The Dark Knight Rises (2012)
Mefisto napisał(a):Jak dla mnie ten "Batman" to jakieś jaja i tyle
Jaja to udawanie, że można działać ninja style z taką kurtyną na plecach. Ten Batman to baza, na której oparłbym projektowanie stroju, mając na uwadze jej minimalizm, który powinień być podstawą działania w ukryciu.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Kolejny aktor z Incepcji negocjuje rolę:

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=73747

Odpowiedz
Czyżby Batman z Kobietą-Kot będą stanęli naprzeciwko Strange'a i Bane'a? No no Nolan chyba chce z wielkim impetem zakończyć tą trylogię.
koronex1989

Odpowiedz
Wcale się nie zdziwię jak zagra jakiegoś gliniarza pracującego z Gordonem.

Catwoman i Bane jako czarne charaktery (czy raczej jako szary i czarny charakter) w zupełności wystarczą do udźwignięcia filmu. Co się dzieje jak się przedobrzy widzieliśmy w Spider-Manie 3, choć akurat do Nolana mam duzo większe zaufanie niż do Raimiego.

Odpowiedz
Phil napisał(a):Zsasz

To on był w tym filmie ? nie zauwazylem choc ogladalem cale 3 razy.

I tak uwazam, że JGL powinnien zrobic cameo Jokera , jak ucieka z Arkham i zabija Alfreda.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: batman%203%20zsasz3kf.jpg]
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
shamar napisał(a):To on był w tym filmie ? nie zauwazylem choc ogladalem cale 3 razy.
Pewnie za każdym razem odwracałeś głowę gdy na rozprawie dr Crane mówi że jego zdaniem Zsasz powinien trafić do Arkham.

shamar napisał(a):I tak uwazam, że JGL powinnien zrobic cameo Jokera , jak ucieka z Arkham i zabija Alfreda.
Spytam z ciekawości: po co?

Odpowiedz
Wawrzyniec napisał(a):Obrazek

A już miałem pisać, że nie widzialem goscia z tymi kreskami na ciele. :razz:

Mierzwiak napisał(a):Spytam z ciekawości: po co?

by ładnie zakonczyc watek Jokera tak jak to było planowane. A że Ledger nie zyje ?

Moge na tej zasadzie zapytać - po co pokazano Scarecrowa w TDK ? po to by pokazać Batmana skaczacego na parkingu ? mogło go rownie dobrze nie być. Nie wnioslo to do filmu nic. Wiec ja mam zyczenie zeby zakonczono watek z Jokerem.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dokładnie. Zresztą nawet gdyby Leadger żył, to nie wiem czy bym chciał jeszcze w jednej części oglądać Jokera.

A z pojawienia się Gordona-Levitta, oczywiście bym się ucieszył i nie ważne zresztą kogo by grał. Może być nawet Hugo Strangem :smile:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ale planowano , że Joker też bedzie w mniejszej roli w czesci 3 - że ucieknie z Arkham i zabije Alfreda. Wtedy Bat złamie swoje zasady i zabije jego. To bym chcial zobaczyć.
Zreszta gdyby Ledger zył na pewno nie mieli by zahamowan by jeszcze raz - choc na krótko - dać do filmu postać Jokera.

Odpowiedz
Phil napisał(a):
shamar napisał(a):Ale planowano , że Joker też bedzie w mniejszej roli w czesci 3 - że ucieknie z Arkham i zabije Alfreda
Znaczy kto planował? :lol:

Scenarzysci , Nolan . Skad mam wiedzieć. Takie teksty popuszczał chyba Caine.

Odpowiedz
Cytat:że JGL powinnien zrobic cameo Jokera , jak ucieka z Arkham i zabija Alfreda.

Tak to by z pewnością było cameo :roll: (już nie wspominając o tym że taka akcja bez dużej roli Jokera w filmie w ogóle byłaby bez sensu).

Odpowiedz
Nie była by bardziej bez sensu niz Scarecrow dilujący swoimi psychotropami.

Prosta pileczka - Bat walczy z Banem , Catwoman i pochlonietego tym dociera do niego wiadomosc, ze Joker zdazyl nawiać z Arkham ( ba, poznal jego tozsamosc ) . I wtedy J. w ramach zemsty zabija Alfreda. Bat sponiewierany pzrez Bane'a nie zdaza gop uratować. Lub przybywa na czas ale J. dokonuje egzekucji na Alfredzie na jego oczach.

Co tu jest bez sensu ? To ejst bardziej bez sensu niz wjezdzajace w sciane banku autobusy a pozniej ich ucieczka z centrum miasta ?

Don't f***k

Odpowiedz
nie mogą zabić Alfreda. Kto będzie zmieniał pieluszki gackowi?
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
wujo444 napisał(a):nie mogą zabić Alfreda. Kto będzie zmieniał pieluszki gackowi?

Morgan Freeman. odkad go zobaczyłem w BB kojarzył mi sie z czarnoskorą wersja Alfreda.

Odpowiedz
Cytat:Prosta pileczka - Bat walczy z Banem , Catwoman i pochlonietego tym dociera do niego wiadomosc, ze Joker zdazyl nawiać z Arkham ( ba, poznal jego tozsamosc ) . I wtedy J. w ramach zemsty zabija Alfreda. Bat sponiewierany pzrez Bane'a nie zdaza gop uratować. Lub przybywa na czas ale J. dokonuje egzekucji na Alfredzie na jego oczach.
To nie jest prosta piłeczka, to jest wprowadzenie nowego, z dupy wziętego wątku do fabuły (Catwoman! Bane!!!) która go nie potrzebuje. I nie porównuj Crane'a z Jokerem, w BB Crane pozostał na wolności, Joker w TDK został schwytany a skoro aktor nie żyje, wątek tej postaci został w serii Nolana definitywnie zamknięty. Koniec, kropka.

Odpowiedz
Shamar - to co wypisujesz to jakieś fantazje 12-letniego fanboya. Sorry, ale ktoś to musiał powiedzieć ;)

Wątek Jokera ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY, w dodatku został zakończony bardzo dobrze bo akurat w TDK śmierć Jokera z rąk Batmana byłaby zwycięstwem tego pierwszego i klęską tego drugiego.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):wątek tej postaci został w serii Nolana definitywnie zamknięty. Koniec, kropka.

Tak jak Catwoman, której mialo u Nolana ponoc nie być. A lepszy przykład to Rachela. W koncu Cruisowa jej zagrać nie mogła to wymienili aktorkę. Zgodnie z twoją logiką nie powinno jej być w TDK.

Wątek jest być może zamkniety przez smierc Ledgera. Gdyby nie to na pewno by nie był.

Gieferg napisał(a):Shamar - to co wypisujesz to jakieś fantazje 12-letniego fanboya. Sorry, ale ktoś to musiał powiedzieć ;)

Wątek Jokera ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY, w dodatku został zakończony bardzo dobrze bo akurat w TDK śmierć Jokera z rąk Batmana byłaby zwycięstwem tego pierwszego i klęską tego drugiego.

Odezwali sie 13letni fanboje , którym jednak nie przeszkadza działo odparowujace wode, batman uczepiony kolejki na wysokosci, batmobil skaczacy po dachach, rozkladane skrzydła metr na ziemią, ultrawiarygodne porwanie z chinskiego wiezowca, uciekajace z centrum miasta gimbusy...

Doskonale zaplanowane ucieczki i zbiegi okolicznosci Jokera za to są bardziej wiarygodne w TDK niż w moich insynuacjach , nie ?

Bardzo dobrze zakonczony watek to byłby wybuch tych statków.

[Obrazek: phi.gif]

Odpowiedz
shamar napisał(a):Tak jak Catwoman, której mialo u Nolana ponoc nie być.
Czy możesz przestać przywoływać rewelacje wzięte z księżyca? Chyba że dysponujesz cytatem z wywiadu, w którym Nolan mówi "W moim filmie o Batmanie nigdy nie będzie Catwoman".

shamar napisał(a):Zgodnie z twoją logiką nie powinno jej być w TDK.
Czy Rachel w Batman Begins została schwytana i (w domyśle) zamknięta w Arkham? Czy wątek Rachel w BB został ZAMKNIĘTY? :roll:

shamar napisał(a):Wątek jest być może zamkniety przez smierc Ledgera. Gdyby nie to na pewno by nie był.
Mógłby być kontynuowany, ale nie musi, jakkolwiek źle nie został zakończony ten film, w obliczu śmierci Ledgera dobrze się stało, że Joker został schwytany.

shamar napisał(a):Doskonale zaplanowane ucieczki i zbiegi okolicznosci Jokera za to są bardziej wiarygodne w TDK niż w moich insynuacjach , nie ?
Co ma piernik do wiatraka?

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Czy możesz przestać przywoływać rewelacje wzięte z księżyca?

Przestaje i dodaje. Skoro wsadzenie wątku z JGL jako Jokerem uwazasz za zbedne bo jest już za duzo postaci / watków to potweirdzisz też , że zbedny jest sam JGL jako Riddler czy Strange.

Cytat:Co ma piernik do wiatraka?

Przedstawiłem skrót myslowy a nie rozpiske sceny i nie wydaje mi się, by było to durniejsze niż te powyzsze ( zrealizowane w popzrednich czesciach) - czytaj też niżej

Phil napisał(a):Ale twoje marzenia są beznadziejne na samym poziomie pomysłu. Nie twierdzi nikt przecież, że są nierealistyczne, czy nawet jeśli, że tu tkwi problem...

Czytaj też wyzej. Nie za bardzo rozumiem co jest beznadziejnego w tym , że Joker ucieka z Arkham i zabija Alfreda ? Patrzac nawet z tej strony ,że to nie jest moj pomysł tylko o tym opowiadał chyba sam Caine ( jeszcze przed smiercia Ledgera ) I opowiadał o tym, że Jopker w czesci 3ciej miał być takim Hannibalem Lecterem dla Batmana , jak Hopkins dla Foster.

Więc dźganie we mnie jest chybione bo powtarzam za Cainem a on pewnie lepiej wiedział co planują Nolanowie na czesc 3.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon