Ankieta: No to kto jest debe
Sly
Arnie
[Wyniki ankiety]

Schwarzenegger vs Stallone
Nighthawks to jeden z tych nielicznych filmów z Sylwkiem, które obejrzałem raz i nigdy nie miałem ochoty do nich wracać.

Odpowiedz
(15-09-2021, 10:38)Paszczak napisał(a): Nighthawks - zajebiste. Zwłaszcza scena odprawy, w której policjant z Anglii najpierw szczegółowo opisuje działania złego terrorysty, a dopiero na końcu podaje jego nazwisko. A kiedy mówi, że złego terrorystę mordującego ludzi trzeba zabić, Stallone stwierdza, że w Ameryce policja nie zabija. Ewidentnie film wyprzedzający swoje czasy.

A później jest wiadoma scena: " you are fu*king Dead! you are fu*king dead". Swoją drogą - kolejny przykład, że Sylwek na każdym polu aktorsko był przed Arnoldem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Żeby rozwiać wątpliwości - "zajebiste" to była ironia z mojej strony. Nighthawks jest raczej mierne i fatalnie napisane. Coś jakby zrobić Samurai Copa udając, że to Francuski Łącznik.

Odpowiedz

Odpowiedz
Chyba coś się naprawdę rusza w temacie sequela "Bliźniaków"
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Marnowanie czasu.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zdjęcia do sequela "Bliźniaków" mają się zacząć w lutym 2022. Reżyseruje Ivan Reitman.

Odpowiedz
Bez Eddiego to mam to gdzieś.

Odpowiedz
Sly może zagrać w nowej produkcji telewizyjnej od Wintera i Sheridana.

https://deadline.com/2021/12/sylvester-stallone-taylor-sheridan-terence-winter-drama-series-kansas-city-paramount-1234883070/

Odpowiedz
Arnold dzisiaj wrzucił jakiś plakat z tajnego projektu ;) Nie ma go na IMDB więc pewnie jakiś telewizyjny epizod w jakimś dokumencie lub... vod shit.

[Obrazek: Schwarzenegger-Zeus-poster.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Albo robi sobie jaja? Jakim cudem produkcja z Arnoldem na tydzień czy dwa przed premierą nie istnieje na IMDb?

Odpowiedz
to bedzie reklama na superbowl

Odpowiedz
A może to sequel "Herkulesa w Nowym Yorku" :D

Odpowiedz
To będzie reklama jakiejś kolejnej gierki na telefony.

Odpowiedz
;

Odpowiedz
https://beopeo.com/14-adorable-foxes-that-visited-people-houses/?cnt=31659&u=done

Piękna sprawa :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

To naprawdę śpiewa Ahnuld :D

Odpowiedz
Schwarz już zawiesił karierę? Sly ciągle w czymś gra a ten?
W planach widzę tylko śmiecia pt. "Kung Fury 2". Już tak nisko upadł?

Odpowiedz
Sylwek ma spore portfolio i kilka hitów kinowych, jak na jego skalę w ostatnim czasie. A Arnuld po zejściu ze stołka nie dorobił się niczego konkretnego. Marny z niego aktor per se i gdyby nie fizys oraz rola u McTiernana i Camerona to byłby jakimś "nołnejmem" kina klasy C. Co dobitnie zresztą pokazuje jego aktualny stan i miejsce w kinie.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Obu gości zawsze lubiłem ale spadek Arnolda w ostatnich latach jest doprawdę przerażający, aż szkoda patrzeć w jakich szitach on pogrywa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości