Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Terminator: Dark Fate (2019) reż. Tim Miller
(20-06-2018, 23:11)shamar napisał(a):
(20-06-2018, 21:53)Crov napisał(a): No dobra, a co z Connorem? Coś wiadomo?

Wiadomo - będzie z CGI facjatą młodego Furlonga a póxniej zagra go stary Furlong.
Źrodło info o starym Furlongu poprosze?

Odpowiedz
Jakies tam ploty przez chwile chodzily na fanstronkach, ale to chyba tyle.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Hamilton wygląda jak crackhead z kempingu dla white trashów, ale to dobry znak. Czas leci nieubłaganie - taka refleksja mnie naszła.

Będzie R?

Jaki zakres kontroli nad tą produkcją ma Cameron?

Odpowiedz
(21-06-2018, 01:34)Mental napisał(a): Jaki zakres kontroli nad tą produkcją ma Cameron?
Doda tylko niebieskich ludzi-koty w post-produkcji i konwersję 3D.

Odpowiedz
I ekologiczny przekaz + kult tubylczego stylu życia bez gaci i z procą zamiast karabinu.

Zapomniałem: Cameron-tech-militarysta z przełomu lat 80./90. XX wieku =/= Cameron z XXI wieku.

Odpowiedz
(20-06-2018, 21:53)Crov napisał(a): No dobra, a co z Connorem? 

Jeśli wierzyć plotkom to

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
zombie001, uśmiałem się bo pierwszy akapit brzmi całkiem spoko Oczko
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Shamar.. ja.. ja nie mam komentarza.

Odpowiedz
(21-06-2018, 05:40)zombie001 napisał(a):
(20-06-2018, 21:53)Crov napisał(a): No dobra, a co z Connorem? 

Jeśli wierzyć plotkom to

Arnold Voice: NO DEAL!

Odpowiedz
(21-06-2018, 12:48)Snuffer napisał(a): Shamar.. ja.. ja nie mam komentarza.

Przeczytałem tylko 1 akapit kiedy odpisałem. Kumasz?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A Ty kumasz, ze lepiej przeczytac wszystko, a potem odpisywac czy nie? Uśmiech

Odpowiedz
Hamiltonówna wygląda dużo lepiej niż się spodziewałem. Jak pierwszy raz czytałem newsa o jej angażu, z dołączoną fotką, na której wyglądała na babinkę podlewającą kwiatki w emerytalnym ogródku, to byłem mocno sceptyczny. Ale na fotach daje rade. Wygląda na swoje lata, ale jak ktoś kto te lata przeżył w hardshipie.

No i tak jak pisał Mental, wygląda na jakąś redneckową burdelmamę, która wbiłaby kosę pod żebra, klientom, którzy za bardzo się rzucają Oczko
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Przełączając kanały w telewizorze, ze 2 dni temu, trafiłem na film pt. T3. A konkretniej na scenę, której nie pamiętałem dokładnie. Chodzi o tą, jak t-850 kradnie ze sklepu na stacji, pokazuje "talk to the hand" i wychodzi. I po tym jak wychodzi rozbrzmiewa taka wieśniacka rockowa muzyka - a przynajmniej robi wiesniacką atmosferę do tej sceny.

No i co, ktoś zapyta? No i to, że ten nowy Terminator, robiony prawdopodobnie "na poważnie" nie może być gorszy od tej abominacji. Może być średni, kiepski a nawet zły ale to nie będzie gorsze niż te debilizmy.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: whatsapp-image-2018-07-03-at-124607-8_g.jpeg?ssl=1]

Odpowiedz
No i co?

Odpowiedz
Jajco.

Odpowiedz
shamar, tak trudno dopisać jedno zdanie, które osadziłoby to zdjęcie w JAKIMKOLWIEK kontekście?

Odpowiedz
Ale co chcecie? Zdjęcia przypadkowego kierowcy spycharki nie widzieliście?

#spychator #jaramsie

Odpowiedz
(10-07-2018, 17:22)nawrocki napisał(a): shamar, tak trudno dopisać jedno zdanie, które osadziłoby to zdjęcie w JAKIMKOLWIEK kontekście?

Do jego nieustannych: "po co to wstawiłeś/co to ma być"? Tak.

Jakiego kontekstu POTRZEBUJESZ do zdjęcia z planu, na którym najywraźniej widac T-800?

Odpowiedz
shamar, krótko - jeszcze raz wkleisz coś takiego bez słowa komentarza (choć w tym przypadku nawet komentarz nic nie daje bo na tym zdjęciu GÓWNO WIDAĆ!) to twój post wyląduje w śmietniku, wszystkie następne tego typu również. Dzięki!

"Najwyraźniej" lol

[Obrazek: O8qOufQ.png]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon