10-10-2007, 08:59
|
Prison Break
|
|
Zedytowałem swój poprzedni post. Swoją drogą to od premiery odcinka minęły już 2 dni. Trzeba było obejrzeć do cholerki a nie marudzić że spoiler. Ten "spoiler" to jest dobry temat do ciągnięcia dalszych dyskusji w tym wątku więc powtarzam, nie marudzić tylko oglądać :D :D
Ale żenada... Twórcy PB naprawdę muszą traktować swoich widzów jak debili, skoro sądzą że nikt nie pamięta że coś takiego już było, w dodatku w BARDZO znanym filmie. No ale skoro głównym targetem są 14 latki, kto by wymagał od nich znajomości Seven? 8)
10-10-2007, 10:19
Daj spokój, to już nie można włożyc kobiecej głowy do pudełka żeby nie zostać posądzonym o kalkę z "Siedem" :D
get ready for suprise...
10-10-2007, 21:02
badziewnie tą głowę włożyli. nie czułem dreszczów.
zepsuli. agencik dalej wymiata. ulubiona moja postać. 11-10-2007, 18:47
Mahone w trzeciej serii jest świetny, reszta niestety mocno średnia, powtórka z pierwszej serii, a to całe więzienie jest beznadziejne o wiele ciekawsze było Fox River.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
12-10-2007, 13:38
Zgodze się. Ale za to jest fajna postać Lechero.
Cytat:No ale skoro głównym targetem są 14 latki, kto by wymagał od nich znajomości SevenBezczelny Ageizm :) Ja mam 14 lat, Seven oglądałem, rzeczywiście przesadzili, ale bez przesady - zdziwiłbyś się ile 14 latków Siedem oglądało i zrozumiało ;) 15-10-2007, 16:02
Obejrzałam dwa odcinki trzeciego sezonu i jakieś toto nieszczególne, może gdyby te dwa odcinki połączyć w jeden, to może byłoby trochę lepiej...
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 21-10-2007, 20:05
Zobaczcie jacy amerykanie sa dziwni...
"PB będzie emitowany do 17 grudnia i powróci na antenę 14 kwietnia 2008. do tego czasu miejsce w ramówce w ponedziałkowe wieczory zajmie nowy serial Sarah Connor Chronicles. Do połowy grudnia obejrzymy 12 lub 13 odcinków PB a resztę od 14 kwietnia do czerwca" 23-10-2007, 22:56
OMGWTFLOL
Dominic Purcell alias Jestem Potwornym Drewniakiem Ale Nikogo To Nie Obchodzi Bo Odsłaniam Swoją Cool Klatę został nominowany do nagrody Australijskiego Instytutu Filmowego dla - uwaga! - Najlepszego Aktora Międzynarodowego :lol: 30-10-2007, 15:35
Prison Break 3x06
Cóż, jeden z lepszych odcinków tego sezonu. Był ostrzejszy, mocniejszy. Gadki o gwałtach itp. Kompletnie nielogiczna jest dla mnie decyzja Michaela z końca odcinka. Czy on jest tak kompletnie pojebany czy może ta walka to jakaś częśc jego misternego planu? :roll: 11-11-2007, 23:11
Chyba kolega Snuffer nie wie ze ostatnio wyszły dwa odcinki i czeka w niepewnosci na kolejny wtorek.
Jakoś mi się nie podoba ten sezon, i nawet 3x06 i 3x07 tego nie zmieniły. Kilkanaście ciekawych zwrotów akcji, ale jednak to nie jest już ten klimat co w pierwszym sezonie niestety... 12-11-2007, 10:38
To w pierwszym sezonie był jakiś klimat?
Musiałem mrugnąć w tym momencie i nie zauważyłem. 12-11-2007, 13:19
SPOILERY
Dla mnie to jakaś farsa. Jeden strażnik codziennie, punktualnie o jakiejś godzinie pije sobie soczek, a drugi zawsze, bezwzględnie odwraca się od słońca bo mu jebie w oczy i nawet na chwilę z powrotem się nie odwraca, a trochę to dziwne bo przecież może wejść pod daszek, poza tym wyraźnie widać że słońce świeci tylko na połowę stróżówki więc wystarczy zrobić 3 kroki w bok. O te właśnie założenia oparta jest super ucieczka z super więzienia w którym siedzi małolat, który wszystko potrafi załatwić w mgnieniu oka.
*** http://www.deusex.pl ***
12-11-2007, 13:41
Dla mnie lepsze jest to, że plan Scofielda jest tak wspaniały, że wie nawet, które jego elementy się nie udadzą 8)
12-11-2007, 15:38
Scenarzyści mu powiedzieli :P
a tak wogóle, to wczoraj po napisaniu posta udalem się z powrotem na stronkę, i odcinek ściągnałem :P Zaraz oglądam ;) 12-11-2007, 16:42
Spojlery
Ósmy odcinek sięgnął szczytów absurdu. Helikoptery, strzelaniny, padający strażnicy. Ciekawe po co wymyślać skomplikowany plan ucieczki i mieszać w to inne osoby jak od razu można było tak podlecieć :) Scenarzyści już chyba sami nie wiedzą co dalej z serialem, robić się coraz śmieszniej :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
29-11-2007, 22:30
Jeszcze nie wspomniałeś o heroicznym skoku Michaela na Whistlera i spektakularnym upadku. Po tym odcinku uznałem że nie obejrze już ani jednego odcinka.
29-11-2007, 23:53 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |