The Dark Knight Rises (2012)
Wszystko pięknie ładnie, ale czemu to ku@#$ wszystko w świetle dziennym jest filmowane ?? ;/

Odpowiedz
Przydałby się tam Pudzian, a nie Hardy :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Bardzo możliwe, że ujęcia będą później podrasowane. W TDK wiele scen dziennych miało zmieniony kontrast, jak np. scena morderstw sędziny i prokuratora(były kręcone w biały dzień), a wyszły świetnie. Jest śnieg, jest dobrze;)

Btw. zwróćcie uwagę na kark Bane'a.
[Obrazek: dQCa1.jpg]
[Obrazek: j9ljR.jpg]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(01-08-2011, 09:24)Predator895 napisał(a): Wszystko pięknie ładnie, ale czemu to ku@#$ wszystko w świetle dziennym jest filmowane ?? ;/

Bo dzieje się w dzień?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Spoiler widmo

Odpowiedz
Cytat:Wszystko pięknie ładnie, ale czemu to ku@#$ wszystko w świetle dziennym jest filmowane ?? ;/

Bo już nastał ten świt, przed którym jest najciemniej.

Ja się dziwię, dlaczego mamy taki natłok zdjęć. Myślałem, że filmy Nolana powstają w największej tajemnicy.

Odpowiedz
Bati traci błysk i magię w scenach dziennych, powinien pojawiać się tylko w mrocznej scenerii, a jak już za dnia to tylko w zamkniętych pomieszczeniach :P U Burtona i w Begins się to sprawdziło ( mgliście, deszczowe niebo, zapyziałe góry) , ale już w TDK Nolan powoli za dużo rozjaśniał scenerię. Naprawdę w niektórych momentach przydałby się jakiś porządny krem z sanblockiem :P :P

Odpowiedz
Skoro sytuacja wymaga działania w dzień, to się pojawił. Fakt że zawsze jakieś ważne wydarzenia mają miejsce w nocy jest nieco naciągany, nie sądzicie?

Jeszcze miesiąc takich relacji z planu i nie trzeba będzie iść do kina, no bo po co?

PS. Zwróćcie uwagę że ta scena jest kręcona kamerą IMAX Lite.

Odpowiedz
(01-08-2011, 13:30)Predator895 napisał(a): już w TDK Nolan powoli za dużo rozjaśniał scenerię :P

W czwartej części akcja będzie się więc działa na plaży ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(01-08-2011, 13:30)Predator895 napisał(a): w TDK Nolan powoli za dużo rozjaśniał scenerię.
Nie zgodzę się. W TDK wszystkie nocne sceny w mieście miały zajebisty kontrast. Wszelkie ujęcia na ulicach Gotham, czy w brudniejszych zakamarkach jak podczas finału, czy "przesłuchiwania" Maroniego, były świetnie oświetlone. Sam gacek natomiast, pokazany w pełnej krasie był jedynie na przyjęciu u Wayne'a. Nawet w scenie przesłuchania Jokera, gdzie światła było od cholery, mieliśmy ładne cienie. Pfister wie co robi.

Poczekałbym z osądem do premiery. Jestem pewien, że zaspoilerowana sekwencja będzie obrabiana cyfrowo(wiele z wieczornych scen poprzednich Batmanów były kręcone za dnia). Jak dla mnie to na tych fotkach wygląda zdecydowanie zbyt surowo.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2011/08/cotillard-dark/marion-cotillard-tom-hardy-dark-knight-rises-set-03.jpg

Dużo trupów. Talia zrobi porządek.

Odpowiedz
Czy ja tam widzę krew ?!?

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Biedny Phil, jedynym filmem jaki oglądał w którym czarny charakter miał maskę na ustach był GI Joe :(

Odpowiedz
[Obrazek: 3428_0.jpg]
[Obrazek: 8784_1.jpg]
[Obrazek: 10019_1.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie dobrze. Naturalnie jako wielki fan Nolan to jaram się tym filmem, jak mało którym zapowiadanym na następny rok, ale trochę za dużo ostatnio tych fotek z planu się w necie pojawia. Chyba będę musiał omijać ten temat szerokim łukiem, aby potem móc się spokojnie delektować w kinie :(
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No, shamar, nie wrzucaj wiecej zdjec z planu.

Odpowiedz
Ponieważ wciąż jestem nieuleczalnym fanem TDK i tak się złożyło, że w tym roku wakacje spędzam w USA i byłem niedaleko to moje nogi zaniosły mnie do Pittsburgha, aby poobserwować zdjęcia do nowego nietoperka na żywo. Wejść na plan rzecz jasna nie można, nawet pod barierki niechętnie security dopuszcza, zdjęć też nie pozwalają robić choć ludzie oczywiście się tym nie przejmują. Film nadal jest kręcony w tym samym miejscu gdzie zostały zrobione ostatnie opublikowane w necie filmiki. Wokół rzecz jasna koczują bat-fani. Postałem tam wczoraj przez jakiś czas, udało mi się zobaczyć jak nakręcili jedną scenę i coś się boję, że zepsułem sobie przez nią zakończenie filmu, ale spoko :) Z oddali udało się zobaczyć Nolana i Bale'a w kostiumie Batmana, tylko, że bez maski, mignęła mi też chyba Marion Cotilliard. Po drugiej stronie ulicy stoją 3 Batpody, tylko, że jako wczoraj padał deszcz to przykryli je białymi płachtami, więc se naoglądałem :) Dziś chyba się przejdę drugi raz, może uda się złapać jakieś dokrętki walki Batmana z Banem :)

Oczywiście jak natknę się na Krzyśka Nolana to przekażę mu pozdrowienia od Crova, że c*uj mu w dupe i że albo kręci w Rce albo nie kręci w ogóle ;]

Odpowiedz
To bardzo fajnie i zazdroszczę Ci :) Ale mam jedno "ale" w tym temacie: Może dałoby się pisać przy niektórych informacjach "Spoiler", gdyż jak tak dalej pójdzie to zupełnie poznam ten film przed obejrzeniem go w kinie. A nie mam aż tak silnej woli, aby omijać ten temat przez cały rok szerokim łukiem :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
"Nolanized" Catwoman:

W sumie czegoś takiego oczekiwałem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon