Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016)
Z perspektywy kogoś, kto ćwierć wieku temu niczym nie jarał się bardziej niż TMNT to wygląda tak dobrze, że zaczynam się poważnie bać rozczarowania :/

Cytat:Jeśli kamera łamie prawa fizyki i robi co chce, znika jakiekolwiek złudzenie realizmu.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Żółwie w kinie tylko z dubbingiem. Podziękował w takim razie, ściągnie się ripa i chooy w oko dystrybutorowi skoro tak się ładnie postarał.

Odpowiedz
Ale na pewno wyłącznie dubbing? Paranoja. Przecież nawet Księga Dżungli miała jakieś seanse z napisami.
.

Odpowiedz
W Łodzi to samo. Skoro tak to zamiast żółwika pokazuję środkiwy palec. Buh bye.

Odpowiedz
Teraz wiecie, co czułem przy BvS
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Przecież BvS miał mnóstwo seansów z napisami
.

Odpowiedz
Ale nie na jego wiosce :D

Odpowiedz
Chyba planecie :)

Odpowiedz
Są pierwsze recki. Jest lepiej niż w części pierwszej, ale:
- Shredder ssie i nie ma żadnej sceny akcji,
- Kranu jest obrzydliwy i groźny, ale nie jest w pełni przeciwnikiem,
- Fox znów jest tylko chodzącym cyckiem,
- A humor momentami jest prostacki

Na plus żółwie, humor, Casey i akcja.

Czyli pewnie dam 6/10 ;) ale o tym dowiem się za kilka miesięcy bo nie pójdę do kina na dubbing.

Odpowiedz
Znajdzie się tu w ogóle jakiś desperat, który w tej sytuacji na to pójdzie do kina? To był dla mnie obok BvS i Civil War najbardziej oczekiwany tytuł 2016 roku - i w kinie mnie nie zobaczą. Nie ma, kurva, takiej opcji.

Zastanawiam się tylko, czy to samo w przyszłym roku spotka Transformers, ewentualnie jakieś filmy superhero. Bo w sumie czemu by nie?

Odpowiedz
W komentarzach na fanpage'u Cinema City Poland, pojawił się komentarz by wstrzymać się z wyzwiskami, bo być może jeszcze seanse z napisami się pojawią.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Dystrybutor twierdzi, że nie będzie, więc nie widzę podstaw by wierzyć w jakieś "może" nie wiadomo kogo. Oczywiście chciałbym się mylić.

Odpowiedz
Obejrzałem w końcu jedynkę. Wpiszcie mnie na listę mehujących. Nie było tak źle jak to zapowiadały trailery, ale mega idiotyczna intryga (już kij z tym plagiatem TASM, to najmniejszy problem) i nuda, nawet w scenach akcji, mnie dobiły. To jeden z tych 90-minutowców które zdają się trwać jeszcze zdrugie tyle. Żółwie nawet sympatyczne, Meganka znośna i śliczna, Arnett totalnie niewykorzystany, Hollaback Girl i dialog o zakończeniu LOST <3

Animowany wstęp równie potrzebny i sensowny co pokazywanie scen z całego filmu w czołówkach ostatnich dwóch Mission: Impossible. 4/10

Odpowiedz
Ten wstęp był potrzebny dla tych, do których kierowany jest ten film czyli... takich, którzy nie widzieli wcześniejszej wersji. Przez co - z dupy - można było wsadzić, od razu, scenę z pizzą.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
hatak daje 3/10

Odpowiedz
Czyli z recki wynika, że jest to dokładnie to samo co 1 - produkt seryjny, bez duszy, jadący (do tych niektórych) na sentymencie.

Odpowiedz
Jestem ciekaw, co myślał dystrybutor - wprowadza film tylko z dubbingiem, ale seanse nie są nawet oznaczone jako "Dla dzieci". Chociaż pewnie nie myślał.. A zainteresowanie na weekend premierowy jest ogromne w Szczecinie :)

Helios:
[Obrazek: helios.jpg]

Multi:
[Obrazek: multi.jpg]
I want to belive.

Odpowiedz
Strasznie głupia decyzja z ich strony. Jeszcze ogarniam (ale nie pochwalam i nie zachęcam) jak by to była jakaś kompletnie nowa franczyza kierowana stricte ku dzieciakom, ale przecież na TMNT dużo osób mogło by się wybrać z powodów czysto nostalgicznych. Sam miałem się nawet przejść, bo i tak nic ciekawego nie wyświetlają, ale w tym wypadku zrobię wypad na "Alicję po drugiej stronie lustra", albo w ogóle sobie kino daruję i poczytam jakąś książkę czy coś :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon