Red Machine aka Endangered (reż. David Hackl)
Nie to chodzi, ogladanie niedzwiedzia i uzbrojonych po zeby ludkow mnie nie kreci. Noz, drewniany pal i te sprawy, to jest to. Rozumiem, ze niedzwiedz ma gruba skore, no ale bez jaj - dwa strzaly ze srutu w rylo i misia spotyka zle kuku :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:Noz, drewniany pal i te sprawy, to jest to.

Dlatego akcja powinna się toczyć w Polsce, wtedy miałbyś widły, drewniane pale i te sprawy, bo na Alasce wystarczy seria z AR-15 i koniec filmu :) (tam serio wszyscy są uzbrojeni w przynajmniej jeden karabin wojskowy i można taki sprzęt nosić gdzie się tylko chce). Sam z początku myślałem, że to kanadyjska produkcja i będą biegać gdzieś po tamtejszych górach, ale potem zobaczyłem, że akcje osadzili na Alasce i wtf :)

Odpowiedz
No kuzwa, przeciez wiem do chooja waclawa :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Kolejny raz zmienili tytuł, tym razem na "Grizzly", i w końcu dali zwiastun:

http://www.animalattack.pl/aktualnosc/35/red-machine-aka-endangered-aka-grizzly-zobacz-zwiastun/
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nic szczególnego. Parę one-linerów sucharów + CGI niedźwiedź + oczywiście broń do polowania na wiewiórki (gdybym zobaczył taki odcisk w ziemi, to pierwszą rzeczą, jaką bym zrobił, byłoby pójście do najbliższego sklepu z bronią i kupno albo wypożyczenie jakiegoś dużego kalibru na grizli-mutanty; ale nie - lepiej biegać z powtarzalnym karabinkiem wymagającym przeładowania po każdym wystrzale i udawać madafake-harcerza).

Odpowiedz

Miś bardzo ładnie kosi, tylko ten CGI śnieg nie nastraja optymistycznie, oby to była tylko taka efekciarska "przejściówka" wklejona na potrzeby teaserka.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jak ktoś zainteresowany, to film już w wypożyczalniach.

Odpowiedz
Tragicznie zły jest ten film i w sumie tyle mam na jego temat do napisania. Szkoda czasu.

Odpowiedz
Byłem tym umiarkowanie zainteresowany, ze względu na obsadę, ale teraz odpuszczam sobie ten filmik.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon