The Dark Knight Rises (2012)
A! To ze mną się kłócili z tego co pamiętam :)

Odpowiedz
(01-10-2011, 19:52)Pitero napisał(a): A kiedyś tak się tutaj z kim kłóciliście, że Joker na pewno nie pojawiłby się w następnej części, bo wszystko zostało powiedziane itd.
Jak ci się chce to poszukaj jakichś moich starych wypowiedzi, ale jeśli pytasz mnie teraz, mówię: owszem. Joker mógłby wrócić, ale nie musi, dlatego nie było potrzeby by jakiś inny aktor się w niego wcielił, przy czym niektórzy tak bardzo się upierali.

A to co napisałem że nie powinno być Bane'a tylko Joker to wyłącznie moje przewidywanie; uderzyło mnie to zwłaszcza gdy zobaczyłem materiały z planu na których Bane najwyraźniej wygłasza jakąś przemowę po czym drze plakat wyborczy Harveya Denta.

Odpowiedz
(01-10-2011, 14:56)Mierzwiak napisał(a): Zabawię się w jasnowidza i napiszę to już teraz - w tym filmie nie powinno być Bane'a. Ta postać pojawiła się tylko dlatego, że Heath Ledger zmarł i to właśnie miejsce Jokera zastępuje w TDKR Bane.

Ty... myślałem, że to był sarkazm. A Ty to poważnie napisałeś?!

Bo ja wcale nie wspominałem, że Bane na stadionie wygląda jak klon Jokera...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W sieci pojawił się kolejny filmik z planu, na którym Bruce Wayne podpiera się laską. Czyżby efekt pierwszego starcia z Banem, gdzie Netoperek się przeliczył? xD

Odpowiedz
Fajny spoiler, dzięki :/ Chociaż i tak największym głupcem jestem ja sam, gdyż po tylu przygodach nie nauczyłem się, aby omijać szerokim łukiem ten temat:/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Chyba logiczne jest, że w temacie gdzie są newsy "z planu" będą spoilery? Mnie te informacje walą.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Lawrence, może zamiast po raz setny pisać że musisz unikać spoilerów po prostu zaczniesz to robić? Nudne to już zaczyna być.

Odpowiedz
Cytat:Fajny spoiler, dzięki :/

@ Lawrence; nie przesadzaj. Napisałem, co mi pierwsze przyszło na myśl. Równie dobrze Bruce mógł mieć wypadek na motorze po pościgu za Kociakiem. Mógł też upaść wychodząc z wanny :)

Odpowiedz
Zczajcie motyw:

W animowanej adaptacji Batman: Year One leci pierwszy batmanowy fuck - zresztą z ust Batmana (Amateur. Fucking amateur., krytykuje siebie po pierwszej akcji w kostiumie). Ot, ciekawostka. Warto też wspomnieć, że w tej animacji Gordona gra Bryan Cranston. Dobra alternatywa dla Oldmana, który ma nieporównywalnie mniej interesującego komisarza do grania niż ten z Roku Pierwszego.

A TDKR i tak będzie beznadziejne. ;)

Odpowiedz
Miałem nadzieję, że ten zaszczyt spotka Arkham City. Bardzo chciałem usłyszeć to z us Kevina Conroya. No, ale trudno :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
w polskim dubbingu i tak będzie "głupi amator" :p ta kreskówka ma PG13 i jakoś mogło w niej być nieco brutalności (jak choćby Gordon tłukący pewnego gliniarza, dziecięca prostytutka, "SEX" na "bilbordzie", wspomniany wyżej "fuck", słyszałem też "pussy"), więc czemu w innych filmach tego nie ma? Choćby w Mrocznym Rycerzu w scenie, gdy fałszywy batman miał wbitą w ciało kartę - nóż musiał zostać zastąpiony pinezką (? - nie pamiętam już co to dokładnie było)

Odpowiedz
I ty możesz robić za chór w najnowszym Batmanie

To co? Kto się zgłasza? :)

Ale to może także oznaczać, że te pokrzyki z pierwszego teasera, to mógł taki pierwszy muzyczny przedsmak co nas będzie w tym filmie czekało.
Rety nie mogę się doczekać :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Odpowiedz
A na stronie Empire'a kolejne oficjalne zdjęcia:

http://www.empireonline.com/rises/reveal.asp?

Odpowiedz
Mówcie co chcecie, ale maska Bane'a wygląda w ciul głupio. Za to Batman strzelający z fazera - spoko jak zawsze.:)

Odpowiedz
A mi się podoba. To innych charakter niż Joker, zamiast wesołka-anarchisty mamy chodzący czołg i masę mięśni. Wizualnie wygląda tak, że nie chciałbym się znaleźć z nim w jednym pokoju.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Bane daje radę. Góra mięcha, ale nie wyrzezbiona i wymuskana jak przeciętny komiksowy villan. Ma ten surowy, szorstki i agresywny styl. Ogolona glaca, byczy kark, blizny na karku, nieco tłuszczu i skorzana kórtka.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Cytat:Mówcie co chcecie, ale maska Bane'a wygląda w ciul głupio.

Wygląda świetnie, a na filmie będzie wyglądać jeszcze lepiej. Głupio to wyglądają "uszy" Seliny:

[Obrazek: anne-full-costume-21.jpg&w=540]

Odpowiedz
Moją uwagę na tym zdjęciu zwraca coś innego a nie jakieś uszy :P

PS. Ciekawe co to za broń z której strzela Batek, oby nie jakieś durne plot device w stylu sonaru.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon