Rambo (1982-2019)
Powstala nawet komedia dziejaca sie w alternatywnej rzeczywistosci, gdzie Rambo jest farmerem i futbolista...no tak prawie:

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Alternatywna historia też powstała. O tym jak Rambo jechał do woja ale nie dojechał. Nazywa się Hair i śpiewają tam na koniach, może słyszeliście...
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(08-10-2018, 15:22)EL-Kal napisał(a): Shamar, przecież wspomniane są jego niemiecko-indiańskie korzenie i pochodzenie z Arizony w dwójce. W czwórce mówi się o tym, że ojciec był farmerem i być może jeszcze żyje. W trójce mówi o tym, że grał w football (przed sceną jazdy na koniach). Buduje to obraz syna farmera, który po kłótni zaciągnął się do woja.

Już któryś raz powtarzam, że chodziło mi, że nie ma żadnej rodziny (przynajmniej tak sugerują pierwsze 3 części) a nie skąd pochodzi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Szamar, czasem to chce sie ciebie az:

https://thumbs.gfycat.com/MediocreEagerBlesbok-size_restricted.gif

no wlasnie :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Oficjalny tytuł bez niespodzianki:

https://www.empireonline.com/movies/news/rambo-5-titled-last-blood/
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Tak w ogóle reporterkę ma zagrać Paz Vega (czyli ten filmiki z tą drugą nieaktualne). Pewnie zagra tą porwaną.
Z innych newsów ->

[Obrazek: z100918rambo5_mancave.png]

Nie podoba mi się to. To nie Rambo a stetryczały ranczer.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Linda Hamilton - źle, Stallone - źle. Shamar, LUDZIE SIĘ STARZEJĄ.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Cytując klasyka "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"
Filmu oczywiście jednak nie skreślam.

Odpowiedz
(10-10-2018, 15:05)Krismeister napisał(a): Linda Hamilton - źle, Stallone - źle. Shamar, LUDZIE SIĘ STARZEJĄ.

Chodzi o to, że celowo ich postarzają. Po co te siwe włosy tutaj? Po co siwe włosy u Forda-Solo? Po co siwe włosy u Arnolda-terminatora?

Stallone pakuje na siłowni, do roli a w filmie prezentują go jako dziadka. Czy on wygląda już tak staro, żeby grać staruszka?

Odpowiedz
Ja pie*dole, Shamar, gośc ma 72 LATA. Coś pisałeś w innym temacie, że kretynizmy to nie twoja działka, R U sure about that?

Odpowiedz
shamar napisał(a):Chodzi o to, że celowo ich postarzają

Tutaj to lekko odleciałeś. Sylvester czy Arnold oraz Ford naprawdę mają siwe włosy. Nikt ich tutaj nie postarza. Rozumiem jakbyś miał zarzut, że ich odmładzają farbując im włosy, wygładzając twarz itp. A w tym wypadku nikt celowo tego nie robi bo oni naprawdę tak wyglądają. :)

Odpowiedz
Właśnie nie miałbym zarzutów gdyby im pofarbowali włosy i wyglądaliby młodziej. Chodzi o to, że za wszelką scenę chcą ich pokazywać jako dziadków.
--------------------------------------

@G. - Nie pisz o kretynizmach kiedy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. WŁĄCZ sobie te filmiki z jego przygotowań i zestaw to z wizerunkiem z tych zdjęć.

Odpowiedz
Co ma bycie w formie do wyglądu w filmie?

Odpowiedz
shamar napisał(a):Właśnie nie miałbym zarzutów gdyby im pofarbowali włosy i wyglądaliby młodziej. Chodzi o to, że za wszelką scenę chcą ich pokazywać jako dziadków.

Shamar, nie widziałeś przecież jeszcze filmu. Myślę, że to zdjęcie to fotka z początku filmu, która ukazuje Rambo jako farmera, który zaszył się na swoim ranczo od lat wiodąc samotne i spokojne życie. No i trochę zdziadział. Dopiero jak przyjdzie mu wyciągnąć z szafy swojego shotguna, nóż i kultową opaskę wtedy przeistoczy się w takiego Rambo na jakiego kino zasługuje i jakiego mniej więcej pamiętamy. ;)

Odpowiedz
shamar napisał(a):Nie podoba mi się to. To nie Rambo a stetryczały ranczer.

To najlepsze zdjęcie, jakie widziałem od czasu ostatniego selfie, które sobie zrobiłem.

"Rambo Ostatnia Krew" będzie manifestem amerykańskiej epy.

Odpowiedz
(10-10-2018, 15:52)Gieferg napisał(a): Co ma bycie w formie do wyglądu w filmie?

Ano to, że ci aktorzy nie są stetryczali, zdziadziali. Mimo wieku ciągle są w formie. Dlaczego postarza ich się celowo? Oczywiście rozumiem czemu zrobili to w "Genesis" - choć ten starczy zaczesz był wręcz komiczny.
Ale dlaczego zrobili to z Solo? Dlaczego robią to tutaj? Jakaś manifestacja starości ostatnio?

(10-10-2018, 15:58)Monika napisał(a): Shamar, nie widziałeś przecież jeszcze filmu. Myślę, że to zdjęcie to fotka z początku filmu, która ukazuje Rambo jako farmera, który zaszył się na swoim ranczo od lat wiodąc samotne i spokojne życie. No i trochę zdziadział. Dopiero jak przyjdzie mu wyciągnąć z szafy swojego shotguna, nóż i kultową opaskę wtedy przeistoczy się w takiego Rambo na jakiego kino zasługuje i jakiego mniej więcej pamiętamy. ;)

I zamiast malować se czarne pasy na facjacie - pofarbuje se włosy? ;)
Wszystko zaczynać się zgadzać, zgodnie z plotkami - formuła westernowa albo ichnia wersja "To nie jest kraj dla starych ludzi". Tylko patrzeć jak przez pół filmu będą gadali o "ważnych życiowych sprawach" na podobnej zasadzie jak ten tragiczny dialog z 4 :)

Odpowiedz
Bełkoczesz od rzeczy.

Odpowiedz
(10-10-2018, 15:26)shamar napisał(a):
(10-10-2018, 15:05)Krismeister napisał(a): Linda Hamilton - źle, Stallone - źle. Shamar, LUDZIE SIĘ STARZEJĄ.

Chodzi o to, że celowo ich postarzają. Po co te siwe włosy tutaj?  Po co siwe włosy u Forda-Solo? Po co siwe włosy u Arnolda-terminatora?  

Stallone pakuje na siłowni, do roli a w filmie prezentują go jako dziadka. Czy on wygląda już tak staro, żeby grać staruszka?

Widziałeś już film? Zazdroszczę samozaparcia w pierdoleniu głupot.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(10-10-2018, 15:26)shamar napisał(a): Chodzi o to, że celowo ich postarzają. Po co te siwe włosy tutaj?  Po co siwe włosy u Forda-Solo? Po co siwe włosy u Arnolda-terminatora?  

Harrison Ford ma siwe włosy, dummy.

Poza tym ja tam widzę Stallone'a w koszuli i kurtce. Jeśli to są cechy, które świadczą o postarzaniu, to niezły ze mnie staruch.

Chryste Panie shamar, ciągle podnosisz poprzeczkę :D
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
To ja się przyłączam do osób, które twierdzą, że zdjęcie Stallone z kapuleszem wyglada spoko, ale nie kojarzy mi się z Rambo. Gdyby nakręcić taki współczesny western, to wiadomo, ale tez wiem, że ten film musi na siebie zarobić i dlatego podpinają się do znanej marki. Pamiętamy wszyscy jak skończyło "Bullet to the Head".

Jednocześnie też szkoda, że nie wyszło nic z tych plotek, jako Rambo miałby walczyć na Bliskim Wschodzie z ISIS, gdyż kiedyś i takie się pojawiały. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon