Prison Break
Zedytowałem swój poprzedni post. Swoją drogą to od premiery odcinka minęły już 2 dni. Trzeba było obejrzeć do cholerki a nie marudzić że spoiler. Ten "spoiler" to jest dobry temat do ciągnięcia dalszych dyskusji w tym wątku więc powtarzam, nie marudzić tylko oglądać :D :D

Odpowiedz
Ale żenada... Twórcy PB naprawdę muszą traktować swoich widzów jak debili, skoro sądzą że nikt nie pamięta że coś takiego już było, w dodatku w BARDZO znanym filmie. No ale skoro głównym targetem są 14 latki, kto by wymagał od nich znajomości Seven? 8)

Odpowiedz
Daj spokój, to już nie można włożyc kobiecej głowy do pudełka żeby nie zostać posądzonym o kalkę z "Siedem" :D
get ready for suprise...

Odpowiedz
badziewnie tą głowę włożyli. nie czułem dreszczów.
zepsuli.

agencik dalej wymiata. ulubiona moja postać.

Odpowiedz
Mahone w trzeciej serii jest świetny, reszta niestety mocno średnia, powtórka z pierwszej serii, a to całe więzienie jest beznadziejne o wiele ciekawsze było Fox River.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Zgodze się. Ale za to jest fajna postać Lechero.
Cytat:No ale skoro głównym targetem są 14 latki, kto by wymagał od nich znajomości Seven
Bezczelny Ageizm :) Ja mam 14 lat, Seven oglądałem, rzeczywiście przesadzili, ale bez przesady - zdziwiłbyś się ile 14 latków Siedem oglądało i zrozumiało ;)

Odpowiedz
Obejrzałam dwa odcinki trzeciego sezonu i jakieś toto nieszczególne, może gdyby te dwa odcinki połączyć w jeden, to może byłoby trochę lepiej...
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Zobaczcie jacy amerykanie sa dziwni...
"PB będzie emitowany do 17 grudnia i powróci na antenę 14 kwietnia 2008. do tego czasu miejsce w ramówce w ponedziałkowe wieczory zajmie nowy serial Sarah Connor Chronicles. Do połowy grudnia obejrzymy 12 lub 13 odcinków PB a resztę od 14 kwietnia do czerwca"

Odpowiedz
OMGWTFLOL

Dominic Purcell alias Jestem Potwornym Drewniakiem Ale Nikogo To Nie Obchodzi Bo Odsłaniam Swoją Cool Klatę został nominowany do nagrody Australijskiego Instytutu Filmowego dla - uwaga! - Najlepszego Aktora Międzynarodowego :lol:

Odpowiedz
Jezu... Jezu, Jezu, Jezu. Że ty widzisz i nie grzmisz..

Odpowiedz
Prison Break 3x06
Cóż, jeden z lepszych odcinków tego sezonu. Był ostrzejszy, mocniejszy. Gadki o gwałtach itp. Kompletnie nielogiczna jest dla mnie decyzja Michaela z końca odcinka. Czy on jest tak kompletnie pojebany czy może ta walka to jakaś częśc jego misternego planu? :roll:

Odpowiedz
mam odpowiedzieć na pytanie? :twisted:

Odpowiedz
Chyba kolega Snuffer nie wie ze ostatnio wyszły dwa odcinki i czeka w niepewnosci na kolejny wtorek.

Jakoś mi się nie podoba ten sezon, i nawet 3x06 i 3x07 tego nie zmieniły. Kilkanaście ciekawych zwrotów akcji, ale jednak to nie jest już ten klimat co w pierwszym sezonie niestety...

Odpowiedz
To w pierwszym sezonie był jakiś klimat?

Musiałem mrugnąć w tym momencie i nie zauważyłem.

Odpowiedz
SPOILERY

Dla mnie to jakaś farsa. Jeden strażnik codziennie, punktualnie o jakiejś godzinie pije sobie soczek, a drugi zawsze, bezwzględnie odwraca się od słońca bo mu jebie w oczy i nawet na chwilę z powrotem się nie odwraca, a trochę to dziwne bo przecież może wejść pod daszek, poza tym wyraźnie widać że słońce świeci tylko na połowę stróżówki więc wystarczy zrobić 3 kroki w bok. O te właśnie założenia oparta jest super ucieczka z super więzienia w którym siedzi małolat, który wszystko potrafi załatwić w mgnieniu oka.

Odpowiedz
Dla mnie lepsze jest to, że plan Scofielda jest tak wspaniały, że wie nawet, które jego elementy się nie udadzą 8)

Odpowiedz
Scenarzyści mu powiedzieli :P
a tak wogóle, to wczoraj po napisaniu posta udalem się z powrotem na stronkę, i odcinek ściągnałem :P Zaraz oglądam ;)

Odpowiedz
Spojlery

Ósmy odcinek sięgnął szczytów absurdu. Helikoptery, strzelaniny, padający strażnicy. Ciekawe po co wymyślać skomplikowany plan ucieczki i mieszać w to inne osoby jak od razu można było tak podlecieć :) Scenarzyści już chyba sami nie wiedzą co dalej z serialem, robić się coraz śmieszniej :)

Odpowiedz
Jeszcze nie wspomniałeś o heroicznym skoku Michaela na Whistlera i spektakularnym upadku. Po tym odcinku uznałem że nie obejrze już ani jednego odcinka.

Odpowiedz
A ja mimo wszystko obejrzę, bo i tak chce wiedzieć jak to się skończy, może przynajmniej się pośmieje :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości