The Eternals (2020)
https://collider.com/marvels-eternals-director-chloe-zhao-details/?fbclid=IwAR1WSaCEtom6my0T5wezRfu8g6l5tGhql_w4h2dcsp20sKkZzIs62F1SE88

Zhao opowiada o swojej twórczej wolności.
Poza tym niedługo powinniśmy otrzymać chociaż jakiś teaser, razem z trailerem "Nomadland", oba projekty mają się nawzajem napędzać zarówno w wyścigu oscarowym jak i BO. Film z McDormand jest uważany za jednego z frontrunnerów.

Odpowiedz
[Obrazek: Eternals-calendar-art-8557558.jpeg]

[Obrazek: JampackedWealthyGuanaco-size_restricted.gif]

Odpowiedz
Pierwszy link nie dziala.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ci aktorzy to w ogóle są w tych kostiumach czy tylko wklejono ich foty w grafikę? Wygląda to mega nijako. Jolie została wycięta z tego filmu bo jej nie widzę?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ten gówniarz po lewej stronie najlepszy :p Stroje wyglądają jak namalowane i do tych rysunków wklejone twarze.

Odpowiedz
Ale beznadzieja. U Kirby'ego lepiej się to prezentowało. W ogóle mam wrażenie, że oryginalni Przedwieczni (kilka miesięcy temu wypożyczyłem ich z biblioteki), choć zestarzalali się niemiłosiernie, będą lepsi od filmowej wersji, która nie będzie żadnym przełomem czy jakąś ambitniejszą odsłoną MCU. Kirby'emu faktycznie zależało na stworzeniu czegoś ambitniejszego i nietuzinkowego, a tu będzie kolejny MCU bez wyrazu.

Odpowiedz
Mi tam nie przeszkadza wykonanie bo to chyba concept art, ale to jak przedstawia się ten concept art... Tak idealnie typowo. Te same wzorki na strojach co w Thorach czy GotG. Nuda.

Odpowiedz
(27-02-2021, 19:05)marsgrey21 napisał(a): Te same wzorki na strojach co w Thorach czy GotG. Nuda.

Przecież to Przedwieczni, Thor i GotG ściągali wzorki od nich. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Totalnie nijako, ale to tylko concept art - na żywo może będzie prezentowało się lepiej. Do filmu podchodzę bez kompletnie żadnych oczekiwań, bo i z komiksów ich nie znam (poza jednym czy dwoma zeszytami Gaimana sprzed lat).
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Komiks Kirby'ego to straszna ramota a i wizualnie to kalka jego wcześniejszych prac do Thora. Ogólnie mnie ci Eternals do świata gdzie istnieją już Inhumansi i mutanci nie pasują. To takie ciągle powielanie tego samego konceptu.

Odpowiedz
(27-02-2021, 19:23)SonnyCrockett napisał(a): Ogólnie mnie ci Eternals do świata gdzie istnieją już Inhumansi i mutanci nie pasują. 
Nie w MCU ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Jasne, jasne. Agenci SHIELD i i ten kupsztal o Inhumansach nie miały miejsca. Nie w tym wymiarze. ;)

Odpowiedz
W sieci pojawił się wyciek fabuły po pokazach testowych.

Nie będę nawet go wklejał bo zapowiada się sztandarowy marvel z antagonistą który służy wyłącznie jako powód dla którego główni bohaterowie którzy się nie lubią zdecydują się połączyć siły.

Odpowiedz
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Obejrzałem trailer, jest tak mdły i nijaki , że szkoda mi impulsów z karty.

Odpowiedz
Wygląda skrajnie nieciekawie. Jak zagubiony spin off do Prometeusza ale z biednym designem świata i kostiumów.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Będzie coś ala ten film czy tam serial o tym gościu co nie mógł się odezwać bo jego glos zabijał, czy coś. Nawet nie chce mi się googlować co to więc o czymś to świadczy. Ale też Marvela :)

Odpowiedz
Ło matko, co to jest. Eternals stają w szranki z tym chińskim superhero w rywalizacji o najbardziej nieciekawą zapowiedź w historii MCU.

Odpowiedz
[Obrazek: tenor.gif]

Poziom bezpłciowości jakiego jeszcze w Marvelu nie było.

Odpowiedz
Ale nie ma przynajmniej murzyńskich rapsów w tle!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon