Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016)
W tym multi to ich chyba poebao z tymi strefami VIP i jakimiś dopłatami do biletów za lepsze miejsca.

Odpowiedz
Co ja pacze? Dodatkowe opłaty za miejsca na sali? Jest nawet zniżka za siedzenie poniżej ekranu... :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jest spoko. Możesz zaoszczędzić 40 groszy jeśli będziesz oglądał tylko fragment ekranu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jest jeszcze lepiej, bo są też różnice w cenie zależnie od czasu jaki film jest grany :P Przez dwa pierwsze tygodnie od premiery płacisz więcej w Multi...
I want to belive.

Odpowiedz
Widać w Multikinie wzorcem menadżerskim jest Michael O’Leary. Dobrze że na mojej wiosce rządzi Cinema City. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Multikino niesamowicie się skurwiło ostatnimi latami po całości - w sumie nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłem, a przecież swego czasu to był regularnie odwiedzany przybytek
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Łódzki Silver Screen już dawno przejęło Multikino ale u mnie takich cyrków nie ma. Standardowe ceny biletów w kategoriach normalny, dziecko, uczeń, student albo senior i tyle.

Odpowiedz
Ja chadzam do Heliosa tylko, bo kino znajduje się jakieś 2 km od mojego domu. Multikina dawno nie odwiedziłem ale też czytałem sporo o cyrkach z cenami biletów i podejściem do klienta. No ale co tu pisać - Multikino to ITI, a ITI to amerykański kapitał.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ja tam zwykłem chodzić do Multikina we Wrocławskich Arkadach, bo było mi po drodze, ale się kompletnie zgnoiło- tona reklam, coraz droższe bilety, miejsca VIP, ciemny, rozmazany obraz, "pierdzące" głośniki, śmierdzi żarciem, a widzowie to obora. Przerzuciłem się więc na Nowe Horyzonty. Niby przerobiony Helios dla hipsterów, puszczającego czechosłowacką nową falę i inne rzeczy spoza kręgu mojego zainteresowania, ale najważniejsze blockbustery są, seanse zazwyczaj tylko z napisami, zakaz wnoszenia żarcia na salę (!!!), a reklamy to 2-3 zwiastuny i autopromocja kina/Wrocławia, a niekiedy w ogóle ich nie ma.

Odpowiedz
Tak Was ten dubbing wystraszył, że nikt nie odważył się pójść do kina? W Niemczech film ma dopiero w sierpniu, a więc i tak nie mogę zobaczyć :/
Przy czym od znajomego słyszałem, że polski dubbing nie jest taki tragiczny.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Od paru dni soundtrack nie schodzi z mojej playlisty, naprawdę przyjemne granie:

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Fajny kawałek.

Odpowiedz
Jak Ci się ten podoba, to co powiesz na ten? :)

Full Nostalgia!!! :D
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Na pół gwizdka najwyżej, a na nostalgii to powinni byli jechać od początku zamiast zniechęcać fanów dziwnymi pomysłami, a potem je zmiatać pod dywan. No i pora premiery też niezbyt szczęśliwa. Zdaje się, że na chwilę obecną seria jest uwalona.

Odpowiedz
Ten zapodany przez Lawrenca kawałek mający imitować muzykę z serialu to jest kurwa potwarz. Nie dość że z bohaterów mojego dzieciństwa zrobiono spasione CGI pokraki to jeszcze z mega energetycznej czółówki serialu zrobiono jakieś amatorskie brzdękanie. Żal.pl

Odpowiedz
(12-06-2016, 16:19)Lawrence napisał(a): Full Nostalgia!!! :D

Albo ja to źle zapamiętałem albo grają tu, jakby nie potrafili grać czyli fałuszją, uderzają w fałszywe nuty
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Im dłużej słucham tym bardziej mnie to irytuje. To wyszło znacznie lepiej:

Odpowiedz
To co wrzucił Gieferg znacznie lepsze. Dlatego, że praktycznie żywcem wyciągnięte z serialu :)

Odpowiedz
Film słaby, powtórka z rozrywki ze słabą fabułą, słabymi bohaterami, słabym humorem i słabą akcja, film się nawet nie zwrócił, więc to koniec "filmowego uniwersum". Przy czym chciałbym by kiedyś zamiast udawania, że rozumie się oryginał i dodawania smaczków by ugłaskać fanów. Zrobili naprawdę wierną adaptację z sercem i może odrobiną krwi, a moooże, coś z tego wyjdzie, bo jeśli robi się coś w stylu filmowych "Transformers" to nie można mieć niestety żadnych nadziei.

Odpowiedz
Zapomniałem że coś takiego istnieje :) chyba daruje sobie seans.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon