The Eternals (2020)
Pierwsza i w sumie jedyna rzecz, która naprawdę zrobiła na mnie wrażenie, to wielki, czerwony kosmita. Reszta... no nie. Nie uwierzę, że istnieje sobie od zawsze ekipa supermanów i ma wyjebkę na wszystko, co się dzieje, chyba, że pojawią się jakieś cgi maszkary. Czarodziejów rozumiem, że sobie żyją obok i mają swoje sprawy i widzą, że Avengers dają radę - Guardians i Brie fruwają po kosmosie i robią swoje, ale ci tutaj? A dajcie spokój, to już lepszy jest marvelowy What If, w którym T'Challa przekonał Thanosa, że nie warto mordować połowy wszechświata :)

Odpowiedz
Eternals wygrywają plebiscyt na najbardziej niepotrzebny film MCU ever ;)

Producent wyjaśnia to tak, że zasadniczo ich misją jest skupienie się na walce z Deviantami i nie ingerowanie w ludzkie sprawy :)

Odpowiedz
To prezentuje się tak mdło i nudno jak tylko, ale poczytajcie sobie reddit, a tam znajdziecie istną ekstazę: "ten film wygląda jak żaden inny film marvela, te zdjęcia, ta praca kamery! :O"

Odpowiedz
Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

Odpowiedz
marsgrey21 napisał(a):To prezentuje się tak mdło i nudno jak tylko, ale poczytajcie sobie reddit, a tam znajdziecie istną ekstazę: "ten film wygląda jak żaden inny film marvela, te zdjęcia, ta praca kamery! :O"

Reddit jest wspaniały dla memów, anegdot i subredditów tematycznych. Ale jeśli chodzi o politykę i MCU to jest po prostu rak.

Odpowiedz
Ten film wygląda jak synonim absolutnej nijakości.

Odpowiedz
Był taki odcinek Fraglesów, gdzie bohaterowie byli pod wpływem jakiegoś uroku i z pustym wzrokiem mówili "NUUUDA!!!". Tak właśnie się czułem podczas oglądania zwiastuna.

Oczywiście musi być na końcu suchar. I pasuje tu jak pięść do nosa do tego gromkopierdnej powagi reszty.

Odpowiedz
Zważywszy że zrobili z Deviantów CGI plastusie to chuj z Thanosem, fascynuje mnie wyjaśnienie jak Thena zabujała się w takim potworku. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jedyny plus to Celestial, bo cały team wali taką nudą, że głowa mała. Niech już dadzą to multiverse na pełnej i recast Avengers lepiej ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(19-08-2021, 09:56)Pelivaron napisał(a): Producent wyjaśnia to tak, że zasadniczo ich misją jest skupienie się na walce z Deviantami i nie ingerowanie w ludzkie sprawy :)

Przecież od początku było wiadomo, że ich misją będzie diversity i PC. 
Swoją drogą obczajcie obsadę HIMYM 2 - beka na całego.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Odpowiedz
Będzie to drugi najdłuższy film Marvela - 156min.

Odpowiedz
Powodów dla których nie pali mi się do oglądania ci u nas dostatek, ale i ten przyjmiemy i dopiszemy do listy :P

Odpowiedz
(13-10-2021, 11:03)Pelivaron napisał(a): Będzie to drugi najdłuższy film Marvela - 156min.
To już trzeci red flag po castingu Nanjianiego i zwiastunie. Raczej odpuszcze chyba, że dziewczynie będzie zależeć na seansie
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałem.

Odpowiedz
Ej, fajny motyw, dziewucha jest głuchoniema i musi się komunikować językiem migowym :) nieironicznie mi się to podoba, bo a) spełnia wymogi wrzucania mniejszości i innych tego typu rzeczy oraz b) to spore osłabienie postaci, jeśli nie słyszy, wystarczy się zakraść i dać w łeb. Reszta, czyli walka z cgi sraką w postaci potworów... ech. Gdyby jeszcze jakoś wyglądały!

Odpowiedz
(16-10-2021, 18:22)raven.second napisał(a): b) to spore osłabienie postaci, jeśli nie słyszy, wystarczy się zakraść i dać w łeb.

Gwarantuję, że czegoś takiego na pewno nie będzie :).

Odpowiedz
Pozwól marzyć XD

Odpowiedz
W "Civil War" przez całą battle nikt nie wpadł na to że Wanda jest po ludzku bardzo krucha i w sumie bardzo łatwo i bardzo szybko można ją było wyeliminować jakąś drużynową akcją. Tak że tego :p

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon