The Batman - part II (2025) reż. Matt Reeves
ja go tylko z Narcos kojarzę i też myślę, że dobry wybór

Odpowiedz
Faktycznie spoko aktor
.

Odpowiedz
Strzał w dziesiątkę. Już widzę go jak z szelmowskim uśmiechem podrzuca i łapie monetę.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Ja go widzę bardziej jako takiego cwaniaczkowatego adwokata
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ale w nowym Indianie był taki se.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Krismeister napisał(a):Ja go widzę bardziej jako takiego cwaniaczkowatego adwokata

Napisałbym ci, żebyś sobie obejrzał "Justified: City Primeval" w którym gra psychola i takiego trochę właśnie two-face'a ale nikomu tego paździerza i zupełnie zbędnego sezonu telewizji polecać nie mam zamiaru a i sam Boyd Holbrook to aktor, który chyba tylko w "Narcos" mnie nie wkurwiał na ekranie, chociaż tam on niby był głównym bohaterem a serial ukradli mu i tak Wagner Moura i Pedro Pascal o ile dobrze pamiętam. Także nie jest to z pewnością mój ulubiony aktor, na szczęście nie mam zamiaru tego drugiego "Batmana" oglądać dlatego problem z głowy :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
[Obrazek: rumor-the-batman-part-2-and-part-3-to-sh...80af55fd4d]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Anulujcie już ten projekt w cholerę i miejmy to z głowy.

Odpowiedz
Ale nie sraj okej

Odpowiedz
Nie Gieferg tu nie będzie nic anulowane. Fani Batmana chcą następnych części. Reeves wykreował ciekawą wizję Gotham a Pattinson sprostał wyzwaniu.

Co więcej fani liczą na nowe postaci jak mający się pojawić Clayface albo moje marzenie, czyli Scarface.

Albo ewentualnie całkiem nowe interpretacje wcześniejszych villainów jak Riddler.

Odpowiedz
Anulować fpizdoo. I w ogóle Reevesa też anulować. Byłoby z pożytkiem dla kina ogólnie.

Odpowiedz
Okej, widzę, że komuś tu ciężko się pogodzić z nieuniknionym. I z tym, że akurat Reevesowi się udało przekonać rzesze fanów do swojej wizji :)

Odpowiedz
Gieferg po raz 50-ty Ci napisze, że on ma to w dupie, jemu się nie podoba i chuj

Odpowiedz
Mnie się też nie podoba i mam to w dupie. Pattinson to denny Batman i fatalny Wayne a sam film to lewacki wysryw pt. przywileje białych.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja to mam w dupie, mnie się nie podoba i hooy.

Odpowiedz
Ktoś: Reeves!

Gieferg: [Obrazek: 129.gif]
Krismeister: [Obrazek: comment_84uUHZKmZXEjnRWEJujMkckRDJenOyUD.gif]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Przyzwyczajmy się, że im dalej to Batman będzie bardziej mroczną postacią. Zaczęło się od komediowego "Batman zbawia świat. Dzisiaj mamy nowe uniwersum Reevesa w którym mamy posępne, skąpane w deszczu i mroku Gotham, Batman snuje się po nim jak cień a moralna zgnilizna, korupcja i gangsterka otacza to miasto do cna.

Odpowiedz
Tylko że Batman u Reevesa to taki emo-pozer. Tak bardzo mu zależy, by być mrocznym i głębokim, że trudno traktować go poważnie. Robi wrażenie nastolatka, który po prostu ma taką fazę. Jak wjechał na początku ten jego wewnętrzny nadęty monolog, to brzmiało to jak coś z serii "jak gimnazjalista wyobraża sobie bycie mrocznym". A za chwilę, jak się okazało, że Batman te swoje, pożal się Boże, złote myśli zapisuje w dzienniczku, to już wiedziałem, że oglądam jakąś parodię.

Odpowiedz
No ale mentalnie to jest jednak niedorozwinięty emocjonalnie gość. Na tym polega wersja Pattinsona. Bruce totalnie nie przetrawił śmierci rodziców, i dlatego jest dziwakiem, samotnikiem, który czuje się lepiej tylko wtedy kiedy nakłada strój. Prowadzenie dziennika jest częste podczas terapii, a że on nie chodzi do żadnego specjalisty to w ten sposób radzi sobie z traumą i depresją.

Plus, matka chorą psychicznie, także Bruce jest genetycznie obciążony.

Odpowiedz
Bez kitu, ludzie zarzucali Snyderowi bycie edgelordem, ale u Reeves'a to jest na zupełnie innym poziomie, mamy Nirvanę, Pattinsona z czarnym make-up'em, narrację do siebie o mroku świata, a wisienką na torcie jest scena gdy zdejmuje koszulkę i rysuje na podłodze wskazówki dotyczące Riddlera, to mnie rozbraja, bo dlaczego bez koszulki (bo goła klata musi być) i dlaczego na podłodze gdy ma komputery? (Bo Riddler ukrył swój plan pod dywanem na podłodze, a musi być [i]subtelne]/i] nawiązanie do tego, jacy podobni są).
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon