Superman (1978-1987)
Shamar co Ty bredzisz? Dean Cain nie był żadnym cwaniaczkiem, tylko pociesznym Clarkiem który zamiast udawania fajtłapy, jako Kent grał na nucie nieudolnie dowcipkującego wujka. Tom Welling jako Clark, w późnych sezonach Smallville miał momenty zachowywania się jak buc, coś w stylu Supermana z New52. Ale nigdy Cain.

I w ogóle, to jest temat o filmach z Reevem. Załóż temat "Superman - wątek ogólny" jak o Batmanie, to będzie można tam rozmawiać o wszystkim supermanowym. Na pierdolenie od rzeczy masz czas, ale minuta na założenie osobnego tematu cię przerasta.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Jak ci nie pasuje GDZIE piszę to wiesz co możesz zrobić.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mogę cię wystalkować i zostawić figurkę Supermana na wycieraczce.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
AI trailer do Supermana V, co by powstał z odrzuconego materiału z Quest for Peace:

Odpowiedz
Reeves chyba nie chciał pojawić się w "Supergirl"

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Bardzo dobry materiał porównujący Supermana II w wersji Lestera i Donnera. Nie wiedziałem że ten drugi lubił sobie miejscami szarżować z materiałem, tak jak w wyciętej scenie w 41:50 - przy lekkiej obróbce byłby to klasyk, choć rozumiem czemu pozbyto się tego jeszcze w montażowni.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale ta scena chyba jest w wersji telewizyjnej (czyli najdluższej z mozliwych) Latało to kiedyś po necie właśnie w takiej kopii.

EDYTA. Latało i ciągle jest ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon