Sequele "Avatara" (2022-2027?), reż. James Cameron
Skąd to info, że A2 nakręcony? Uśmiech

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ależ to będą piękne wtopy. Cameron popadnie w depresję
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dwie nowe fotki z planu:
[Obrazek: EfO86eFUMAIzOM5?format=jpg&name=4096x4096]
[Obrazek: EfO9ChOUYAAs8v8?format=jpg&name=4096x4096]

Odpowiedz
Trochę podwodnymi bazami z Subnautiki zalatuje.

Odpowiedz
https://twitter.com/officialavatar/status/1297947792996892672

Widać, że Cameron nie szczędzi grosz: zabrał aktorów na Hawaje, żeby tam ponurkowali i się podszkolili.

Odpowiedz
Ależ to będzie piękna wtopa i koniec kariery Camerona. Nikt mu więcej nie da złamanej szekli
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Niby tak, ale przed Avatarem mówili to samo Oczko

Odpowiedz
Cytat:Nikt mu więcej nie da złamanej szekli
Chyba nikt nie musi tego robić, śmiem twierdzić, że Jimbo z własnej kieszeni mógłby jakiś film sfinansować by odzyskać ewentualną utraconą sympatię.

Odpowiedz
No gość chyba ma miliardy na koncie i jest jedną z bogatszych osób branży. Żaden problem dla niego

Odpowiedz
Według google'a ma majątek warty około 700 milionów, czyli mógłby coś tam sfinansować, ale zostałby goły i wesoły.

Odpowiedz
To chyba już na coś wydał bo pare lat temu miał ponad 1mld.
Nadal jednak może zrobić wysokobudżetowy film i żyć na luzie do końca.

Odpowiedz
(25-08-2020, 11:43)Albertino napisał(a): Niby tak, ale przed Avatarem mówili to samo Oczko

To samo mówiono przed Abyss, True Lies i Titanic, że przekracza budżet, że za długo film kręci, że to będzie wtopa. No i może Otchłań nie zarobiła wszystkich pieniędzy świata,  ale to i tak to dobry film, niedoceniany. Podobnie ostatni film Camerona z Arnoldem głoszono, że może się nie zwrócić, bo Cameron komedii wcześniej nie robił, i prawda, że nie zarobił za wiele, jak na filmy Camerona, ale i tak był sukcesem. No i świetnym połączeniem pastiszu i kina akcji.  Od TL każdy film Camerona,  gdy jest premiera przesuwana, zdjęcia się przedłużają, budżet przekraczany, to wszyscy głoszą, że to będzie koniec Camerona. A jakimś cudem Cameron (prawie) zawsze wygrywa, przynajmniej finansowo. A nawet jak nie zarobi Avatarem 2 (nie piszę o kolejnych bo pewnie nawet nie dożyję) wszystkich pieniędzy to jestem pewien jednego, że wizualnie film będzie wymiatał, sceny akcji i efekty specjalny będą na najwyższym poziomie Uśmiech

Odpowiedz
Niektórych to czasem ponosi Oczko W branży futbolowej jest bodajże cały jeden miliarder, więc przypuszczam, że w filmowej to jest ich co najwyżej te całe kilka osób. Cameron na pewno nie jest jedną z nich.

Odpowiedz
Z tego co znalazłem w sieci nie licząc emerytowanego George'a Lucasa, to jedynym miliarderem jest Spielberg, a zaraz po nim... Cameron z liczbą którą podałem wcześniej.

Odpowiedz
Z reżyserów to pewnie tak, ale są jeszcze np producenci, pewnie tam też się jacyś miliarderzy trafią choć nikt mi nie przychodzi do głowy - wg internetów nawet takie postaci jak Bob Iger czy Kevin Feige nie są nawet blisko tej granicy.

W takim razie tym bardziej szacun dla Dżejmsa Oczko

Odpowiedz
(25-08-2020, 14:47)Albertino napisał(a): Z reżyserów to pewnie tak, ale są jeszcze np producenci, pewnie tam też się jacyś miliarderzy trafią choć nikt mi nie przychodzi do głowy - wg internetów nawet takie postaci jak Bob Iger czy Kevin Feige nie są nawet blisko tej granicy.

W takim razie tym bardziej szacun dla Dżejmsa Oczko

A synalek Pana Ellisona z Oracle, David Ellison (Skydance) to co? Oczko

Odpowiedz
marsgrey21 napisał(a):Według google'a ma majątek warty około 700 milionów, czyli mógłby coś tam sfinansować

Np. niszowe kino sci-fi o cybernetycznym mordercy z przyszłości, który przybywa do roku 2014, aby po kolei zabijać wszystkich odpowiedzialnych za powstanie "Terminatora Genisys" oraz "Dark Fate" - w tym samego Camerona.

Odpowiedz
Avatar 2 się kręci z tego co widać:
[Obrazek: 151150484_230572045384992_45302019020205...e=60538197]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie to wygląda na Avatara 7...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Simon Franglen kompozytorem muzyki do sequeli. Bardzo intrygujący wybór bo totalnie spoza hollywoodzkiej karuzeli rzemieślników.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon