The Counselor (2013)

Zaczynam wierzyć, że jednak zwiastuny są wyjątkowo słabo zmontowane. BTW, mam przeczucie, że nie będzie to jednak za dobra rola Pitta.

Odpowiedz
Zwiastun o wiele lepszy niż poprzedni. Diaz ma fajne dziary. No i dobra muza w tle:

Odpowiedz
"Lepszy" o tyle, że pokazuje więcej ciekawie zapowiadającej się akcji. Jest wreszcie więcej dramy i przemocy. Ale trzeba sporo dobrej woli i skupienia, żeby to wyłowić z nudnego, pozbawionego dynamiki montażu.
Ale dobra, nie czepiam się już zwiastunów i czekam na film.

Odpowiedz
"No Country for Old Men" to też film akcji nie był a podejrzewam że materiał McCarthy'ego jest w podobnym tonie to i realizacja Scotta zbliżona do filmu Coenów.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ja tu i tak widzę zdecydowanie bardziej dynamiczną akcję, niż w filmie Coenów.

Odpowiedz
Tylko o co chodzi z tą linką i motocyklem? Czyżby tak durnowata akcja jak zabicie kogoś jadącego na motorze przy pomocy linki rozciągniętej nad drogą przeszła do filmu? Język
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jest ujęcie gazety z nagłówkiem o ofierze bez głowy, więc zapewne tak.

Odpowiedz
Ridley Scott dawno nie nakręcił dobrego filmu (a w Prometeuszu i Robin Hoodzie bił rekordy idiotyzmu), ale zwiastuny The Counselor nastrajają mnie całkiem pozytywnie. No i Fassbender w głównej roli!

Odpowiedz
No te kawałki scen już wyglądają dużo lepiej, ale montaż i muzyka w tych trailerach są ogólnie bardzo słabe.

Odpowiedz
Montaż tak, ale muzyka całkiem spoko. Zwłaszcza kawałek, który zapodałem wyżej.

Odpowiedz
Dla Ciebie spoko, dla mnie nie :p

Odpowiedz
Przegadany i nieciekawy zwiastun z dobrą, ale koszmarnie źle dobraną muzyką.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Zwiastun jako taki jest kiepski, ale zapowiada lepszy film niż ten poprzedni. Tylko te zdjęcia, ciągle nie mogę oswoić się z myślą, że Ridley Scott robi coś tak wizualnie przeciętniackiego.

Odpowiedz
Podpisuję się pod trzema powyższymi postami.

Odpowiedz
[Obrazek: 1235174_636915933009167_1026612154_n.jpg]
Oj słabo :/ kiepsko wyglądają póki co materiały promocyjne.

Odpowiedz
Bardem najbardziej z nich wszystkich ma wyjebane chyba Uśmiech

Odpowiedz
Ależ beznadziejny plakat.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Czy plakat jest specjalnie w takich brzydkich kolorach jak film, czy to po prostu słaba jakość?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja bym sobie życzył, żeby te wszystkie mega gwiazdy z tęczowego plakatu zaangażowały się w jakąś konkretną akcję. Bo nie mam ochoty po raz kolejny oglądać Brad Pitta, który siedzi i mówi (okazjonalnie idzie do miejsca, w którym można usiąść i mówić).

[Obrazek: The-Counselor-Wallpaper-08.jpg]

Odpowiedz
Jest polski plakat:[Obrazek: 7567537.3.jpg]
Mam nadzieje, że rozstrzał między jakością filmu, a materiałami promocyjnymi jest ogromny.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości