Ankieta: Jak oceniasz "Prometheus"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Prometheus (2012) reż. Ridley Scott
A może to jest po prostu członek załogi czymś zarażony? Względnie łysy jegomość z jednego z wcześniejszych zwiastunów, tylko z hełmem czy czymś takim? Bo xenomorph to nie jest na sto procent. Cholera, analizujemy każdą klatkę z kilkudziesięciu sekund zwiastunu. Nie mamy życia. Smutne.

Odpowiedz
Nie każdą. Jedną, gdzie ewidentnie ktoś ma głowę Obcego :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Czepiasz się szczegółów, no. I wracając do tematu, to Alien mógł powodować uczucie klaustrofobii, mam wrażenie, że Prometheus będzie powodował uczucie agorafobii. Ogrom wszystkiego trochę mnie przeraża.

Odpowiedz
jakiś trailer, chyba jeszcze nie TEN, bo TEN ma mieć ponad 2 minuty:
http://mobile3.influxis.com/pm/viewer/viewer.aspx?stype=pre&sd_width=640&sd_height=360&sd_lo=256&sd_hi=768&hd_width=1280&hd_height=720&hd_lo=768&hd_hi=1536&fid=8G4MZaNoIs8j7HaZIJD%2FcgpZKcG5Z9CzM62oAF1ruBdBDGSfOPu71MFJtYcnpsF3aoTP5iaWQxdju6xjPFTREdSLuZfsYH1hP052pFiIecQ%3D

wiem, że to się robi już nudne, ale każde ujęcie jest FUCKING AMAZING. I, jak sądzę, pojawiają się nowe spoilery. Ale chyba nic czego byśmy się nie spodziewali.

Odpowiedz
Link nie działa.
--
Laozi

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
najwidoczniej forum go psuje. dzięki snappik.

Odpowiedz
Według użytkowników AvP Galaxy ta łapa w 12-14 sekundzie należy do prototypowego Aliena :)
--
Laozi

Odpowiedz
Ja tam widzę jakieś białe wężopodobne coś, które włazi jednemu z członków załogi do ręki (a po tym pewnie jest to ujęcie jak gość łapie się za skafander, bo cosik pali mu się w środku). Prototypowy Alien.

Odpowiedz
(17-03-2012, 10:16)Albertino napisał(a): wiem, że to się robi już nudne, ale każde ujęcie jest FUCKING AMAZING
Nie sądziłem że to możliwe, ale właśnie zacząłem czekać na Prometeusza jeszcze bardziej.

Odpowiedz
Trailer przezajebisty, ale jak sobie przypomnę, kiedy polska premiera, to mnie kwas solny zalewa...

Odpowiedz
znając życie dystrybutor wymyślił sobie, że w czerwcu jest Euro i przypadkiem zarobi parę złotych mniej.

Odpowiedz
Minuta nieskazitelnego szczęścia. Czekam na jakąś lepszą jakość.

Odpowiedz
Dokładnie tak Imperial napisał na fejsbuku, że to decyzja Foxa związana z Euro. Whatever. 2 tygodnie przed Prometeuszem jest nowy Spider-Man, więc chociaż na chwilę moja uwaga zostanie odwrócona.

Swoją drogą to zabawne, że z filmu którego nikt nie chciał (włącznie ze mną) zrobiła się rzecz, na którą chyba większość z nas w tym roku czeka najbardziej :)

Odpowiedz
Ok... w sumie to nie bardzo wiem, co napisać, więc napiszę tylko dwa słowa. Mam mokro.

Odpowiedz
Oglądam ten zwiastun w marnym SD po raz 45 i nie wierzę, że Scott może to spieprzyć. Jeżeli te wszystkie Robin Hoody, Body of Lies, Królestwa Niebieskie były jedynie pretekstami na akumulację epy w postaci Promka to ja mu wszystko wybaczam.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wymienianie Królestwa niebieskiego w zestawieniu z Robin Hoodem jest dla tego filmu obraźliwe.

Odpowiedz
Zgadzam się, stawiać wypociny z Bloomem obok klawego filmu z Crowem, to spory nietakt.

Nie pompujcie tak Promka, bo może wyjść różnie - film o genezie w TAKIM uniwersum to jedna wielka niewiadoma.

Odpowiedz
Niesamowite. Ja w sumie też mogę się podpisać pod tym co napisał Mierzwiak, gdyż bardzo, ale to bardzo nie chciałem tego filmu. A teraz nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę.

Czy to już ten ostateczny trailer, czy też zapowiedź trailera, w trailerze? Gdyż myślałem, że ten ostateczny będzie dłuższy?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To jest jakaś wersja skrócona, pełny będzie dzisiaj (chyba jutro rano naszego czasu) i ma trwać 2,5 minuty.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon