The Dark Knight Rises (2012)
(22-08-2011, 16:13)SonnyCrockett napisał(a): Najlepsze są jednak prośby o zaznaczanie spoilerów w temacie o filmie który dopiero powstaje...to co tu mają być za informacje? Przecież ten temat to jeden wielki spoiler, zaczynając od faktu że taki film w ogóle powstaje, jakież by to było zaskoczenie jakby dowiedzieć się na gwiazdkę że w kinach lata nowy Batman a ja nie znam tytułu, aktorów, elementów fabuły, wyglądu postaci, pojazdów itp. A tak jest już 750 postów spoilerów :P

No sorry, ale ja np. nie lubię czytać przed premierą danego filmu, dokładnych informacji o danej postaci, nawet jeżeli są one prawdziwe, czy nie.
Choć wiem, że to niemożliwe, to jednak chcę poczuć przynajmniej odrobinę zaskoczenia w kinie podczas seansu.
Ale dobra ten temat i tak się przerodził w wyżej niesklasyfikowanego mutanta, więc nawet nie ma co tutaj próbować z jakimś porządkiem.

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W sieci pojawił sie taki zwiastun TDKR:

Batman vs. Bane Cooke ;)

Takie TDKR bym obejrzał z chęcią :)

Odpowiedz
Tak po prawdzie to dość gówniany ten filmik, ale co kto lubi...

Odpowiedz
Przyznaj po prostu, że nie rozumiesz dowcipu, bo te Twoje komentarza każą czasami się zastanowić, czy jesteś świadomy jakichś innych stanów umysłowych niż swoje.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
Well, skoro udzielasz tego rodzaju odpowiedzi sugerowałbym ci się samemu nad tym zastanowić.

Owocnych rozmyślań.

Ci sami kolesie zrobili całkiem niezłą parodię TDK, może trzeba było się wstrzymać z robieniem sobie jaj z TDKR do czasu premiery?

Odpowiedz
kocie uszy

Odpowiedz
Na razie wizualnie Catwoman i Bane to dla mnie całkowita porażka, ciekawe czy porażką okaże się również sam film

Odpowiedz
Cytat:kocie uszy
Strona:
http://www.batcave.stopklatka.pl/

Uwagi:
Dostęp do strony został zablokowany przez ESET NOD32 Antivirus.
Strona znajduje sie na liście stron zawierających wirusy i inne niebezpieczne
aplikacje. Lista jest definiowana przez producenta.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
To chyba czas zmienić antywirusa bo ten jest idiotą :)
Korzystam z tej strony od lat, nigdy nie było problemów.

Odpowiedz
(01-09-2011, 11:12)Kinomaniak napisał(a): Na razie wizualnie Catwoman i Bane to dla mnie całkowita porażka, ciekawe czy porażką okaże się również sam film

O ile Catwoman bardziej wygląda na złodziejkę niż kobietę przebraną za kota, to Bane dla mnie wygląda doskonale. Wolałbyś wielką kupę mięsa w masce meksykańskiego zapaśnika? No i mam takiego samego antywirusa jak Hitch i nie uświadczyłem takiego komunikatu. Dziwne.

Odpowiedz
Wizualnie to już bardziej nie podoba mi się Catwoman niż Bane

(02-09-2011, 11:39)raven.second napisał(a): Wolałbyś wielką kupę mięsa w masce meksykańskiego zapaśnika?

Czemu nie, lepiej by się prezentował niż ten z zapowiadanego filmu. Niestety filmy o komiksowych superbohaterach mają do siebie niestety czasami to że wypaczają wizualnie pewne postacie i niestety te postacie nie przypominają ani trochę swoich komiksowych odpowiedników. Taki jest Bane.

Odpowiedz
...Kapitan Ameryka biega w stroju rodem z komiksów - płacz, rozpacz, koszmar. Bane wygląda jak bandyta a nie meksykański zapaśnik - płacz, rozpacz, koszmar. Gdzie sens, gdzie logika?

Odpowiedz
Mnie kapitan się podoba, bane i catwoman nie za bardzo. Nawet nie przez to, że inaczej niż w komiksach, po prostu słabo się prezentują.

Odpowiedz
(02-09-2011, 12:45)raven.second napisał(a): ...Kapitan Ameryka biega w stroju rodem z komiksów - płacz, rozpacz, koszmar. Bane wygląda jak bandyta a nie meksykański zapaśnik - płacz, rozpacz, koszmar. Gdzie sens, gdzie logika?

Strój tego pierwszego jest koszmarny a tego drugiego nie ma nic wspólnego z komiksowym odpowiednikiem

Odpowiedz
Ale to jest film na podstawie komiksu, a nie wierna 100% adaptacja i nie musi być wszystko identyczne jak w komiksie.

Dobra, zważywszy jakie były burzliwe dyskusje związane ze szminką Catwoman, to ciekawe i aż strach pomyśleć jakie będą reakcje na Batcave:

[Obrazek: 34077L.jpg]

[Obrazek: 34078L.jpg]

[Obrazek: 34079L.jpg]

[Obrazek: 34080L.jpg]

[Obrazek: 34081L.jpg]

Jakby co mnie się bardzo podoba :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie też się podoba. Haterom na pewno się nie spodoba, bo jest za mała, za jasna, nie ma nietoperzy i wygląda jak mostek USS Enterprise.

Odpowiedz
Tyle, że to tylko plotki. A to co na zdjęciach jest w tej kopalni soli na stałe i nie ma żadnego związku z produkcją filmu.

Odpowiedz
Prawie jak na Kryptonie :) Dobre, bo praktyczne dekoracje, a nie jakiś zasrany bluebox.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(02-09-2011, 14:34)Lawrence napisał(a): Ale to jest film na podstawie komiksu, a nie wierna 100% adaptacja i nie musi być wszystko identyczne jak w komiksie.

Oczywiście, ale mimo wszystko Bane w takim wydaniu mnie odrzuca

(02-09-2011, 14:34)Lawrence napisał(a): aż strach pomyśleć jakie będą reakcje na Batcave:

Z mojej strony na razie pozytywne, ma być Jaskinia Batmana i jest Jaskinia

Odpowiedz
(02-09-2011, 17:00)Kinomaniak napisał(a):
(02-09-2011, 14:34)Lawrence napisał(a): Ale to jest film na podstawie komiksu, a nie wierna 100% adaptacja i nie musi być wszystko identyczne jak w komiksie.

Oczywiście, ale mimo wszystko Bane w takim wydaniu mnie odrzuca

Rozumiem, że wolisz go takiego:

[Obrazek: BaneJS.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon