The Eternals (2020)
https://cosmicbook.news/keanu-reeves-charlie-hunnam-marvel-eternals

Według najnowszych plotek Keanu negocjuje role villaina - Druiga, Hunnam ma zagrać cameo (mówi się o roli Erosa, brata Thanosa) a do obsady dołączyć mieliby jeszcze m.in Luke Evans, Bobby Brown czy Matthew Rhys jako młody...Odyn.

Odpowiedz
Salma Hayek na pokładzie :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(27-06-2019, 06:22)Pelivaron napisał(a): Salma Hayek na pokładzie :)

Potwierdzone czy plotka jak z Kotem? Oficjalnie obsadę powinni przedstawić na comic conie i zachować jeszcze jakieś mocne nazwisko, jeśli mają na tamten moment.

Odpowiedz
Plotka, ale taka jak z Maddenem - wiarygodne źródło i prawie na pewno sie potwierdzi. Kot był plotą z jakiegoś 4chana którą rozdmuchały nasze media.

Odpowiedz
Eleven w obsadzie
https://www.comingsoon.net/movies/news/1082055-millie-bobby-brown-eternals-movie

Odpowiedz
Może i plota o Evansie sie spełni

Odpowiedz
[Obrazek: Zj4gq3B.jpg]

W obsadzie oficjalnie Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee.

Premiera 6.11.2020.

Odpowiedz
(28-04-2019, 16:10)Gieferg napisał(a): Wciąż nie znalazłem choćby jednego powodu by się tym interesować. Może zwiastun coś zmieni, a może nie.

This.

Odpowiedz
Oficjalne zdjęcie obsady

[Obrazek: D__axk0W4AULY2q.jpg:large]

Odpowiedz
Podoba mi się jak różnorodna jest obsada (ta Czarna aktorka jest głuchoniema), ekipa prezentuje się bardzo sympatycznie, czuję że jest w nich potencjał na równie fajny skład co Guardiansi.

Reżyserka jest póki co dla mnie zagadką.

PS. Nanjaniego widać wzięli już w obroty trenerzy.

Odpowiedz
O nie! Jak to tak? Nie widzę w obsadzie Aborygena, Eskimosa, transów, karłów i inwalidów. Meh, nie oglądam :( A szkoda, bo mogło być fajnie, jakby jeszcze dodali choć Kreola bez nogi i ręki.
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Przypomina mi się sytuacja z pierwszymi Guardiansami - ogólne WTF i wielka niewiadoma co z tego będzie.
Komiksów z Eternals nie czytałem, kojarzę tylko jakieś podejście Gaimana do tematu. Czekam co zaprezentuje trailer.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Nigdy nie spodziewałbym się, że zobaczę napakowanego Kumaila :)

Odpowiedz
Ekipa jest bardzo ciekawa, urozmaicona i nieopatrzona. Pewnie sie jeszcze powiększy, w filmie miało się pojawić znacznie więcej postaci :)

Odpowiedz
Kit Harington zagra Black Knighta w filmie.

Barry Keoghan zagra Druiga! Kurde, strasznie ciekawy casting! A Gemma Chan gra Sersi.

Odpowiedz
[Obrazek: ECwLD2dWwAAJkQH.jpg:large]

Odpowiedz
Duzo ich tam, jak oni podziela czas ekranowy na tylu bohaterow:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Drużyna Pierścienia również była całkiem spora :)

Odpowiedz
Super jest ta ekipa :) a wybór postaci dla Harringtona cieszy, nie popsuje nikogo ważnego a do roli Black Knighta nawet mi jakoś pasuje.

Odpowiedz
O ja jebię, ale nudne kostiumy :/ Prawie jak do serialowego "Inhumans".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon