Stand-up
(14-04-2020, 17:59)Kluski napisał(a): Właśnie sie strasznie wkurzyłem, że przegapiłem jego wizytę w Polsce.

Yup. Załapałem się na Jima Gaffigana. Było fajnie ale dupy nie urwało.
Natomiast "Sincerly Louis" bardzo udany, szacun za to jak chłop się rozliczył z hmmm... nie nazwałbym tego molestowaniem... ze swoim "thing" :D

Odpowiedz

1:31

Fragment ostatniego speciala, Luis rozlicza się ze swojego "problemu" :)
Youniverse

Odpowiedz
Jak tam polski stand-up przędzie? Zrobiłem sobie mały przegląd tak z ciekawości i w sumie jedyny gostek, u którego widzę jakiś potencjał to ten typek:

Polski już nie ma.

Odpowiedz

Odpowiedz
Dzięki Bogu, że ktoś to nagrał:

Odpowiedz
(19-12-2021, 01:27)Mental napisał(a): Dzięki Bogu, że ktoś to nagrał:

Yeep, slucham tego wystepu z religijnym wrecz namaszczeniem co najmniej 3-4 razy w roku.

Btw, jest nowy materiał od Luiego

oczywiście Twitter już płacze

Youniverse

Odpowiedz
Lepszego prezentu na święta nie mogłem sobie wymarzyć. Dzięki za cynk Bartholomew. Kupione. Ostatnio przesluchałem w końcu tę rozmowę z Maronem. Polecam jeśli jesteście zainteresowani historią kariery Louisa. I wlasnie myślałem, że na kolejny special będzie pewnie trzeba poczekać jeszcze trochę a tu proszę.

Odpowiedz
https://open.spotify.com/episode/7Hd6mqOnom9XfzvFQxoxBK

Ale koszmarna stylówka.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Co myślicie? To jest naprawdę kurva dobre.

Odpowiedz
Początek bardzo dobry, ale im bliżej końca tym słabiej. Ale ogólnie nawet niezłe.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(23-02-2023, 15:28)Mental napisał(a): Co myślicie? To jest naprawdę kurva dobre.

Oglądam i leje ze śmiechu. Najlepszy fragment od 8:08.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Nowy standup Luiego - do obejrzenia na jego stronce za 10 dolców.
Youniverse

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości