Rick and Morty
Tymczasem w ostatnim odcinku Roiland znowu bardzo ładnie zaśpiewał : ) W dodatku z cudownymi dziewczynami z Chaos Chaos, które już raz zapewniły soundtrack - pod koniec odcinka z Unity tworząc jeden z mocniejszych momentów serialu. Tym razem śmiesznie:

Odpowiedz
Tak przy okazji, czy tylko mi się wydaje, że Roiland ma bardzo podobny głos do Harmona? To w jaki sposób podkłada głos pod Ricka, mocno przypomina mi te improwizowane, podcastowe ranty Dana.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ostatnie dwa odcinki bardzo, bardzo :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
<Mizogin mode on>

Odcinki 2,3,4 - kobity scenarzystki.
Odcinki 1,5,6 - faceci scenarzyści.

1,5,6 >>> 2,3,4.

No ale chyba się zgodzicie, nie?

<Mizogin mode off>

Odpowiedz
Ja się nie zgodzę. Wszystkie odcinki w tym sezonie są dobre. Pickle Rick był jednym z najlepszych w całym serialu. Ewentualne różnice pomiędzy wymienionymi przez Ciebie epizodami są tak minimalne, że nie różnią się niczym od standardowych fluktuacji jakości pomiędzy odcinkami wewnątrz jednego sezonu, a przede wszystkim nie prezentują jakiegoś wyraznego spadku jakości w stosunku do poprzedniego.

A pierwszy epizod, trochę nie fair do porównania, bo ogólny pomysł wyjściowy, w jaki musiał wcisnąć się scenarzysta tego odcinka, to prawie jak pisanie na cheatech.

Odpowiedz
Sezon na razie OK, ale trudno mi powiedzieć, czy zostałem jakoś szczególnie zmiażdżony. Poziom jest równy, ale nie wiem, czy jakiś jest szczególnie wyróżniający. Plus mogę się mylić i wiem, że sam Rick już wcześniej był określany mianem swoistego boga, ale czy to może być moje przekonanie, że w tym sezonie jest on jeszcze potężniejszy i jeszcze większym dupkiem, niż np. w 1 i 2 sezonie?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
co za odcinek! jaki klimat! ile gatunków filmowych w tych dwudziestu kilku minutach!
tak że o.

Odpowiedz
Geniusz :)

Bardzo się cieszę, że do tego wrócili :D

Odpowiedz
(01-09-2017, 22:58)Bucho napisał(a): No

:)

The Ricklantis Mixup, o ja pierdole, chyba najlepszy odcinek tego sezonu i jeden z najlepszych odcinkow R&M w ogole.

Ajm spiczles:

Odpowiedz
Wszędzie wokół zachwyty, ja natomiast jestem lekko zawiedziony. Brak zabawnych momentów nie wynagradzają mi mroczniejszy klimat i jakiś tam komentarz społeczny.

Odpowiedz
eeej! rozmowa z parą zbierającą datki na odbudowę cytadeli była nasycona humorem!
reszta odcinka zaś to taki krwisty, mroczny humor mocno spowinowacony z takimi rzeczami jak choćby scena parkingowa de niro z "jackie brown". rozumiem że nie każdemu to pasuje
inna sprawa że naprawdę sporo było tam nawiązań do konkretnych filmów czy fabularnych klisz. i zabawnie się to ogląda

zresztą:
tak że o.

Odpowiedz
Ciekawie musialo wyglądać nagrywanie głosów pod ostatni odcinek i na pewno zaoszczędzili na aktorach :)

Mam takie pytanie: jak się oni rozmnażają i co z dorastaniem ?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja pierdolę, co za odcinek. Co za serial.

Odpowiedz
(15-09-2017, 20:49)Proteus napisał(a): Ja pierdolę, co za odcinek. Co za serial.
-- Roger Ebert, Chicago Sun-Times

:)

Odpowiedz
Za to najnowszy odcinek rewelacyjny. Znacznie lepszy niż te z kablówką.

Odpowiedz
Naprawdę fajny odcinek. W sumie Rick i Morty tak samo jak z odcinkami z kablówką robią to co przez te wiele lat Family Guy'owi nigdy się nie udało. Nakręcić odcinek z epizodów, krótkich fragmentów, które będą zabawne i inteligentne i jakoś będą się łączyć w logiczną całość i nadadzą całemu odcinkowi jakiś sens.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: aaqtwys5wglz.jpg]

Odpowiedz
Pytanie - gdzie oglądacie Ricka z polskimi napisami? Zazwyczaj oglądam w oryginale, ale jeśli chciałbym pokazać swojej niewiaście to wygodniej byłoby z polskimi napisami
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Też w oryginale, natomiast kumpel ogląda na cda. Odcinki z napisami pojawiają się już w okolicach środy (przy poniedziałkowej dacie premiery).

Przykład - https://www.cda.pl/video/1575918e4?wersja=720p

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości