Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Zapomniałem jeszcze o oficjalnym streszczeniu fabuły:

Cytat:Since Dom (Diesel) and Brian’s (Walker) Rio heist toppled a kingpin’s empire and left their crew with $100 million, our heroes have scattered across the globe. But their inability to return home and living forever on the lam have left their lives incomplete.

Meanwhile, Hobbs (Johnson) has been tracking an organization of lethally skilled mercenary drivers across 12 countries, whose mastermind (Evans) is aided by a ruthless second-in-command revealed to be the love Dom thought was dead, Letty (Rodriguez). The only way to stop the criminal outfit is to outmatch them at street level, so Hobbs asks Dom to assemble his elite team in London. Payment? Full pardons for all of them so they can return home and make their families whole again.
Jedyne co mnie martwi, to że jeszcze nigdzie nie było wzmianki o obecności Evy Mendes w obsadzie.

Odpowiedz
Może tylko jej pupa i nogi zagrają. To by wystarczyło.

Aha, autentycznie JEDYNE obawy jakie mam, co do tego filmu to główny villain. Szkoda, ze nie ogarneli jakiegos zajebistego aktora (tj. AKTORA), który by był bossem w tej grze. Alan Rickman jako stary Hans Gruber dowodzący tymi rajdowcami, czy coś. ;)

Odpowiedz
Koleżanka z biura jest rezydentką na Teneryfie. Jakiś czas temu wspominała mi w rozmowie przez tel. o tym, że na cały dzień zamknęli drogi na północy wyspy, widziała czołg i Walkera :D
ciekaw jestem jak to pociągną, ale po 4 i 5 jestem dobrej myśli.

Odpowiedz
Wspomniany czołg (sorry za małe zdjęcie):

[Obrazek: 41809.7.jpg]

A w przerwach między zdjęciami, nie ma to jak dobre papu:

[Obrazek: Michelle+Rodriguez+Fast+Furious+6+Shoots...OPzxyl.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Całkiem fajny poster. Czekam na jakiś trailer, bo to chyba po MoS najbardziej oczekiwany przeze mnie film tego roku.

Odpowiedz
SŁIIIIITTTT

i ptumka ptumka ptumka od Prodigy!

Odpowiedz
WTF was that?

Już nie czekam. Sceny z samolotem są tak idiotycznie przegięte, że końcówka Die Hard 4.0 wydaje się przy nich realistyczna. Na chwilę obecną wylatuje toto z listy filmów do obejrzenia w kinie w tym roku, na której znajdowało się do tej pory tylko i wyłącznie za sprawą całkiem fajnej poprzedniej części. Zobaczy się kiedyś tam, przy okazji, tak jak poprzednie filmy z tej serii.

Odpowiedz
E tam, czepiasz się jak Skyfalla. ;) Scena z samolotem, czołg, latające samochody - nie wygląda mi to na nic bardziej przesadzonego niż ucieczka z sejfem z piątce. Ja tam czekam na film jeszcze bardziej!

Odpowiedz
Buu, ten film jest taki przegięty, a przecież poprzednia część to był realistyczne kino akcji, gdy śmigali z sejfem po Rio, buu!

Będzie super filmik. Grunt, że zrobiono to normalnie, ale nie CGI (choć jakieś minimalne CGI tam widze). I spoko. Dobrze to wyglada.

Odpowiedz
Yeah jest moje ulubione wrzucenie biegu pomimo skończenia się sekwencji biegów i maksymalnej prędkości czyli film zostaje uznany za zajebisty i kiedyś w jakimś Mega Hicie czy innym Superkinie obejrzę na pewno :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zapomniałeś o tym:

[Obrazek: LrsTa.jpg]

Odpowiedz
Jak ma się taką łapę jak Diesel to łatwo wycisnąć więcej biegów! ;)

Odpowiedz
Będzie dobrze :)

Odpowiedz
Nie wiedziałem że robią samochody w wersji fast & furious ze skrzynią od ciągnika, ileż to się można nauczyć jeszcze w życiu :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(04-02-2013, 02:41)Crov napisał(a): SŁIIIIITTTT

Samochody-ninja vs czołgi, vs samoloty i jeszcze raz samochody-ninja.
W następnej części będą się zamieniać w transformery, nie?
Cysterna-piłeczka pingpongowa z 4. będzie chyba przy tym ultra-rzeczywista.

To mi przypomina dlaczego do tej pory nie mam ochoty obejrzeć "5".

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To przypomnij sobie o NIE wchodzeniu do tego tematu... jiiizzzas

Odpowiedz
Nie ogarniam tego narzekania na bombastyczność serii. Ktoś chyba pomylił ten tytuł z "Drive".

Odpowiedz
Mi się piątka podobała jako jedyny film z serii. Właśnie pójście w stronę totalnie przegiętej komedii wyszło na dobre tej marce. Szóstka zdaje się kontynuować ten myk, więc można powiedzieć, że czekam z umiarkowanym zainteresowaniem.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(04-02-2013, 12:58)Arahan napisał(a): To przypomnij sobie o NIE wchodzeniu do tego tematu... jiiizzzas

Masz problemy z akceptacją osób o odmiennych poglądach?
Czy negatywny post burzy Ci porządek w temacie, które ma wyglądać tak?

(04-02-2013, 11:59)Arahan napisał(a): Będzie dobrze :)

* Będzie super
* rewelacja
* genialne
* cudowne
* nie mogę się doczekać?

No właśnie... jiiizzzas

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie, ale widać, że seria nie jest skierowana do Ciebie, a mimo to marudzisz. Nie oglądasz, nie podoba Ci się to się zwyczajnie nie wypowiadaj. Co innego widzieć i miałczeć, ale nie ...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości