The Dark Knight Rises (2012)
Dlatego że nie wypuścił go Warner, tylko w domciu zrobił go sobie jakiś koleżka nie mogący się doczekać filmu.

Nie każ mi tłumaczyć co to jest fanowski plakat.

Odpowiedz
Im bliżej premiery, tym bardziej się jaram, ale... głos Batmana brzmi jeszcze gorzej, niż w Beginsie :)

Odpowiedz
(27-06-2012, 20:31)Mierzwiak napisał(a): Dlatego że nie wypuścił go Warner, tylko w domciu zrobił go sobie jakiś koleżka nie mogący się doczekać filmu.

Nie każ mi tłumaczyć co to jest fanowski plakat.

A teraz przeczytaj sobie jeszcze raz 2gie zdanie po "czemu fanowski". A może jeszcze ze 2 razy. Już? Zakapowałeś?

I nie każ mi tłumaczyć co tam napisałem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Cytat:głos Batmana brzmi jeszcze gorzej, niż w Beginsie :)

Nigdy nie brzmiał lepiej niż w Beginsie.

Odpowiedz
Oczywiście, że brzmiał. Keaton i Conroy są niepodzielnymi mistrzami głosu Batmana.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Powtarzam: Anne Hathaway skradnie reszcie ten film.

[Obrazek: tumblr_m6aysj67VV1qckmajo1_500.gif]

<3

Odpowiedz
Zwłaszcza, że nie bardzo ma z kim konkurować - z pokazanych materiałów też Hathaway mi się najbardziej podoba.

Odpowiedz

14-minutowy promomix złożony ze - z reguły - minutowych sampli utworów ze ścieżki nowego Batmana.

Odpowiedz
14minutowe widmo

Odpowiedz
Słuchajcie, a czemu ci źli niszczą mosty, wieżowce, giełdę, a Białego Domu nie ruszają? Za ciency są w bicepsach na White House?

Odpowiedz
Bo Batman to 1%, a oni są 99%.

Odpowiedz
(03-07-2012, 18:38)Mental napisał(a): Słuchajcie, a czemu ci źli niszczą mosty, wieżowce, giełdę, a Białego Domu nie ruszają? Za ciency są w bicepsach na White House?

Bo Biały Dom nie znajduje się w Gotham ;) Po drugie White House to byłby kompletny banał, a znając realia filmowe - musiałby w nim zasiadać albo Danny Glover albo Denzel, a obaj do filmów o Batmanie nie pasują.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:musiałby w nim zasiadać albo Danny Glover albo Denzel, a obaj do filmów o Batmanie nie pasują.

Morgan Freeman mógłby zasiadać. Przynajmniej miałby coś sensownego do zagrania.

Odpowiedz
Morgan Freeman nie może zasiadać, gdyż już gra w tym filmie i to inną rolę.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A czy w uniwersum DC czasem prezydentem nie bywał tam Lex Luthor ? Jeżeli tak to musiał by grać go jakiś łysol. Np. Kevin Spacey, który grał Luthora w Supermanie
[Obrazek: lex%2Bluthor%2Bspacey.jpg]

Odpowiedz
Cytat:Morgan Freeman nie może zasiadać, gdyż już gra w tym filmie i to inną rolę.

I o tej roli pisałem, że jest o kant dupy potłuc i dlatego powinien zagrać prezydenta, żeby jego udział w Batmanach Nolana miał jakikolwiek sens prócz szwendania się po planie i wymyślania coraz to głupszych bat-rekwizytów.

Odpowiedz
Atak na Biały Dom jest nazbyt nierealistyczny jak na Batmany Nolana :) :).

Odpowiedz
No tak, bat latające jebadła i catwoman z szpileczkami i rozpuszczonymi włosami to wyżyny realizmu :)

Odpowiedz
Film dzieje się wiele lat po TDK więc Batwinga można pod fantastykę podciągnąć. A w ogóle to mówienie, czy jest realistycznie, czy też jakże nierealistyczne są te filmy zaczyna być już nudne. Ja z zapowiedzi widzę rozrywkę na poziomie i nie mogę się doczekać seansu. Zresztą tak jak sądziłem na początku roku, tak i dalej twierdzę, że będzie to filmowe No.1 tego roku. Nie chodzi mi o Boxoffice, ale ogólnie o wrażenia.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Swoją drogą - trailer widziany w kinie robi ogromne wrażenie, od wczoraj bardzo czekam na ten film. :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon