną mape Sony...

Odpowiedz
Pierwszy odcinek trzeciego sezonu Prisona: kupa, ale Mahone fajny.

Odpowiedz
Bo Mahone jest zawsze fajny. Aa i tak oczywiste było że się |CHYBA SPOILER NIE JESTEM PEWNY :)| nawróci i ustawi z Michaelem. Zbyt poczciwego ryja ma aby pozostać Bad Guyem.. A T- Bag przewidywalny.. No nie powalił mnie ten odcinek.

Odpowiedz
Jakby Mahone czy jak to się tam piszę miałby pozostać po złej stronie mocy to serialowi natychmiast spadła by oglądalność o 50%. Wkońcu schemat w serialu musi być zachowany. Dobry zostaję dobrym do końca , zły zmienia się pod wpływem dobrego ewentualnie robi rachunek sumienia i stwierdza że złym być nie warto i następuje zbawienie [ ewentualnie umiera albo wieszają go za jaja na żyrandolu ]
1 sezon podobał mi się , był to taki powiew świeżości :P
Drugiego obejrzałam tylko 4 odcinki , dalej nie mogłam bo mnie znudził , trzeciego nie mam zamiaru oglądać bo nie będe tracić czasu na niepotrzebne kupy
A najfajniejszy i najbardziej seksowny w tym cały serialu nie jest nudny jak falki z oleje i w dodatku brzydki ' gorący' Michael tylko T-bag 8) I mówię to serio

Odpowiedz
Hehe. Wczoraj oglądając 3x2 zobaczyłem, może mało znaczącą, ale dziwnie mocno rzuciła mi się w oczy:
1. Michael dostał łyka wody do szklanki - http://img341.imageshack.us/img341/1059/93584292hp3.jpg
2. Dwie sekundy później ma już szklankę do połowy pełną (lub do połowy pustą- dla pesymistów), pot mu chyba do tej szklanki zleciał z twarzy :) - http://img219.imageshack.us/my.php?image=68185915kq0.jpg

Takich idiotycznych błędów jest pełno, a szkoda, bo bez nich można by było trochę spokojnie oglądać serial bez pukania się w czoło, jacy to twórcy idioci są.

Odpowiedz
Kij z typowymi gafami, to normalne, gorzej że scenariusz przypomina ser szwajcarski.

Odpowiedz
3x02 to Odcinek poprostu wg. mnie tragiczny. Mahone jednak pozostał zły, Michaelowi udało się odzyskać Whistlera, Sucre podjął męsko decyzję. Wszystko super ale to jest nudne! A Michael jest tak przewidywalny jak Uwe Boll.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości