Rambo (1982-2019)
Gdzieś czytałem, że tym Rambo chyba nie będzie się można nawet poruszać = będzie chodził sam po wytyczonych ścieżkach i rolą gracza będzie tylko celować i strzelać.. :/

Odpowiedz
Celowniczek? No nie żartuj.
Zresztą popatrz na "podrzynanie gardeł - skradankę". Niby, że sam się będzie skradał a ty tylko walisz w przycisk na czas? Coś mi się nie chce wierzyć.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Polacy robią tą grę i nie ma ona oficjalnego poparcia Sly'a więc może to być gówno straszne.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Doczytałem na zagranicznej stronie. Czyli dupa... własnego poruszania będzie jak na lekarstwo...
Ehhhh... A grafę bym przeżył nawet.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Końcowa strzelanina to jedna z najpiękniejszych scen w historii kina. Po prostu MOC jakiej nie ma żadna inna jatka w historii kina akcji. Odbijanie jeńców też świetne, zwłaszcza sceny ze snajperką - no i pościg: żywy, mocny, agresywny. Ten film jest po prostu świetny. Najlepszy moment to ten, w którym misjonarz-pacyfista bierze kamień i tłucze wroga na śmierć.:)

Odpowiedz
(13-08-2013, 20:08)military napisał(a): Końcowa strzelanina to jedna z najpiękniejszych scen w historii kina...

Przez moment myślałem, ze piszesz o jedynce.

Odpowiedz
(13-08-2013, 20:08)military napisał(a): Końcowa strzelanina to jedna z najpiękniejszych scen w historii kina. Po prostu MOC jakiej nie ma żadna inna jatka w historii kina akcji.

Pieknie to Slaj wyrezyserowal:
;)

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Choć wydaje mi się, ze momentami chybili z tymi miejscówkami.
Ale żeby wraki i beczki leżały 40 lat!

Odpowiedz
Don Raso analizuje scenę na łodzi z "Rambo 4". Kolejnośc zdejmowania piratów - dobra, szybkość, z jaką Rambo ich zdjął - ok. 2 sekundy - w tych konkretnych warunkach niemożliwa:

Odpowiedz
Na innym forum twierdzi pewna osoba, że wyleciało 40% materiału z filmu. I został przemontowany po pokazach testowych, ha? I, ze workprint ma 3h (ponoć Sly tak gadał)

Ma ktoś scenę z burdelu? Jest niby na BD.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Stallone+za+i+przed+kamer%C4%85+w+%22Rambo%3A+Last+Blood%22-107190

Slaj stracił resztki mojego zaufania przy okazji Ex3.

Nie jaram się. Nie czekam.

Odpowiedz
Przeciez to filmy z kompletnie innej parafii, wiec nie wiem o co chodzi. Kilka lat temu Sly zrobil Rocky Balboa, ktory byl mega dojrzalym dramatem, a mogl przeciez zrobic s-f w stylu Rocky IV. To, ze kreci nowego Rambo (zwlaszcza, ze mowi o powaznym podejsciu do sprawy), nie oznacza, ze zrobi z tego cyrk w stylu Ex.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Rambo 4 było nie do końca udaną podróbką części drugiej i trzeciej. Im bliżej First Blood zbliży się piątka, tym lepiej.

Odpowiedz
Cytat: wiec nie wiem o co chodzi.

O to że od czasu Ex1 nie było ze Sly'em nic godnego uwagi (a Rambo 4 też mnie trochę rozczarowało)
Może się tym razem postara i mu wyjdzie, oby, ale na chwilę obecną nie robię sobie nadziei, żeby potem usłyszeć, że jest to winny następnej generacji i robi kolejną PG13 popierdółkę.

Odpowiedz
Może się udać. Zresztą dla mnie liczy się tylko 1. więc nawet jak wyjdzie "poop" to żadna strata.

(11-09-2014, 18:32)shamar napisał(a): Ma ktoś scenę z burdelu? Jest niby na BD.

Helloł?

Odpowiedz
Tak, mam to na BD :)

Odpowiedz
Jakiż zabawne łooo, padam.

Lepiej napisz co ze sceną, w barze na początku filmu. Ktoś na FW pyta o tą scenę i rzeczywiście coś takiego pamiętam ale już na dvd tego nie ma.

Odpowiedz
>>??

Odpowiedz
Ha! DZIĘKI! Jak to znalazłeś?

A ta druga scena, jest w innym barze (na początku filmu), gdzie nie chcą obsłużyć Rambo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon