Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016)

Zgodnie z zeszłorocznym założeniem nie oglądam już takich filmów w całości, i dobrze, bo już nawet te dialogi/aktorstwo/CGI/sceny akcji widoczne w tym odcinku prawie przyprawiły mnie o padaczkę.

Odpowiedz
Gieferg, swój czas w przypadku każdego neutralnego filmu wyceniam na 1 zł/min. W przypadku filmów sygnowanych nazwiskiem Baya nauczony doświadczeniem wiem, że ryzyko wzrasta, dlatego jest to 5 zł/min. Moje dane do przelewu już znasz, więc jak chcesz żebym obejrzał... :)

Poza tym kopia finału z The Amazing Spider-Man? Serio?

Odpowiedz
Ale z filmów Baya, TMNT bierze praktycznie same zalety :P Gdyby tak kręcono kolejne TFy, nie byłyby nawet w połowie tak wkurwiające jak są.

Tu się nie męczysz przez 2,5h brnąc przez jakieś niepotrzebne bzdety i nie masz ciągłego wrażenia, że to, co istotne, jest notorycznie spychane na drugi plan.

Cytat:kopia finału z The Amazing Spider-Man? Serio?

No i c**j. Oryginału i tak nie lubisz więc możesz o nim zapomnieć :P

Odpowiedz
(11-01-2015, 14:46)Negatywny napisał(a): Już ci wykazałem, że w tym nie ma nic durnego nawet z punktu widzenia dorosłej osoby.

Chyba dorosłej osoby o umyśle 10latka.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-01-2015, 13:44)shamar napisał(a): Chyba dorosłej osoby o umyśle 10latka.

Dorosła osoba nie doszukiwałaby się tak głupich problemów w filmie dla dzieci.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Za miecha maja ruszyć zdjęcia do dwójki. Kręcą w Buffalo i NY.

Plotki mówią, że sympatyczne zielone karki będą walczyć z Krangiem. Dla mnie spoko!
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Krang, Bebop i Rocksteady FTW!

niezależnie od tego, kto będzie villainem ---> can't wait. Jedynkę z każdym seansem cenię wyżej. FUN i zero znanej z transformersów nudy. I uj z tym, że scenariusz wzięli z TASM.

Odpowiedz
(21-03-2015, 22:49)Gieferg napisał(a): Krang, Bebop i Rocksteady FTW!

Widziałem takie concepty, ale czy coś z tego wyjdzie trudno powiedzieć, choć na pewno byłoby spoko:

[Obrazek: 11026326_1558541834420425_26300197325229...4ad9b9fc9d]

[Obrazek: 10952403_1558541927753749_85452598932729...e5625ad42d]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tylko Gieferg może nieustannie wytykać niedoskonałości arcydzieł pokroju Terminatora 2, a każdy argument odnośnie nowych TMNT odbijać "mam to w dupie".

[Obrazek: turtles213122.jpg]

(27-09-2014, 16:49)Juby napisał(a): Zwiastuny i recenzje spowodowały, że zrezygnowałem z kinowego seansu nowych TMNT. Teraz nie wyobrażam sobie aby wersja wyprodukowana przez Bay'a mogła być gorsza od tej.

Myliłem się. Scenariusz to wielki bajzel, mnóstwo tu dziur i kolosalnych bzdur (mój ulubiony motyw - mistrz Splinter naucza karate z podręcznika (!), którego najwyraźniej ktoś... spłukał w kiblu?), ciągła ekspozycja w dialogach, masa klisz kina superhero, momentami koszmarnie sztuczne CGI... Właściwie poza pupą Megan i Mikey'm, który niesie z sobą trochę humoru, zalet nie dostrzegłem.

3/10 bo trochę to lepsze niż Transformers 3-4 (bo krótsze) ale wolę już sięgnąć po Batmana i Robina niż powtórzyć tego gniota. Sequelu nie planuje oglądać.

Po powtórce wersji1990 i tym ^ stwierdzam, że obecnie żółwie są dla mnie zjadliwe chyba tylko w grach na NESa.

Odpowiedz
Obsadowe wieści z sequela:

Tyler Perry jako Baxter Stockman
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
O, czarny Stockman - jak w oryginale :)

W sumie to wygląda na to że był czarny także w późniejszych nieznanych mi wersjach, chyba tylko pierwsza kreskówka miała białego.

Odpowiedz
[Obrazek: 69181.12.jpg]

Ta śmieciarka wygląda jakby miało dojść do crossa z Transami :D Ale ogólnie spoko koncepty, czekam jak będą się prezentować "w realu".

http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Tym+b%C4%99d%C4%85+je%C5%BAdzi%C4%87+Wojownicze+%C5%BB%C3%B3%C5%82wie+Ninja-111113

Odpowiedz
Kiedy ktoś w końcu zrobi fajne Żółwie? Ta baja ma spory potencjał, możnaby wykrzesać coś z jajem a'la "Strażnicy galaktyki", trzeba tylko chcieć :/

Odpowiedz
Cytat:Kiedy ktoś w końcu zrobi fajne Żółwie?

W 1990 roku.
I w 2014.

Odpowiedz
Dla mnie dwa! :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
(22-03-2015, 10:30)Juby napisał(a): 3/10 bo trochę to lepsze niż Transformers 3-4 (bo krótsze) ale wolę już sięgnąć po Batmana i Robina niż powtórzyć tego gniota. Sequelu nie planuje oglądać.

Gra Stephen Amell, zmienił się reżyser, więc może jednak obejrzę. W sumie gorzej już się nie da, więc zobaczę co pokarze pierwszy trailer, zanim definitywnie skreślę z listy "chcę obejrzeć".

Odpowiedz
[Obrazek: 69301.6.jpg]

Pierwsze zdjęcie Caseya

Odpowiedz
Ogolili Caseya? Słaaaaabooooo :(

Nie ukrywam że najbardziej interesują mnie Bebop i Rocksteady, na ich pojawienie się w filmie kinowym czekam już 25 lat...

Odpowiedz
[Obrazek: 69546.6.jpg]

nowe foty

Odpowiedz
Meganka slodka jak zawsze :D szkoda ze znowu zagra drewno :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon