Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016)
Eh... Niektóre osoby na tym forum wykazują niewyobrażalny masochizm oglądając materiały z czegoś, co niespecjalnie ich obchodzi =/

Spoty mają kilka fajnych momentów, ale ten film się chyba nie uda... Jak na razie widać, że Michelangelo wyszedł im najlepiej - charakter, głos, wszystko pasuje. Reszta = meh.
No i CGI żółwi wygląda tak średnio :/ Mam nadzieję, że to wina stosunkowo krótkiej postprodukcji i ILM nie da ciała przy "Warcraftcie".
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
A ja z kolei sam się sobie dziwię, bo z coraz większą ciekawością czekam na ten film.

Odpowiedz
(15-07-2014, 23:10)zombie001 napisał(a): Eh... Niektóre osoby na tym forum wykazują niewyobrażalny masochizm oglądając materiały z czegoś, co niespecjalnie ich obchodzi =/

I dzięki temu wklejają te materiały tutaj. A może oglądam to z SENTYMENTU, co? Bo się "wychowałem" na oryginalnej trylogii i kreskówce?

Może się wydawać ale... ALE nie oglądam większości trailerów i tv spotów, jeśli coś mnie nie interesuje lub interesuje słabo. Dopiero "po fakcie" (często obejrzeniu samego filmu) dowiaduję się, że np. w trailerach były jakieś wycięte sceny.

PS - Więc spadówa :) Trza było wkleić wpierw.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: BssGbSyCAAAv0xK.jpg:large]

Odpowiedz
Tartarugas Ninja :D lol

Odpowiedz
Pojde, bo zolwie lubie, na nich sie w sumie wychowalem :) bo mialem na kasetach VHS wszystkie III czesci.

Tego jednak nic i nikt nigdy nie przebije, ten mroczny kawalek oddaje niesamowity klimat NYC w latach 90, cos wspanialego, kto nie ma gesiej skorki to nie wiem :)

A gdy dodac to tego te scene to otrzymujemy najlepszy mix poczatku lat 90 (od 1:36) jezeli chodzi o ekranizacje komiksu no i bonner murowany :D

Odpowiedz
Jeżeli uważasz że nowy produkt ze stajni chabet Baya będzie choć trochę podobny do Żółwi na których się wychowałeś to jesteś (cytując Gregorego Housa) idiotą. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Od II i III na pewno nie będzie gorszy.

Odpowiedz
Od II będzie gorsze, bo poziom "niezbyt mądrego kina dla smarkaczy" początku lat 90. był dużo wyższy niż dzisiejszego ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:Od II będzie gorsze

Chyba dawno tego nie widziałeś, ja parę fragmentów widziałem dzisiaj i zastanawiałem się gdzie uleciał cały klimat jaki miała jedynka.

Nie ma szans, żeby było gorsze. Nowy Robocop choć tak bardzo się starał i prawie mu się udało, też jednak nie był gorszy od Robo 3, a druga część żółwi to ten sam poziom.

Odpowiedz
(17-07-2014, 22:59)SonnyCrockett napisał(a): Jeżeli uważasz że nowy produkt ze stajni chabet Baya będzie choć trochę podobny do Żółwi na których się wychowałeś to jesteś (cytując Gregorego Housa) idiotą. :)

Jezeli uwazasz, ze ja tak uwazam, to sam jestes idiota :) bo ja tak nigdzie nie napisalem.

Odpowiedz
No to nie rozumiem po penisa wydawać kasę na penisowe filmy?

Odpowiedz
(17-07-2014, 23:06)Gieferg napisał(a): Od II i III na pewno nie będzie gorszy.

II i III to były fajne, infantylne filmy. Głownie II bo do III niema się czego czepiać.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Wiem, że wyrwane z kontekstu i tak dalej, ale po prostu to wygląda źle.

Odpowiedz
Fajny klip, trochę plastikowo to wygląda, ale ogólnie ok.

Odpowiedz
(18-07-2014, 02:27)shamar napisał(a):
(17-07-2014, 23:06)Gieferg napisał(a): Od II i III na pewno nie będzie gorszy.

II i III to były fajne, infantylne filmy. Głownie II bo do III niema się czego czepiać.

AVGN ma inne zdanie:
http://cinemassacre.com/2007/01/25/teenage-mutant-ninja-turtles-iii-1993/

Odpowiedz
(18-07-2014, 18:24)raven.second napisał(a): Wiem, że wyrwane z kontekstu i tak dalej, ale po prostu to wygląda źle.

Wygląda całkiem fajnie.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Cytat:trochę plastikowo to wygląda
W tym rzecz, to strasznie sztucznie wygląda, jak z jakiejś gry, nie filmu (efekty pewnie jeszcze zostaną poprawione, no ale...). Aczkolwiek użycie skorupy do zjazdu w dół zaśnieżonego zbocza jest świetne.

Odpowiedz
Efekty nie zostaną poprawione, musieliby dostać dodatkowe 12 miesięcy i jakieś 100 milionów dolarów, aby zmienić ujęcie po ujęciu CGI ciężarówkę, CGI śnieg i plastikowe żółwie. Do tego muzyka na pełnym automacie z filmów Baya. 27 sekunda - Shia Labeouf z TF "go go go!" mode on, 40 sekunda - dźwięk jakby jakis deceptikon miał się zaraz transformować, 46 sekunda - Autobots, roll out!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Gdzieś ostatnio mignął mi artykuł według którego graficy w pocie czoła nadal pracują nad filmem, nie wierzę, że w takim wypadku będą ponownie zajmować się scenami już wysłanymi do mediów.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon