Ankieta: Jak oceniasz Suicide Squad?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Suicide Squad (2016)
LOL, kto mu fiuta narysował? Pewnie Jai :)

Odpowiedz
Fiuta to raczej Cara mu narysowała. To by do nie pasowała, zresztą oglądając Conana, chyba doliczyłem się 4 razy gestów masturbacji :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://www.comicbookmovie.com/suicide_squad/heres-who-really-won-this-years-san-diego-comic-con-according-to-a143936

Suicide Squad wygenerował rzekomo największy internetowy szum po Comic Con. Patrząc na zamieszczone tam dane to chyba nie biorą pod uwagę youtube, bo (na chwilę obecną):

- muzyczny trailer SS: ponad 5 mln wyświetleń
- Wonder Woman i Justice League: po niemal 17 mln wyświetleń

Odpowiedz
WW i JL to pierwsze zwiastuny a SS dziesiąty z kolei...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Chyba nie chodzi o oglądalność tylko popularność w mediach społecznościowych, bo ostatnio czytałem, że SS na twitterze króluje non stop.

Odpowiedz
To właśnie napisałem: wyraźnie nie brali pod uwagę oglądalności trailerów.

Odpowiedz
A te liczby od ciebie pochodzą tylko z YT? Bo trailery oglądane są też na fejsach, itp. Być może różnica nie jest tak znacząca.

Odpowiedz
Tylko z YT.

http://legionsamobojcow.wbep.pl
Bilety do IMAX 3D na środowy pokaz do pięciu miast, dla pierwszych stu osób posiadających konta na fejsie zarejestrowane na prawdziwe imię i nazwisko.

Mam bilet, ale odpuszczam. Kusi niemiłosiernie, ale to 3D... meh. Byle do przyszłego piątku.

Odpowiedz
W wawie już ni ma :/
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Ja nauczonych na błędach z tego tygodnia (Jason Bourne) załatwiłem sobie wolny piątek w przyszłym tygodniu. Atakuje na pierwszy seans z napisami w 2D. ;)

Odpowiedz
To już za tydzień ? ; o

Cytat:seans z napisami w 2D.
Jedyny słuszny wybór ; )
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
http://www.comicbookmovie.com/suicide_squad/listen-to-the-awesome-task-force-x-from-the-suicide-squad-a143990

Udostępniono kawałek z soundtracka... kuźwa, czy tylko ja mam wrażenie, że słyszę przerobiony i bardzo charakterystyczny główny motyw z Pacific Rim? xD

Odpowiedz
Uwaga, spoiler dotyczący tego jaka postać z uniwersum DC i w jakich okolicznościach pojawia się w SS:

Odpowiedz
No dla mnie to żadna niespodzianka, o tym dowiedziałem się po opiniach ludzi po testowych pokazach, ale fajne to :)

Odpowiedz
Aż zajrzałem, choć wszelkich spoilerów, spotów, trailerów i clipów unikam. No cóż...

Odpowiedz
(28-07-2016, 23:38)Mierzwiak napisał(a):

Skąd to? Jakiś 45 TV spot?

(28-07-2016, 21:49)RysuMack napisał(a): ...czy tylko ja mam wrażenie, że słyszę przerobiony i bardzo charakterystyczny główny motyw z Pacific Rim? xD

Tam więcej rzeczy słychać. Ewidentnie kopiuj/wklej masówka.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Shamar, ostatnio był wysyp tylu spotów, klipów, filmików zza kulis, że sam nie wiem skąd pojawiają się ujęcia które znajduje w formie gifów.

Odpowiedz
Jest dodatkowa scena podczas napisów końcowych „Suicide Squad”

No to tyle w kwestii "nie będziemy dawać scen w trakcie napisów i po napisach, żeby nie kopiować Marvela". DCEU konsekwentne, oryginalne i pionierskie jak zawsze. :P

Czyli teksty, że to Nolan nie przepada za after-credits scenes okazują się prawdziwe, bo wystarczyło żeby nie brał żadnego udziału przy produkcji SS i masz.

Odpowiedz
OK, teraz tylko jestem ciekaw jaka piosenka i muzyka, będzie na napisach końcowych, aby móc wytrzymać do tej sceny. Plus tradycyjna obawa dla polskich widzów, że ich wygonią z kina wraz z pojawieniem się napisów końcowych.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wreszcie los obdarzył ich szczyptą rozumu, szczególnie, że nikt już nie ukrywa, że kopiuje ruchy marvela, szczególnie, że teraz modne jest nazywanie zwyczajnej serii filmowej, "filmowym uniwersum" :)
Chociaż przyznam, że DC mogło od początku użyć pomysłu z tej plotki, żeby na początku filmu bądź na jej końcu używać montażu muzycznego jak na początku Watchmen, to by było moim zdaniem fajne. Oczywiście musiałoby to występować w konkretny sposób, bo nie zastąpi to "sceny po napisach.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon