Rambo (1982-2019)
[Obrazek: 9qllskzln7f31.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
We wtorek nowy zwiastun

https://trailer-track.com/2019/08/14/official-brand-new-rambo-last-blood-trailer-lands-tuesday-august-20/

Odpowiedz
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Pierwsze co się rzuca w oczy to kolorystyka zwiastuna. Ostatmio tyle żółtego Słoneczka widziałem w 80'.

Odpowiedz
Jestem prostym człowiekiem. Widzę coś takiego i piszę PIĘKNY :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Co to za format jest? To chyba nawet nie jest celowo przycięte, bo urwany jest tytuł nawet.

Tu jest normalny obraz

Wolałem klimat tego poprzedniego zwiastuna, nawet niezależnie od użytego kawałka muzycznego. Koncepcja z tym wrzucaniem scen z wszystkich części ok, ale dziwnie wypadł montaż z nożem w końcówce. Pomysł niby spoko, ale coś tu moim zdaniem nie zagrało.

Film będzie super na bank.
.

Odpowiedz
Obraz ma fajny posmak klasyki ale efekt psuje ta muzyka...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ale to jest piękne.

Odpowiedz
Wrzuciłem taki jaki był wtedy dostępny, bo pojawił się najpierw na Instagramie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Mam nadzieje, ze "fabula" nie popsuje tego R-rated Home Alone (ktore bankowo bedzie mialo pierdolniecie) i calosc nie bedzie wymeczona bula z masa juchy w finale. Wole sie nie nastawiac, ale dam Slajowi zarobic i pojde do kina.

Aha, niech Slaj da sobie juz spokoj z "Rocky i Przyjaciele" i niech zagra w jakims sensacyjniaku w starym stylu, albo brutalnym kryminale. Ogladalbym.

Odpowiedz
Przecie film, gdzie nic się nie dzieje, przez 3/4, z wielkim finałem będzie wlasnie w starym stylu
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Piszac o starym stylu mialem na mysli sensacyjniak. To raz. Poza tym film w ktorym niewiele sie dzieje nie musi od razu byc wymeczona bula.

Odpowiedz
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Rambo sam w domu :)

Jest tez nowy spot, ale nic nowego, jak ktoś obejrzyj powyższy zwiastun

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Hmmm... W trailerach są sceny z jednej tylko sekwencji akcji (no chyba żeby liczyć konfrontację na dachu). Oby nie było tak (co zresztą już zostało tu podniesione), że przez cały film nic się nie dzieje, żeby na koniec dać 10 minut akcji. Czyli casus Expendables 2 & 3.

Tak czy inaczej liczę na dobry seans.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Strasznie rasistowski ten film. Giną sami Meksykanie. 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Scena jak go 30 chlopa ukopuje już tu wygląda kretynsko...

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
https://youtube.com/watch?v=_0r24LwLaPM

To będzie jednak cienki film

Odpowiedz
No faktycznie. Zwiastun zapowiada film cienki jak siki węża. Nudy, nudy i jeszcze raz nudy, jakaś marna akcja i stary dziadek Sly. Jakieś marne strzelaniny i wybuchy i pułapki jak w "Kewinie". Jaranie się Rambo to PEDALSTWO, a wszystkie filmy z kina męskiego to ciota i chuj.

Albo nie, po prostu pieprzysz głupoty.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Wspomnisz me słowa :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon