The Dark Knight Rises (2012)
A ja bym chciał zobaczyć Batmana z akcją osadzoną w realiach lat 30/40, w zwykłym, materiałowym kostiumie z wyszytym nietoperzykiem na piersi, a nie w super-niezniszczalnej-zbroi.

[Obrazek: batman1943.jpg]

:)

Trudno było by uniknąć kiczowatości, ale kurczę, ja bym się ucieszył na taki projekt :D

Odpowiedz
Beyond mógłby być ciekawy:) Za to mam nadzieję, że nie zrobią z Batmanem żadnej Ligi Sprawiedliwych czy duetu z Supermanem :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cytat:ja bym chciał zobaczyć Batmana z akcją osadzoną w realiach lat 30/40,
Trochę nie ten okres co prawda, ale obadaj Batman: The Movie ;-)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Za to mam nadzieję, że nie zrobią z Batmanem żadnej Ligi Sprawiedliwych czy duetu z Supermanem
Było blisko!

http://www.batcave.stopklatka.pl/index2.php?id=jl_movie

Odpowiedz
jarod napisał(a):Trochę nie ten okres co prawda, ale obadaj Batman: The Movie ;-)

Właśnie. Muszę sobie to zobaczyć w końcu w całości, bo widziałem tylko fragmenty na YT i konałem ze śmiechu :mrgreen:
Chociaż jakby teraz miał powstać Batman według mojej koncepcji, to wolałbym, żeby to było na poważnie : P

W latach 40 też w sumie powstała jedna wersja Gacka, właśnie ta, z której pochodzi podlinkowana wyżej przeze mnie fotka. Ciekawie się to teraz ogląda :)

Odpowiedz
Zaraz, zaraz. Chcesz:

-Bodzio- napisał(a):zobaczyć Batmana z akcją osadzoną w realiach lat 30/40, w zwykłym, materiałowym kostiumie z wyszytym nietoperzykiem na piersi, a nie w super-niezniszczalnej-zbroi.

i jednocześnie:

-Bodzio- napisał(a):Chociaż jakby teraz miał powstać Batman według mojej koncepcji, to wolałbym, żeby to było na poważnie : P

?? Powiedz mi, jak sobie wyobrażasz Batmana w papierowym kostiumie z nietoperzykiem na poważnie? :P

Odpowiedz
Oooooookej, no spoko :D

Odpowiedz
A nie przemoknie mu kostium na deszczu? ;)

Odpowiedz
Zbroi przynajmniej nie trzeba prać :P

Odpowiedz
I drożej wychodzi niż materiałowy kostium :P

Ale w sumie co to za różnica dla Wayne'a :lol:

Odpowiedz
Ale pranie trzeba wieszać, a zbroi nie ;)

Tak na poważnie: Jak sobie wyobrażasz Batmana biegającego po ulicy w piżamie zrobionego na poważnie? Bo zaprezentowane na poprzedniej stronie zdjęcie wygląda raczej na niezamierzony kicz.

Odpowiedz
Widziałem dawno temu i kostium z materiału jest według mnie największą wadą tego filmu.

Odpowiedz
Ale tak na chłopski rozum - gdyby akcja filmu faktycznie toczyła się w latach 30, to Batman nie mógłby mieć zbroi takiej jak u Nolana, bo zwyczajnie technologia by na to nie pozwalała.
Trudno - wyglądałoby to kiczowato czy nie, aby utrzymać konsekwencję, Batman musiałby ubierać się jak pajac :D

No i poza tym byłoby to wierne oryginalnemu wyglądowi w komiksach:

[Obrazek: f_batman1939m_f05b6d2.jpg]

Chyba odeszliśmy od tematu ;)

Odpowiedz
-Bodzio- napisał(a):Trudno - wyglądałoby to kiczowato czy nie, aby utrzymać konsekwencję, Batman musiałby ubierać się jak pajac

I właśnie dlatego taki film nie powinien powstać.

Odpowiedz
U Burtona chodził w gumie i było okej.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
E tam nic nie pobije kostiumu Batmana z filmów Schumachera. Ale mam nadzieję, że Nolan nie wpadnie na podrasowanie kostiumu w tym stylu:

[Obrazek: 61276019yi8.jpg]

:razz:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jakiego podrasowania? To jest ujęcie dupy. Bale też ma dupę, ale Nolan jej nie pokazuje.

Właśnie straciłem 20 punktów IQ.

Odpowiedz
Chcesz mnie przekonać, że kostium Batmana u Nolana też jest stringopodobny?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Właśnie napisałem że Nolan nie pokazał jego dupy, więc skąd mam wiedzieć? Helllllloł!

Odpowiedz
Mam nieodparte wrażenie, że Batman Nolana nie ma suwaka w asshole :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon