Prison Break
Uwe Boll nie jest przewidywalny, nigdy nie wiem na jaką grę się porwie.

Odpowiedz
Ale chyba to co z tego wyjdzie to można przewidzieć? 8)

Odpowiedz
Jak nie wiesz jak on ogłasza listę na kilka lat w przód :twisted:

Odpowiedz
Dzisiaj oglądałem S02E03. Zastanawiałem się w trakcie, dlaczego gdy Linc wpadł do tego budynku gdzie przetrzymywali jego syna i Sarę, to nie pokazano jej twarzy. Również wcześniej, w trakcie rozmowy z Michealem twarz Sary zasłonięta była jej bujną czupryną. Ale czy na pewno jej? Czy podstawili tam jakąś inną aktorkę? Nasunęła mi się ta myśl, a tutaj dzisiaj lukam w newsy i co widzę? Sarę wykopano z serialu. Nie żebym za nią szczególnie tęsknił, ale mimo wszystko. News:

Cytat:If there’s one thing that seems to be missing about this season’s “Prison Break” its well, that resident spunk Sarah, played by Sarah Wayne Callies (who, in my opinion, was one of the better actors in the show – and definitely the flesh behind one of the more interesting characters). n

And why? Because Sarah Wayne Callies, the woman behind the stethoscope (she’s a doctor, ya see?), was let go. Or so she tells French magazine Tele Star (says Just Jared).

‘I didn’t have the choice. I’m sad, but it’s just show business’, the actress says of the firing. “I was shocked”.

Wayne Callies says she didn’t see it coming and expected to continue on the series.

“I’ll just say this. I am sorry to let down the viewers. I have loved the support Sara Tancredi got from them. And though she was a victim of her own destiny, I liked how she made decisions by herself. But the way things ended up couldn’t have been foreseen. Again, I was deceived by the decision.”

The producers told her ‘It’s too bad. I loved working with you and good luck, we hope we can work together again.’

Next week, my bud Michael Ausiello at TVGuide says he’ll have the full low-down on the situation so set yourself an Outlook reminder

Mam też zastrzeżenia do wyżej wspomnianej sceny wściekłego "ataku" Lincolna na kryjówkę porywaczy. Jakimś cudem (obejrzyjcie tą scene jeszcze raz), wszyscy porywacze zdołali wydostać się z budynku (razem z Sarą i synem Linca), i to w taki sposób, że zyskali 50m przewagę nad Lincolnem. W jednej chwili widzę wszystkich w jednym pokoju, w drugiej chwili widzę wszystkich oprócz Linca przy samochodzie. WTF? :)

Odpowiedz
Oconnel napisał(a):Dzisiaj oglądałem S02E03. Zastanawiałem się w trakcie, dlaczego gdy Linc wpadł do tego budynku gdzie przetrzymywali jego syna i Sarę, to nie pokazano jej twarzy. Również wcześniej, w trakcie rozmowy z Michealem twarz Sary zasłonięta była jej bujną czupryną. Ale czy na pewno jej? Czy podstawili tam jakąś inną aktorkę? Nasunęła mi się ta myśl, a tutaj dzisiaj lukam w newsy i co widzę? Sarę wykopano z serialu. Nie żebym za nią szczególnie tęsknił, ale mimo wszystko.

Z tego, co pamiętam to "Sara" jest w ciąży, a scenariusz tego nie przewidywał ;)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
No to w takim razie nie rozumiem dlaczego jest taka zszokowana że się jej pozbyli :) Klauzule o ciąży są zazwyczaj zawarte w kontraktach które podpisują aktorzy. Z drugiej strony, jeżeli by im na niej zależało to coś by wymyślili. Skoro już ją porwano, to naturalnym biegiem sprawy mogła też zostać zgwałcona ;) Ale to nie ja piszę scenariusze, i może i lepiej :D

Odpowiedz
Oconnel napisał(a):Dzisiaj oglądałem S02E03. Zastanawiałem się w trakcie, dlaczego gdy Linc wpadł do tego budynku gdzie przetrzymywali jego syna i Sarę, to nie pokazano jej twarzy. Również wcześniej, w trakcie rozmowy z Michealem twarz Sary zasłonięta była jej bujną czupryną. Ale czy na pewno jej? Czy podstawili tam jakąś inną aktorkę? Nasunęła mi się ta myśl, a tutaj dzisiaj lukam w newsy i co widzę? Sarę wykopano z serialu. Nie żebym za nią szczególnie tęsknił, ale mimo wszystko.
Heh, już od początku sezonu wydawało mi się, że twórcy coś kombinują z Sarą, skoro unikają jak ognia pokazywania jej na ekranie, a w ostatnim wspominanym przez ciebie odcinku zaczęło być to już tak oczywiste, że czekałem tylko czy zginie podczas próby odbicia jej czy później. Hmm, ciekawe co Linc znalazł w pudełku, czyżby powtórka z Se7en? ;)

Odpowiedz
Całkiem możliwe że to jej głowa, i sprawa będzie zamknięta. Ale nie sądzę żeby akurat tak się stało. Serial jest "zbyt" grzeczny.

Odpowiedz
Cokolwiek nie znajdzie, to raczej na pewno ukatrupią Sarę, a motyw z głową jest na tyle wygodny, że mogą wbrew pozorom nie pokazywać twarzy aktorki(przecież w Se7en też nie pokazali zdekapitowanej Paltrow)
A tak w ogóle to potraktowanie tej postaci dobitnie pokazuje poziom serialu. Po tym wszystkim tak zupełnie z dupy usunąć postać, nie pokazując tego w sensowny sposób, to już normalnie w Dynastii lepiej radzono sobie w takich sytuacjach :D
Ale żeby nie było, pomimo moich złych przeczuć, muszę przyznać, że trzeci sezon jest nieporównywalnie lepszy od drugiego. Bynajmniej nie oznacza to oczywiście, że jest znowu nie wiem jak dobry ;)

Odpowiedz
SPOJLER S3E3

Uważam że głowa w pudełku to troche odważne jak na PB ale skoro aktorka juz nie pracuje na planie to muszą się jej jakoś pozbyć. pudełko świetnie się do tego nadaje :D
get ready for suprise...

Odpowiedz
Skąd ta pewność, że będzie głowa, a nie ręka? :P
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Bo reki nie ma juz T-Bag. Moze stopa? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Tak w ogóle to nie ma jak bezmyślne rzucanie spoilerami...

Odpowiedz
na 100% to nie będzie głowa.. gdyby tak było to pokazaliby to na końcu odcinka...

jeśli samo pudełko było pokazane w celu wywołania emocji 'niecierpliwie czekam na następny odcinek' to będzie jakaś kolejna gówniana zagadka albo będą robić wielką tajemnice przez 10 odcinków: 'co było w pudełku?'.

Odpowiedz
Zrobą retrospekcje zaczynającą się od ujęcia lasu, poprzez produkcję pudełka, aż do momentu włożenia czegoś do pudełka. :P

Odpowiedz
Właśnie przeczytałem, że Sara nie odchodzi dlatego, że rodzi dziecko tylko dlatego, że wywalili ją scenarzyści..

Więc teraz bardziej prawdopodobna jest głowa w pudełku. Może być motyw, że Linc będzie okłamywał braciszka, że Sara żyje żeby Michael miał motywację do ucieczki ;)

Odpowiedz
SPOILER

A jednak w pudełku była głowa! Brawa dla producentów. Teraz mają moją całkowitą uwagę. Cały odcinek z resztą był bardzo dobry trzeba przyznać.

Odpowiedz
Czy ktoś tu wali spojlerami bez ostrzeżenia?

Odpowiedz
Ups :) Ale pisalismy o tym już wyżej więc...

Odpowiedz
damn, przeczytałem. Optuje za tym żeby spojlery oznaczać czerwonym kolorem.
get ready for suprise...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości