Rambo (1982-2019)
Zdaje się, że Hot Shots - Part Deux straci tytuł ;)

Odnosząc się do tych "wyników" - jesli Rambo zabija 83 osoby, bad guye zabijają 113 osób, w całym filmie ginie 236 osób, to pozostałe 40 osób chyba idzie na konto kumpli Rambo jak przypuszczam.

To jest niezłe:

Number of people killed per minute - 2.59
Time at which first person is killed - 3:22
Sex scenes - 0

Wygląda też na to, że nie ma tu wiele typowych dla serii akcji kiedy wszyscy strzelają do Rambo i nikt nie trafia.

Odpowiedz
Rambo?? Ani ziębi ani grzeje. Może film kiedyś obejże, ale napewno nie w kinie. Wole wydać kaske na Cloverfield. A coś czuje że wyjdzie z tego Rambo to samo co DH 4.0, czyli kiszka. :?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
A najnowszego Rocky'ego widziałeś?

Odpowiedz
Muza z filmu już dostępna w sieci :D

Odpowiedz
Danus1986 napisał(a):A coś czuje że wyjdzie z tego Rambo to samo co DH 4.0, czyli kiszka. :?

Coś czuję, że nie masz pojęcia o czym mówisz. Zwłaszcza jeśli ci się wydaje, że ten film to cos w stylu DH4.0, WAKE UP!

Cytat:Może film kiedyś obejże, ale napewno nie w kinie.

Oto w jaki sposób ludzie nieświadomie pomijają to, co najlepsze :roll:

Odpowiedz
I kolejna, tym razem 8/10 http://www.dvdtalk.com/reviews/read.php?ID=32122

Do kina się nie wybieram, ale film zapowiada się co najmniej dobrze.

Odpowiedz
Lepiej było iść na AVP-R no nie? :lol:

btw - IMDB User Rating: 8.8/10 (1,045 votes) :shock:

Tytuły wszystkich na chwilę obecną komentarzy z IMDB :

Kod:
Return of the action movie as we know it (10/10)
This was easily one of the best action movies (10/10)
Rambo is simply great!!! (10/10)
The Best of The Series so Far (10/10)
RAMBO is here and it is a success (10/10)
All hail the king! (10/10)
Fantastic Return (10/10)
Rambo is back and better than ever (7/10)
Stallone is still here (10/10)
As good as it gets!! (10/10)
Rambo will blow your mind like an explosive tipped arrow to the skull (10/10)
Rambo is back, and he is badass!, (bez o ceny)
Best Action movie (10/10)
lack of nostalgia and attachment to the previous movies in "Rambo" series (5/10)
Mindless action and gore (2/10) - (ten chyba nie wiedział na co idzie)
Rambo IV : John Rambo, really hits the mark (9/10)
One nasty soup (5/10)

Nastrajają pozytywnie :)

Odpowiedz
Tu mnie masz :oops:

Odpowiedz
apone napisał(a):A najnowszego Rocky'ego widziałeś?
No nie widziałem, ale poluję na ten film więc niedlugo go obejrze.

Gieferg widzisz ja wolę pójść do kina na Cloverfield. Spodziewam się dużo lepszego kina od "odgrzewanego kotleta" jakim jest Rambo.

Odpowiedz
Ja na Cloverfield nie będę szedł bo nie chcę się zawieść. Nic nie wiem o tej produkcji, poza tym ta cała kampania reklamowa. Natomiast po Rambo wiem czego się spodziewać. Zwykłej, brutalnej sieczki przez półtorej godziny z Sylwkiem "mam do dupy dykcję" Stallone.

Odpowiedz
Cytat:Gieferg widzisz ja wolę pójść do kina na Cloverfield. Spodziewam się dużo lepszego kina od "odgrzewanego kotleta" jakim jest Rambo.

Ale to nie jest odgrzewany kotlet. Ten film jest INNY od poprzednich w tej serii. Wystarczy spojrzeć na jakikolwiek trailer.

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Ale to nie jest odgrzewany kotlet. Ten film jest INNY od poprzednich w tej serii. Wystarczy spojrzeć na jakikolwiek trailer.
Gieferg powinieneś wiedzieć że trailery nie zawse pokazują to jak naprawde będzie wyglądał film. Przez trailery można sie zawieść. Świetnym przykładem jest tu Transformers. Choć ja sie nie zawiodłem to trailery pokazywały że film będzie calkiem inny niż dostaliśmy.

Odpowiedz
Czytałem kilka recenzji. Sądząc po nich, trailery pokazują DOKŁADNIE to jak będzie wyglądał film.

Cytat:Świetnym przykładem jest tu Transformers. Choć ja sie nie zawiodłem to trailery pokazywały że film będzie calkiem inny niż dostaliśmy.
No nie wiem. Ja jakoś dostałem dokładnie to czego się spodziewałem. Zaskoczony mógł być chyba tylko całkowity laik.

PS. Na litośc boską, pisze się: ObejRZane.

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):No nie wiem. Ja jakoś dostałem dokładnie to czego się spodziewałem. Zaskoczony mógł być chyba tylko całkowity laik.
Przypomnij sobie pierwszy trailer. Nie wierze że po tym spodziewałeś się familijnej komedi z robotami. I choć powtarzam że film mi się zajebiście podobał to po tym trailerze nie tylko ja spodziewałem się innego filmu.

Odpowiedz
Film mnie wcale nei zaskoczył tym, że był taki a nie inny. Nieważne. To nie temat o Transformerach, a Rambo to nie familijna komedia i wszystko wskazuje że jest dokładnie tym czego się można było spodziewać już od pierwszego trailera. Absolutnie nic nie przemawia za tym, że jest inaczej. A zapowiada się najlepszy i najbrutalniejszy film akcji od lat. Coś czego po prostu nie wypada nie zobaczyć w kinie.

Odpowiedz
Mimo wszystko obejrze dopiero jak wyjdzie na dvd

Odpowiedz
Cienias :P

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):A zapowiada się najlepszy i najbrutalniejszy film akcji od lat. Coś czego po prostu nie wypada nie zobaczyć w kinie.

otóż to.

Odpowiedz
Owszem to jest zajebiste, ale dziwię się, że Tobie się podoba - przecież realizmu tu nie ma w ogóle :).
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Oceny na IMDB bardzo wysokie, krytycy na rottentomatoes mieszaja film z blotem. Jedna z przyczyn: jest rasistowski wobec Azjatow. Nosz k., to wlasnie jest ta zasrana poprawnosc polityczna, ktora ze strachu przed procesami kaze wciskac do kazdego filmu azjate i murzyna, nawet jesli tam nie pasuja. Dlatego badguy musi byc teraz totalnie neutralny i bez jaj - jak w DH4 - bo gdyby nie byl, jakas grupa pozwalaby tworcow, np. grupa ludzi noszacych podobne garnitury. Stallone pierdzi w twarz tym wszystkim przewrazliwionym piczom - i za to ma u mnie duzego plusa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon