Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
It makes Attack of the Clones look like Citizen Kane
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) reż. J.J. Abrams
Pomijając kwestie fabularne - kilka scen wizualnie wygląda fantastycznie.

Odpowiedz
hahaha, scena z rozkładaniem miecza jest tak cudownie niezamierzenie komiczna po tej laserowej gardzie u Rena. W następnej części świetlne nunczaki proponuję

Odpowiedz
Widzę, że te przecieki CONAJMNIEJ częściowo są prawdziwe.

Bieda.

Odpowiedz
Wszystkie sceny wygladaja fantastycznie. W kinie pewnie film znow dostarczy mase emocji.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
No przeciez ta Dark Rey to bedzie jakas projekcja/zły klon na szybko stworzony przez Palpiego.
Nie ma sie niestety czym podniecać.

P.S. Widze ze wyjscie z nadswietlnej jest juz nagle mozliwe w atmosferze? Choc chyba w TFA juz tak Sokół robił.

Odpowiedz
(26-08-2019, 14:49)zdzichon napisał(a): hahaha, scena z rozkładaniem miecza jest tak cudownie niezamierzenie komiczna po tej laserowej gardzie u Rena. W następnej części świetlne nunczaki proponuję

Tu trzeba sie zgodzic. Niepotrzebnie udziwnili. Garda w mieczu Rena jest świetna, tutaj - komedia.

^tak, w TFA tak robili.

Odpowiedz
@Wolfman - na to wygląda.
Są dwa fajne ujęcia - flota Rebelii wychodząca z hyperspace i flota Imperium. Te sceny by mnie jarały, gdybym przejmował się resztą filmu. Oczko
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Jak przy okazji zwiastunów do "Endgame" serwowano takie montaże z całej serii, to czuć było, że nadchodzi finał dla wieloletniej historii. Tutaj jak zmiksowano OT, PT i te nowe koszmarki, to czuć jedynie, jak bardzo to wszystko się nie klei. Ci bohaterowie tego nie niosą kompletnie.
.

Odpowiedz
Te miecze już od dawna istniały w serialu Clone Wars, to nie jest nic nowego, tyle, że tutaj to komicznie zostało nakręcone, kaptur też dziwnie ułożony.

Zły klon to byłby luksus jeśli chodzi o Dark Rey, na pewno skończy się na wizji i niczym więcej niestety.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Mieli wielką flotę zdolną niszczyć planety a mimo to zbudowali powtórkę z Gwiazdy Śmierci LOL Czy ta trylogia może być jeszcze głupsza?

Wy się martwicie jak J.J. Abrams wybrnie z The Last Jedi, a tu widać że nie będzie mu po drodze nawet z własnym filmem.

Parsknąłem na ujęciu złej Rey.

Odpowiedz
Ja wiem, że były. Pewien rogaty kolo z Phantom Menace taki miał, a i sam z takim W KOTOrze biegałem, ale jak sam zwróciłeś uwagę

Cytat:tutaj to komicznie zostało nakręcone

jakby każda kolejna postać musiała mieć jakiś myk z mieczem.

Odpowiedz
Miałem na myśli to, że były podwójne miecze składane na pół.

[Obrazek: StarWarsRebels-ShroudofDarkness-foldinglightsaber.gif]

Oglądając tą zajawkę, odniosłem wrażenie, że nie ma już na co czekać, że pokazali wszystko co mieli najlepsze by zwrócić uwagę ludzi.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
@Huntersky I ten wątek o

Ten teaser jest taki biedny, że ja jebix. Te niszczyciele idealnie równiutko w rzędzie, dosłownie jakby ktoś wcisnął ctrl-c ctrl-v. Ta cringy Rey na końcu. Jestem zażenowany tym czymś.

Jedyne co dobre w tym teaserze to sceny z Oryginalnej Trylogii. To jest niewiarygodne co oni robią z tą marką - finał zapowiada się bardziej gównianie niż wszystko co zrobili dotychczas. Dobrze, że chociaż Mandalorian wygląda obiecująco.

Odpowiedz
(26-08-2019, 14:59)Huntersky napisał(a): i flota Imperium.
Może to i efektowne, ale na potrzeby chwili okaże się, że tych niszczycieli jest tam z 5 tysięcy. W "Piratach z Karaibów" to było słabe a co dopiero tutaj Uśmiech
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Dr Strangelove
(26-08-2019, 15:10)marsgrey21 napisał(a): Miałem na myśli to, że były podwójne miecze składane na pół.

[Obrazek: StarWarsRebels-ShroudofDarkness-foldinglightsaber.gif]

Oglądając tą zajawkę, odniosłem wrażenie, że nie ma już na co czekać, że pokazali wszystko co mieli najlepsze by zwrócić uwagę ludzi.

Ok, ale ten gość z gifa ma na tyle rozsądku żeby włączyć miecz dopiero po rozłożeniu.

No ale Rey to jest taki Maciuś z Klanu Gwiezdnych Wojen Uśmiech

(26-08-2019, 14:59)Dr Strangelove napisał(a): Może to i efektowne, ale na potrzeby chwili okaże się, że tych niszczycieli jest tam z 5 tysięcy. W "Piratach z Karaibów" to było słabe a co dopiero tutaj Uśmiech

A jak przyjdzie co do czego to powpadają jeden na drugi Uśmiech

Odpowiedz
(26-08-2019, 14:49)zdzichon napisał(a): hahaha, scena z rozkładaniem miecza jest tak cudownie niezamierzenie komiczna po tej laserowej gardzie u Rena.   W następnej części świetlne nunczaki proponuję

A ja mówiłem, żeby Rey miała świetlną naginatę. No niestety, Disney nie wysłuchał mojego głosu Smutny.

Odpowiedz
No ja czekam na jakąś świetlną włócznię/polearm, w filmie aktorskim. Oprócz wprowadzenia większej ilości kolorów/efektów świetlnych, to jest ostatnia przyzwoita nowość jaką można pokazać w kwestii broni Jedi.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ja czekam na tęczowa miecz świetlny.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zła Rey wygląda jak manekin. Reszty nie oceniam ponieważ... to i tak będzie lepszy film od TLJ.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Starzy Rey to Palpi i noname śmieciarka z Tatooine-bis, Kylo Ren odkupi się jakimś gówno-wątkiem. Krytycy będą wniebowzięci.

Ja yebie, ostatnie kilka minut Rogala 1 i pewnie Mandalorian to pewnie jedyne co fajnego wyda Mysza w tej marce. Teaser totalnie letni, z jedną fajną sceną (ale solo w napierdalającym morzu to samograj - vide AotC).
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon