31-08-2007, 14:23
|
Prison Break
|
|
A to ciekawe Went zachowuje się jak "rozpieszczona księżniczka" :P Czyli w rzeczywistości umie mówić w jakiś inny sposób niż szept. ;)
Tyle czasu sie nie widzi z chlopakiem przez zdjecia to jest poirytowany ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 31-08-2007, 20:04
Michael JEST genetycznie stworzony do uciekania z więzień! :D
Kumpel mi dzisiaj zwrócił uwage na końcówkę drugiego sezonu: Supertajna baza, dwaj goście w fartuchach (jeden to wielki tajemniczy szef-niemowa): - To Scofield. Mają go. i później - Scofield z powrotem w więzieniu. Muszę przyznać, że tego się niespodziewałem. Wie pan, że on ucieknie. Ma to we krwi. [To jest w jego krwi?] - To dokładnie to czego chcemy. Zresztą, sami zobaczcie: http://youtube.com/watch?v=e4LMO2ZjBfM Oglądajcie od ósmej minuty. Ale żenada! :D Podejrzewam, że wyjdzie na to, że to coś w stylu ojciec Michaela zgłosił się na ochotnika w Firmie i mu zrobili badania jakies, coś wstrzykneli i Michael urodził się jako super-prison breaker. :P 01-09-2007, 04:44
Ha! A ja przewidzialem to pol orku temu widzac to zakonczenie. Kto chce mnie dotknac? :)
-- Laozi 01-09-2007, 10:09
no od dzisiaj zaczął się nowy Prajzon Brajk 3 . Ogólnie akcja w nowym wiezieniu bardzo mi sie podobała ale ta naciągana intryga na zewnątrz jest trochę przegięta i miejscami tandetna miejmy nadzieje ze jakoś sie to pozytywnie rozkręci :P
18-09-2007, 18:32
Chyba przykreci. Jak sie rozkreci to do gry dolacza kosmici i rozbitkowie z Lost :)
-- Laozi 18-09-2007, 18:34
Odcinek średni, ale to co mi się bardzo podobało to klimat. Zrobił się ciężki, cały serial brutalniejszy. To na plus, ale reszta kiepściutko.
18-09-2007, 20:35
A nie? Nie mówię że jest to jakies teraz bardzo przzejmujące kino. Ale w porównaniu z dwoma poprzednimi sezonami, zdecydowanie cięższy klimat. Czekam aż mnie zlinczujecie.
18-09-2007, 21:35
w dupie ma ciężkie klimaty i brutalność jeśli dialogi i fabuła tandetne...
jeśli tak wygląda odcinek Kevina Hooksa (*najlepszego reżysera prisona) to ja już się boję o następne odcinki. 20-09-2007, 18:45
Jak dla mnie to oni zdecydowanie polecieli na kase tworząc trzeci sezon. Przecież to jest niedorzeczne jeśli teraz wykona tą misję która ma wykonać (nie bede pisał o co chodzi żeby nie spojlerować, ale wiadomo). Może ma gdzieś na tyłku wytatuowaną mape Sony...
20-09-2007, 19:23
Bo Mahone jest zawsze fajny. Aa i tak oczywiste było że się |CHYBA SPOILER NIE JESTEM PEWNY :)| nawróci i ustawi z Michaelem. Zbyt poczciwego ryja ma aby pozostać Bad Guyem.. A T- Bag przewidywalny.. No nie powalił mnie ten odcinek.
20-09-2007, 21:54
Jakby Mahone czy jak to się tam piszę miałby pozostać po złej stronie mocy to serialowi natychmiast spadła by oglądalność o 50%. Wkońcu schemat w serialu musi być zachowany. Dobry zostaję dobrym do końca , zły zmienia się pod wpływem dobrego ewentualnie robi rachunek sumienia i stwierdza że złym być nie warto i następuje zbawienie [ ewentualnie umiera albo wieszają go za jaja na żyrandolu ]
1 sezon podobał mi się , był to taki powiew świeżości :P Drugiego obejrzałam tylko 4 odcinki , dalej nie mogłam bo mnie znudził , trzeciego nie mam zamiaru oglądać bo nie będe tracić czasu na niepotrzebne kupy A najfajniejszy i najbardziej seksowny w tym cały serialu nie jest nudny jak falki z oleje i w dodatku brzydki ' gorący' Michael tylko T-bag 8) I mówię to serio 24-09-2007, 17:00
Hehe. Wczoraj oglądając 3x2 zobaczyłem, może mało znaczącą, ale dziwnie mocno rzuciła mi się w oczy:
1. Michael dostał łyka wody do szklanki - http://img341.imageshack.us/img341/1059/93584292hp3.jpg 2. Dwie sekundy później ma już szklankę do połowy pełną (lub do połowy pustą- dla pesymistów), pot mu chyba do tej szklanki zleciał z twarzy :) - http://img219.imageshack.us/my.php?image=68185915kq0.jpg Takich idiotycznych błędów jest pełno, a szkoda, bo bez nich można by było trochę spokojnie oglądać serial bez pukania się w czoło, jacy to twórcy idioci są. 26-09-2007, 12:57
Kij z typowymi gafami, to normalne, gorzej że scenariusz przypomina ser szwajcarski.
26-09-2007, 13:45 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |
![[Obrazek: prisonbreakver3ic4.th.jpg]](http://img440.imageshack.us/img440/1122/prisonbreakver3ic4.th.jpg)