The Dark Knight Rises (2012)
To teraz pogadajmy o Doktorze Manhattanie w temacie o Supermanie!!1!

(rym niezamierzony)

Odpowiedz
Nawrocki walnął rymem nie zamierzonym,
żeby wszystkim oszędzić mamony,
teraz kupi każdemu Watchmen
by porównać z filmem "Superman"

TDKR to film słaby. ;)

Odpowiedz
Cytat:Hitch,
trylogię Nolana można odebrać inaczej, choćby dla czystej odmiany w percepcji.

Chyba do Crova pisałeś :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nein! Do Ciebie właśnie. Napisałeś, że będziesz żałował, więc stąd taka a nie inna sugestia :)

Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Będę żałował bo ja chcę filmu o Batmanie - schizolu łamiącym brutalnie w obleśnych alejkach gnaty bandziorom wykrzykującym faki z bólu :)

Ale i czasem trzeba na imaxowym ekranie wybuchy pooglądać, aby tylko między nimi nie było za dużo gromkopierdnego emo biadolenia.
--
Laozi

Odpowiedz
Takiego Batmana się nigdy nie doczekasz ;) wytwórnia WB, a póki co to ona ma prawa do postaci nie da nigdy żadnemu z filmów o Nietoperzu kategorii R.

Odpowiedz
Ten kawałek podobno leci podczas napisów TDKR:

Odpowiedz
Myślę że ktoś w końcu powinien powiedzieć ci, jak mierne są te próby bycia zabawnym ;)

Odpowiedz
To nie ja nagrałem ten rap. Poza tym, moim zdaniem jest bardzo zabawny. :)

PS Gdyby ten rap naprawde leciał podczas napisów lub w czasie TDKR to film miałby 10/10, zwłaszcza jakby do tego leciało In Your Eyes Gabriela podczas gdy Blake rozmawia z Waynem o Batmanie (tak, czytałem spoilery).

Odpowiedz
To dziwne, bo słyszałem że coś tam nagrywasz i nawet kasety z tym krążą po dzielni. Ale może pomyliło mi się z kim innym :P

Odpowiedz
Z Batpeją.

Odpowiedz
Cytat:Takiego Batmana się nigdy nie doczekasz ;)

No shit, Sherlock :)
--
Laozi

Odpowiedz
Jadę w niedzielę do Poznańskiego IMAX'sa , ale korci dzisiejszy nocny pokaz Batka oj korci...

Odpowiedz
Właśnie - czy jest tutaj ktoś kto się wybiera dziś na godzinę 00:45 do warszawskiego IMAXa? Bo ja się chyba wybieram :) Co prawda mam rezerwację jeszcze na jutro na 15:45, ale chyba się skuszę już dziś. Szkoda tylko, że do domu wrócę o 5 rano, więc praktycznie jutrzejszy dzień mam z głowy, no ale :P

Odpowiedz
No to fajnie macie. Ja mieszkam w takiej dziurze jak Wrocław, a w małych miastach (630 tys, licząc aglomerację spokojnie ponad milion) jak wiadomo nie ma kin IMAX i trzeba do burżujskiego Poznania dojeżdżać (551 tys). Chętnie bym sobie obejrzał Bacia na ekranie 4:3 wielkości kilku pięter, ale wicie, rozumicie - jestem szczerbatym wieśniakiem z Polski B i mogę sobie co najwyżej pójść do jednego z kilkudziesięciu McDonaldów, Pizza Huttów albo zwykłych multipleksów. Mogę też studiować na Polibudzie, Uniwerku i kilku Akademiach, ale IMAXA ni uj.

Pozdrawiam z zachodniej Polski! :dodgy:

Odpowiedz
W Gdansku tez nie ma, a Gdańsk jest ładny, więc mogłoby być. Nie byłem nigdy w IMAXie ;( Ide jutro na 10 albo 12, zeby zobaczyc moj ulubiony film! Miasta, ktore ida jutro do kina niech się wpisują. JA ZACZNE:

MARSYLIA!

Odpowiedz
Wrocław też ładny, a w ogóle to się p&^%$#@ ! ;)

Odpowiedz
BAGDAD i to nieuzbrojony, to jest dopiero hardkor :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:a w małych miastach (630 tys, licząc aglomerację spokojnie ponad milion) jak wiadomo nie ma kin IMAX

U mnie populacja nie przekracza 85 tysięcy, a mamy jedno kino IMAX i drugie się buduje właśnie :)
--
Laozi

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon